Huis verhuren

Huis verhuren

Huis verhuren

Huis verhuren

Huis verhuren

Meer weten over verhuren?

Heeft u vragen over het verhuren van uw huis, appartement of panden uit uw portefeuille? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren makelaars in Amstelveen en Amsterdam staan met hun team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u snel en goed te helpen.

Ook met het verhuren van een huis of appartement is het belangrijk dat u een realistische huurprijs vraagt. Met een huurwaardebepaling en een gedegen verhuurproces zoals het optimaal presenteren van de huurwoning online zorgen we dat uw huurwoning verhuurd wordt tegen een goed, marktconforme prijs.

 

Rendabel en veilig verhuren

Of u nu huizen en appartementen uit uw vastgoedportefeuille rendabel wilt verhuren of tijdelijk uw huis voor de verhuur wilt aanbieden, wij kunnen u daarbij helpen. Allereerst met een groot netwerk maar zeker ook met kennis van zaken. Als erkend makelaar weten we namelijk ook wat juridisch wel en niet mogelijk is met de verhuur van onroerend goed. Door dit vooraf goed te checken en te regelen, kunt u veel problemen achteraf voorkomen. Wij helpen u met solide en degelijke contracten en goede adviezen.

 

Verhuren in Amstelveen, Amsterdam en daarbuiten

Met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam zijn wij als makelaar actief in de regio Groot-Amsterdam. Natuurlijk is onze primaire focus het aan- en verkopen van huizen maar regelmatig hebben we ook te maken met het professioneel aan- en verhuren van huizen voor onze cliënten. En ook dat doen we deskundig, betrokken, persoonlijk en met alle aandacht.

 

Uw huis verhuren?

Heeft u voor korte of langere tijd een huis ‘over’ voor de verhuur? Laat ons u dan helpen. Woningverhuur is een rendabele bezigheid, maar wel een die kennis van zaken vereist. Wij hebben die kennis en zetten dat graag voor u in. Zodat u uw huis veilig en financieel aantrekkelijk kunt verhuren.
Naar contactformulier

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl