Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Kies direct goed en selecteer Lunshof Makelaardij

Uiteraard lid van de NVM, begeleiden wij vanuit onze prominente vestigingen in Amstelveen en Amsterdam kopers en verkopers al vanaf 1975 met aantoonbaar resultaat. Met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam is Lunshof een ware specialist in de regionale huizenmarkt. In Groot-Amsterdam én daarbuiten kopen en verkopen wij huizen. Van appartementen en betaalbare starterswoningen tot complete grachtenpanden als beleggingsobject of riante villa’s. Met veel ervaring, aandacht voor u en uw verhaal en vooral oog voor uw belang zetten wij ons steeds weer in om het huis tegen een zo goed mogelijk bod te kopen of te verkopen.

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met de medewerkers die voor u klaar staan ?

Het team

 

 

 

 

 

Lunshof Amsterdam

Wie een huis wilt kopen of verkopen in Amsterdam gaat naar de makelaars van Lunshof Amsterdam. Want wij bieden u in deze hectische huizenmarkt snel informatie en persoonlijke aandacht zodat u ondanks de druk toch een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Makelaar Amsterdam

Lunshof Amstelveen

Wilt u uw woning maximaal succesvol verkopen? Doet u dat dan in één keer goed met Lunshof Makelaardij. Onze ervaren makelaars onderscheiden zich concreet op een aantal terreinen waarvan ú als eerste profiteert.

  • Realistische en betrouwbare adviezen
  • Concurrerende communicatie
  • Persoonlijke begeleiding

Makelaar Amstelveen

Makelaar in Amstelveen, Amsterdam en omstreken

Lunshof Makelaardij is al sinds 1975 actief als makelaar in onder meer Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Uithoorn, Abcoude en omstreken. Met realistische, betrouwbare adviezen, opvallende en overtuigende communicatie, persoonlijke begeleiding, sterk in het onderhandelen en deskundige afhandeling van het juridische traject ondersteunt een heel team u als wij uw makelaar zijn.

Ervaren makelaars

Ook al gaan Amstelveen en Amsterdam bijna onopgemerkt in elkaar over, het zijn toch echt verschillende gebieden waar andere factoren belangrijk zijn. Onze makelaars zijn bekend met hun markt en alles wat daarbij komt kijken. En daar profiteert u van. Want behalve dat ze vanzelfsprekend gediplomeerd en vakbekwaam zijn, hebben ze ook veel ervaring. Zo helpen wij u het huis te vinden dat u wenst tegen de best mogelijke prijs. Of het snel en goed te verkopen. Net wat uw opdracht is.

Uw vaste makelaar

Niets is zo fijn als een vaste partner aan wie u niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. En dus heeft u bij Lunshof altijd een vaste contactpersoon, uw partner in het aan- of verkopen van uw huis. Deze makelaar werkt intensief met u samen en weet zich daarbij ondersteund door een betrokken team. Die u als dat nodig is, ook altijd goed kunnen helpen en uw vragen snel kunnen beantwoorden.

Even voorstellen…

De makelaars, kandidaat-makelaars en de medewerkers van onze binnendienst staan elke werkdag weer voor u klaar. En net zoals wij u goed willen leren kennen, wilt u misschien wel weten wie wij zijn. Daarom stellen we ons hier aan u voor. Wilt u ook persoonlijk kennismaken? Bel ons dan. Wij ontmoeten u graag op ons kantoor in Amstelveen of Amsterdam.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl