Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Park Quatrebras Badhoevedorp

Laatste woningen

Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt één van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Projectwebsite

The Mayor Amstelveen

The Mayor Eight nu in verkoop.

Op de plek waar nu nog een massief kantoorgebouw staat, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Geïnteresseerd in een appartement,? kijk dan op de projectwebsite, of bel ons 020-345 8 345.

Projectwebsite

Vechtrijk XA2 nu in de verkoop

In het sfeervolle centrum van Weespersluis zijn er van de 37 woningen nog enkele beschikbaar. Variërend van industriële pakhuizen tot stadswoningen met een dorpse uitstraling en van statige notariswoningen tot royale 2/1 kapvilla’s.

Heeft u vragen  over het wonen in Weespersluis ? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen in XA2 bel of mail ons!

Projectwebsite 

Luxe wonen | 225 | geheel verhuurd.

Alle appartementen zijn in een mum van tijd verhuurd! Stel je voor… Een appartement in een schitterend gebouw met een luxe uitstraling, omgeven door een groene tuin. Dat ruimte biedt aan 276 appartementen met eigen balkon en services die het leven aangenamer maken. Dat gelegen is op een centrale locatie in Amstelveen, vlakbij het Stadshart én de Amsterdamse Zuidas. En dat met huurprijzen in de middenhuur en optioneel een eigen parkeerplaats voor je auto en scooter. Onmogelijk? Laat je dan verrassen! Welcome bij TwoTwoFive.

Ben je geïnteresseerd om te huren in de middenhuur? neem dan contact met ons op 020-345 8 345

Rust en ruimte gecombineerd met comfort en luxe, dat is wonen in “De NoordAak”

Met groot genoegen mogen wij dit exclusieve en kleinschalige project aan de Noorderakerweg gelegen vrijwel aan de dijk aanbieden, de ontwikkeling De NoordAak bestaat uit vier stijlvolle comfortabele twee-onder-één kapwoningen gelegen op eigen grond.

Wonen op deze plek is een ware beleving. Rust en ruimte gecombineerd met comfort en luxe. Hier geniet je straks van het buitenleven aan de oevers van de Ringvaart en dat allemaal binnen Amsterdam.

Heeft u vragen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Projectwebsite

Waterrijk 4B1 92 exclusieve woningen.

Alle woningen zijn verkocht. In misschien wel het mooiste deel van Waterrijk komt een prachtige villawijk aan het water: Waterrijk 4B1. De verkoop van de 92 woningen is afgerond: 8 exclusieve vrijstaande villa’s, deels met tuinen aan het water mét houten aanlegsteiger voor een sloep, 32 stijlvolle twee-onder-een-kapvilla’s, 28 statige herenhuizen aan een haventje en 24 vier-onder-een-kapwoningen in een prachtige rustieke barn stijl. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer-Hollands met de rijke uitstraling van de dorpen langs de Vecht.

Heeft u vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Digitale brochure

Libau Eiland – Houthavens Stadszijde fase 1

Nu in de verkoop!

Op Libau Eiland in Houthaven ademt alles de sfeer van stoere houtloodsen. Met een wat lagere bebouwing dan op de andere eilanden, met houten gevels, schuine daken en met veel grijs- en bruintinten verwijst Libau Eiland onmiskenbaar naar de oorspronkelijke houthaven, waar ooit de schippers hun duwbakken met hout aanlegden langs de lange kades. De natuurlijke materialen en kleuren geven een gevoel van warmte, rust en vertrouwdheid.
Bel of mail met ons voor meer info en schrijf je vooral z.s.m. in.

Projectwebsite

Résidence Quatrebras is verkocht

De 28 appartementen in Rèsidence Quatrebras in Quartier II zijn verkocht! Het appartementengebouw ligt direct aan het Lint en op loopafstand van het centrum. Rèsidance Quatrebras is een rijk en statig gebouw, mét eigen parkeergarage en twee verschillende entrees.

Lees verder

Nieuwbouwprojecten in Amstelveen en Amsterdam

Al meer dan 35 jaar is Lunshof Makelaardij actief in de begeleiding van nieuwbouwprojecten en advisering bij projectontwikkeling. Van het meedenken en adviseren in de ontwikkelfase tot de verkoop van de appartementen en of woonhuizen. Onze deskundige makelaars zijn bekend met de markt, de wensen van de verschillende doelgroepen en de mogelijkheden binnen de nieuwbouw.

nieuwbouwprojecten in en rond Amsterdam en Amstelveen kunt u een beroep doen op onze jarenlange expertise. Wij zetten ons in voor zowel de klein- als grootschalige projecten en bieden een uitgebreide service.

Onze nieuwbouwprojecten

Als ervaren en vertrouwde makelaars in zowel Amsterdam als Amstelveen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, hoge mate van betrokkenheid en verregaande expertise. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere nieuwbouwprojecten mogen begeleiden, van advies voorzien en de huizen in de projecten succesvol verkocht. Een selectie van deze projecten presenteren wij u op onze site. En natuurlijk vindt u hier ook de nieuwbouwprojecten waar wij op dit moment bij betrokken zijn.
Nieuwbouw portfolioAanbod Nieuwbouw

Van advies tot en met overeenkomst

Natuurlijk kunt u ons alleen te laten verkopen, maar onze expertise wordt door veel projectontwikkelaars al in veel eerdere stadia benut. Vanaf het eerste advies tot en met de laatste overeenkomst kunt u ons inzetten. Onze diensten zijn onder andere:

  • Advisering over de kwaliteit van de locatie.
  • Doelgroep bepaling van de kopersmarkt.
  • Waardebepaling.
  • Gehele verkooptraject met onder meer:
    • Marketing
    • Verkoopgesprekken
    • Koop- en aannemingsovereenkomsten.

Bent u benieuwd naar onze onderscheidende aanpak rondom nieuwbouwprojecten? Of wilt u eens kennismaken en uw project met ons bespreken? Dan maken we graag een afspraak met u. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per e-mail. Neemt u contact met ons op?
Naar contactformulier

Somerparc aan de Amstelkwartier

Alle appartementen zijn reeds verkocht. In totaal komen in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier 59 woningen: 14 luxueuze Town Houses voor ontspannen gezinnen, 42 stijlvolle City Apartments voor ambitieuze urban professionals en 3 exclusieve Penthouses (later in verkoop) voor wie wil leven op topniveau. In Somerparc aan de Amstel woon je straks aan het heerlijke groene Bella Vistapark én aan de oevers van de Amstel met een prachtig weids uitzicht over de Amstelbocht. In een hoogwaardig afgewerkte woning én in één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland.

Bel of mail met ons als u informatie wil over het wonen in het Amstelkwartier.

Projectwebsite

Weespersluis

Alle woningen in Lanenrijk 2A2 zijn verkocht.

In Lanenrijk 2A2 komt er een grote variëteit aan herenhuizen en twee-onder-kapvilla’s en vrijstaande villa's. Deze hebben alle een tuin op het westen én aan het water. Dit is de tweede fase van Lanenrijk 2A2. In totaal zijn er drie fases in verkoop geweest en komen er in Lanenrijk 2A2 108 woningen.

Heeft u vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345.

Webinar 2A2   

Projectwebsite

Zonnestein 64 & 66 Amstelveen

De verkoop van de negen villa's aan Zonnestein 64 & 66 is afgerond!

De negen riante villa’s aan Zonnestein 64 & 66 liggen in de wijk Elsrijk in Amstelveen. Een groene en kindvriendelijke wijk, met parkjes, watertjes en rustige straten. Het nabij gelegen Stadshart biedt o.a. plaats aan de Bijenkorf, een stadsschouwburg, een bioscoop en een aantal kunstmusea.

Projectwebsite

Houthavens Amsterdam

De 10 laatste woningen van Pier2 in de Amsterdamse Houthaven zijn reeds verkocht. Alle woningen van fase 1, 2 en 3 zijn eveneens verkocht. Droom jij ook van een woning in een waterrijke omgeving in de Amsterdamse Houthavens? Binnenkort meer nieuws!

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Olympiade Amstelveen

Op de sportiefste plek van Amstelveen, wordt dit jaar gewerkt aan een plek om te ontspannen. Een heerlijke plek om thuis te komen en vervolgens er weer op uit te vliegen om te rennen, springen, gooien en weer bij te komen. Olympiade is de´ nieuwe woonplek in de metropoolregio Amsterdam. Dit omdat Amstelveen dit jaar opnieuw behoort tot een van de meest aantrekkelijke gemeenten om te wonen. Op een centraal gelegen plek, recht tegenover de sportfaciliteiten van het bloeiende Amstelveen, wordt een gevarieerde buurt ontwikkeld van zeven bijzondere woontorens met totaal 552 appartementen, waarvan 194 koopappartementen. Een woonplek om een sprintje voor te trekken, of je nu hard rent of de benen liever omhoog gooit.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Baken van Narva Houthavens

Nieuwbouwproject in de Amsterdamse Houthavens

Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen in verschillende grootten. Alle woningen zijn verkocht.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Klaasje Amstelveen

Geheel uitverkocht, GEEN woningen meer beschikbaar!!

In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De 57 appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m² en hebben een royale buitenruimte en minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Projectwebsite

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl