Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam is Lunshof een ware specialist in de regionale huizenmarkt. In Groot-Amsterdam én daarbuiten kopen en verkopen wij huizen. Van appartementen en betaalbare starterswoningen tot complete grachtenpanden als beleggingsobject of riante villa’s. Met veel ervaring, aandacht voor u en uw verhaal en vooral oog voor uw belang zetten wij ons steeds weer in om het huis tegen een zo goed mogelijk bod te kopen of te verkopen.

 

Lunshof Amsterdam

Makelaar Amsterdam

Lunshof Amstelveen

Makelaar Amstelveen

Makelaar in …..

Lunshof Makelaardij is al sinds 1975 actief als makelaar in onder meer Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Uithoorn, Abcoude en omstreken. Met realistische, betrouwbare adviezen, opvallende en overtuigende communicatie, persoonlijke begeleiding, sterk in het onderhandelen en deskundige afhandeling van het juridische traject ondersteunt een heel team u als wij uw makelaar zijn.

Ervaren makelaars

Ook al gaan Amstelveen en Amsterdam bijna onopgemerkt in elkaar over, het zijn toch echt verschillende gebieden waar andere factoren belangrijk zijn. Onze makelaars zijn bekend met hun markt en alles wat daarbij komt kijken. En daar profiteert u van. Want behalve dat ze vanzelfsprekend gediplomeerd en vakbekwaam zijn, hebben ze ook veel ervaring. Zo helpen wij u het huis te vinden dat u wenst tegen de best mogelijke prijs. Of het snel en goed te verkopen. Net wat uw opdracht is.

Uw vaste makelaar

Niets is zo fijn als een vaste partner aan wie u niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. En dus heeft u bij Lunshof altijd een vaste contactpersoon, uw partner in het aan- of verkopen van uw huis. Deze makelaar werkt intensief met u samen en weet zich daarbij ondersteund door een betrokken team. Die u als dat nodig is, ook altijd goed kunnen helpen en uw vragen snel kunnen beantwoorden.

Even voorstellen…

De makelaars, kandidaat-makelaars en de medewerkers van onze binnendienst staan elke werkdag weer voor u klaar. En net zoals wij u goed willen leren kennen, wilt u misschien wel weten wie wij zijn. Daarom stellen we ons hier aan u voor. Wilt u ook persoonlijk kennismaken? Bel ons dan. Wij ontmoeten u graag op ons kantoor in Amstelveen of Amsterdam.