Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw Aanbod: Lanenrijk 2B3

Na de zomer start de verkoop van Lanenrijk 2B3, gelegen aan het water en omgeven door groen. Dit project biedt 63 hoogwaardige woningen en 9 luxe appartementen. De woningen zijn duurzaam, gasloos en voorzien van moderne keukens, prachtig sanitair en solar carports. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je nu in!

Heb je vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Project website

Quatrebras Centrum Badhoevedorp | nu in verkoop

De verkoop van de 49 woningen in Quatrebras Centrum in Badhoevedorp is in volle gang. Een bijzondere mix van verschillende woningtypes. 

Wil je graag in één van deze prachtige woningen in Quatrebras Centrum in Badhoevdorp komen te wonen? Schrijf je dan op tijd in!

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en schrijf je op tijd in. Voordat je kunt inschrijven dien je eerst aan te melden als geïnteresseerde.

Heb je vragen en wil je graag in Badhoevedorp wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: quatrebras@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Projectwebsite

Park Quatrebras Badhoevedorp

Laatste woningen

Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt één van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Projectwebsite

Vechtrijk 3B1 fase 5 10 woningen | uitverkocht

Waaronder luxe twee-onder-een-kapwoningen (Vechtsehoeve en Weesperhoeve), de unieke Sluisvilla, het royale Sluishuis en de terugkeer van de succesvolle future living woning, het Oranjeriehuis. Omsingeld door waterrijke lanen, boomgaarden en het groene Gouwpark, nabij het centrum van Weespersluis met de haven aan de Gouw en aan de rand van Vechtrijk en dus Weespersluis.

Heeft u vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? Neem dan gerust contact met ons op per email: weespersluis@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Projectwebsite

The Mayor Amstelveen

The Mayor Eight nu in verkoop.

Op de plek waar nu nog een massief kantoorgebouw staat, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Geïnteresseerd in een appartement? Kijk dan op de projectwebsite of bel ons 020-345 8 345

Projectwebsite

Libau Eiland – Houthavens Stadszijde fase 1

Geheel uitverkocht!

Op Libau Eiland in Houthaven ademt alles de sfeer van stoere houtloodsen. Met een wat lagere bebouwing dan op de andere eilanden, met houten gevels, schuine daken en met veel grijs- en bruintinten verwijst Libau Eiland onmiskenbaar naar de oorspronkelijke houthaven, waar ooit de schippers hun duwbakken met hout aanlegden langs de lange kades. De natuurlijke materialen en kleuren geven een gevoel van warmte, rust en vertrouwdheid.
Bel of mail met ons voor meer info en schrijf je vooral z.s.m. in.

Projectwebsite

Résidence Quatrebras is verkocht

De 28 appartementen in Rèsidence Quatrebras in Quartier II zijn verkocht! Het appartementengebouw ligt direct aan het Lint en op loopafstand van het centrum. Rèsidance Quatrebras is een rijk en statig gebouw, mét eigen parkeergarage en twee verschillende entrees.

Lees verder

Nieuwbouwprojecten in Amstelveen en Amsterdam

Al meer dan 35 jaar is Lunshof Makelaardij actief in de begeleiding van nieuwbouwprojecten en advisering bij projectontwikkeling. Van het meedenken en adviseren in de ontwikkelfase tot de verkoop van de appartementen en of woonhuizen. Onze deskundige makelaars zijn bekend met de markt, de wensen van de verschillende doelgroepen en de mogelijkheden binnen de nieuwbouw.

nieuwbouwprojecten in en rond Amsterdam en Amstelveen kunt u een beroep doen op onze jarenlange expertise. Wij zetten ons in voor zowel de klein- als grootschalige projecten en bieden een uitgebreide service.

Onze nieuwbouwprojecten

Als ervaren en vertrouwde makelaars in zowel Amsterdam als Amstelveen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, hoge mate van betrokkenheid en verregaande expertise. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere nieuwbouwprojecten mogen begeleiden, van advies voorzien en de huizen in de projecten succesvol verkocht. Een selectie van deze projecten presenteren wij u op onze site. En natuurlijk vindt u hier ook de nieuwbouwprojecten waar wij op dit moment bij betrokken zijn.
Nieuwbouw portfolioAanbod Nieuwbouw

Project Elzenhagen Zuidbuurt Parkvilla's 6, 7 en 14

Geheel uitverkocht!

PARKVILLAZ 6, 7 en 14
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt. De verkoop van de Parkvilla's in de Zuidbuurt is in volle gang! Bekijk de woningtypen en kom meer te weten over de drie Parkvilla's 6, 7 en 14.

Ben je geïnteresseerd in een woning in dit plan, bel of mail ons dan elzenhagen@lunshof.nl of bel 020-575 55 05

Projectwebsite

Van advies tot en met overeenkomst

Natuurlijk kunt u ons alleen te laten verkopen, maar onze expertise wordt door veel projectontwikkelaars al in veel eerdere stadia benut. Vanaf het eerste advies tot en met de laatste overeenkomst kunt u ons inzetten. Onze diensten zijn onder andere:

  • Advisering over de kwaliteit van de locatie.
  • Doelgroep bepaling van de kopersmarkt.
  • Waardebepaling.
  • Gehele verkooptraject met onder meer:
    • Marketing
    • Verkoopgesprekken
    • Koop- en aannemingsovereenkomsten.

Bent u benieuwd naar onze onderscheidende aanpak rondom nieuwbouwprojecten? Of wilt u eens kennismaken en uw project met ons bespreken? Dan maken we graag een afspraak met u. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per e-mail. Neemt u contact met ons op?
Naar contactformulier

Somerparc aan de Amstelkwartier

Alle appartementen zijn reeds verkocht. In totaal komen in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier 59 woningen: 14 luxueuze Town Houses voor ontspannen gezinnen, 42 stijlvolle City Apartments voor ambitieuze urban professionals en 3 exclusieve Penthouses (later in verkoop) voor wie wil leven op topniveau. In Somerparc aan de Amstel woon je straks aan het heerlijke groene Bella Vistapark én aan de oevers van de Amstel met een prachtig weids uitzicht over de Amstelbocht. In een hoogwaardig afgewerkte woning én in één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland.

Bel of mail met ons als u informatie wil over het wonen in het Amstelkwartier.

Projectwebsite

Zonnestein 64 & 66 Amstelveen

De verkoop van de negen villa's aan Zonnestein 64 & 66 is afgerond!

De negen riante villa’s aan Zonnestein 64 & 66 liggen in de wijk Elsrijk in Amstelveen. Een groene en kindvriendelijke wijk, met parkjes, watertjes en rustige straten. Het nabij gelegen Stadshart biedt o.a. plaats aan de Bijenkorf, een stadsschouwburg, een bioscoop en een aantal kunstmusea.

Projectwebsite

Houthavens Amsterdam

De 10 laatste woningen van Pier2 in de Amsterdamse Houthaven zijn reeds verkocht. Alle woningen van fase 1, 2 en 3 zijn eveneens verkocht. Droom jij ook van een woning in een waterrijke omgeving in de Amsterdamse Houthavens? Binnenkort meer nieuws!

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Olympiade Amstelveen

Geheel uitverkocht, GEEN woningen meer beschikbaar!

Op de sportiefste plek van Amstelveen, wordt dit jaar gewerkt aan een plek om te ontspannen. Een heerlijke plek om thuis te komen en vervolgens er weer op uit te vliegen om te rennen, springen, gooien en weer bij te komen. Olympiade is de´ nieuwe woonplek in de metropoolregio Amsterdam. Dit omdat Amstelveen dit jaar opnieuw behoort tot een van de meest aantrekkelijke gemeenten om te wonen. Op een centraal gelegen plek, recht tegenover de sportfaciliteiten van het bloeiende Amstelveen, wordt een gevarieerde buurt ontwikkeld van zeven bijzondere woontorens met totaal 552 appartementen, waarvan 194 koopappartementen. Een woonplek om een sprintje voor te trekken, of je nu hard rent of de benen liever omhoog gooit.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Baken van Narva Houthavens

Nieuwbouwproject in de Amsterdamse Houthavens

Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen in verschillende grootten. Alle woningen zijn verkocht.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Klaasje Amstelveen

Geheel uitverkocht, GEEN woningen meer beschikbaar!!

In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De 57 appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m² en hebben een royale buitenruimte en minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Projectwebsite

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl