Aankoop

Aankoop

Huis kopen

U wilt een huis kopen? De makelaars van Lunshof Makelaardij zijn er om u te helpen het huis te vinden dat geheel voldoet aan uw wensen, dat u geen onaangename verrassingen achteraf bezorgt en dat u kunt kopen tegen een scherp aankoopbedrag. Want met een persoonlijke aanpak en veel ervaring weten we hoe wij u kunnen bijstaan in de zoektocht naar een nieuw thuis.

 

Huis kopen in Amsterdam, Amstelveen of daarbuiten?

Wij zijn voornamelijk actief in Amsterdam en Amstelveen maar onze makelaars kopen en verkopen ook regelmatig huizen in de regio’s daaromheen. Wilt u dus een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Diemen, Duivendrecht of daarbuiten dan kunt u ook een beroep op ons doen. Wij kennen ook die markt en hebben regelmatig huizen in deze plaatsen in ons aanbod.

 

Makelaars in Amstelveen en Amsterdam

Wilt u een huis kopen? Neem dan eens contact op met de makelaars van Lunshof Makelaardij. De ervaren register makelaars in Amsterdam en Amstelveen staan met hun team klaar om u een optimale, persoonlijke service te bieden.

Aankoopmakelaar

Om er zeker van te zijn dat u altijd als eerste op de hoogte bent van het meest recente aanbod, sturen we u dagelijks een mail met de woningen die net op de markt zijn gekomen en passen bij uw interesse. Vervolgens gaan we met u mee naar de bezichtiging, zorgen dat u over alle relevante informatie beschikt die u nodig heeft en we voeren de onderhandelingen als u besluit het huis te willen kopen. Als uw aankoopmakelaar werken we met u samen als een team totdat u het gewenste huis heeft gekocht.

Contact

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl