Huren

Huren

Huren

Huren

Huren

Heeft u uw woning al verkocht, maar is het nieuwe huis nog niet gevonden? Of wilt u zich gewoon nog niet vastleggen? Dan is huren een ideale optie. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte huurwoning. Onze makelaars in zowel Amsterdam als Amstelveen zijn ervaren en weten wat er komt kijken bij het vinden van een goede huurwoning. Zodat u snel de sleutel van uw nieuwe huurwoning in ontvangst kunt nemen.

Aanbod van huurwoningen

Net als met koopwoningen is het aanbod van huurwoningen groot en heel divers. Geeft u ons uw wensen door, dan laten wij u zien wat er te huur is. Of u nu op zoek bent naar een leuke studio in hartje Amsterdam, liever iets groter buiten de ring huurt of juist een eengezinswoning in Amstelveen wenst, wij gaan graag voor u op zoek.

 

 

Aanbod huurwoningen

 

 

 

Alles wat u weten moet over huren

Huren is redelijk vrijblijvend; als u weg wilt zegt u de huur op. Maar toch zitten ook aan huren nog wat juridische haken en ogen die per verhuurder kunnen verschillen. Wij informeren u allereerst op voorhand al waar u op moet letten en welke rechten en plichten u contractueel heeft als huurder. En op het moment dat u een huurhuis heeft gevonden waar u interesse in heeft, nemen wij het huurcontract nauwgezet voor u door. Zodat u als u het ondertekent, zeker weet dat u later niet onaangenaam verrast wordt door allerlei kleine lettertjes.

 

Huren als optie!

Uw koophuis al verkocht of nog niet aangekocht? Natuurlijk kunt u uw aan- of verkoopopdracht van uw koophuis combineren met de opdracht om een huurwoning te zoeken. Als de opleverdatum van het gekochte huis verder weg is dan gehoopt, of als u eerder moet vertrekken voordat een nieuw huis is gevonden, staan wij ook dan nog steeds voor u klaar. Met een goed advies en een solide aanbod van huurwoningen die u voor korte of wat langere tijd kunt huren.

 

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het vinden van een nieuwe of tijdelijke huurwoning? Neem dan eens contact met ons op, dan maken we vrijblijvend kennis.

Naar contactformulier

Huis verhuren?

Uw huis verhuren

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl