Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Amstelveen en Amsterdam

Al meer dan 35 jaar is Lunshof Makelaardij actief in de begeleiding van nieuwbouwprojecten en advisering bij projectontwikkeling. Van het meedenken en adviseren in de ontwikkelfase tot de verkoop van de . Onze deskundige makelaars zijn bekend met de markt, de wensen van de verschillende doelgroepen en de mogelijkheden binnen de nieuwbouw.

nieuwbouwprojecten in en rond Amsterdam en Amstelveen kunt u een beroep doen op onze jarenlange expertise. Wij zetten ons in voor zowel de klein- als grootschalige projecten en bieden een uitgebreide service.

Onze nieuwbouwprojecten

Als ervaren en vertrouwde makelaars in zowel Amsterdam als Amstelveen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, hoge mate van betrokkenheid en verregaande expertise. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere nieuwbouwprojecten mogen begeleiden, van advies voorzien en de huizen in de projecten succesvol verkocht. Een selectie van deze projecten presenteren wij u op onze site. En natuurlijk vindt u hier ook de nieuwbouwprojecten waar wij op dit moment bij betrokken zijn.
Nieuwbouw portfolioAanbod Nieuwbouw

Van advies tot en met overeenkomst

Natuurlijk kunt u ons alleen te laten verkopen, maar onze expertise wordt door veel projectontwikkelaars al in veel eerdere stadia benut. Vanaf het eerste advies tot en met de laatste overeenkomst kunt u ons inzetten. Onze diensten zijn onder andere:

  • Advisering over de kwaliteit van de locatie.
  • Doelgroep bepaling van de kopersmarkt.
  • Waardebepaling.
  • Gehele verkooptraject met onder meer:
    • Marketing
    • Verkoopgesprekken
    • Koop- en aannemingsovereenkomsten.

Bent u benieuwd naar onze onderscheidende aanpak rondom nieuwbouwprojecten? Of wilt u eens kennismaken en uw project met ons bespreken? Dan maken we graag een afspraak met u. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per e-mail. Neemt u contact met ons op?
Naar contactformulier

Riverfront Amstelkwartier Amsterdam

Drie exclusieve penthouses, 14 maisonnettes en 42 appartementen. Met het aan de Amstel gelegen luxe Riverfront Residences krijgt het Amstelkwartier er een prachtige wooncomplex bij. Alle woningen zijn luxe afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse wooncomfort. De penthouses, maisonnettes en appartementen liggen verspreid over vijf verdiepingen en kijken uit over Park Somerlust, de Duivendrechtse Vaart of de Amstel.

Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Heeft u belangstelling om te wonen in Riverfront? Bezoek dan de projectwebsite en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Weespersluis Lanenrijk fase 2A2 fase 2

Na een succesvolle start van fase 1 in Lanenrijk 2A2, zijn we gestart met fase 2, bestaande uit 53 woningen.

Op dinsdag 28 juli is de verkoop gestart van 42 statige herenhuizen, 10 royale twee-onder-een-kapvilla’s en 1 exclusieve vrijstaande villa. Er komt een grote variëteit aan herenhuizen en de twee-onder-kapvilla’s en de vrijstaande villa hebben alle een tuin op het westen én aan het water. Dit is de tweede fase van Lanenrijk 2A2. In totaal gaan er drie fases in verkoop en komen er in Lanenrijk 2A2 108 woningen. Je kunt je inschrijven op een van de woningen tot woensdag 19 augustus 12.00 uur.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op per email nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345.

Webinar 2A2   

Projectwebsite

Weespersluis Lanenrijk fase 2A2

In Lanenrijk 2A2 komen 75 statige herenhuizen, acht bijzondere hofwoningen, 22 prachtige semi-vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen en drie luxueuze vrijstaande villa’s. Lanenrijk is een prachtige wijk gebouwd in de Fin de siècle architectuurstijl, geïnspireerd op de rijke uitstraling van buitenplaatsen die je tegenkomt langs de Vecht. Een aantal woningen kijkt uit over De Gouw; het water dat straks midden in Weespersluis ligt, óf heeft een kavel aan het water met een gedeelde steiger. De verkoop van Lanenrijk 2A2 is gepland voor de zomer van 2020. Schrijf je in als belangstellende, dan informeren we je over de ontwikkelingen. Bel of mail met ons voor meer info!

Webinar 2A2   

Projectwebsite

Waterrijk Weespersluis fase 4A3

Hier komen 28 exclusieve semi-vrijstaande twee-onder-een-kapvilla's en zeven stijlvolle vrijstaande landhuizen. De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en strak. In Waterrijk staan alle woningen op zeer riante kavels. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in o.a. Bloemendaal en ’t Gooi. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist.  De verkoop van Waterrijk 4A3 staat gepland voor de zomer van 2020. Schrijf je in als belangstellende, dan informeren we je over de ontwikkelingen.

Webinar 4A3   

Projectwebsite

Zonnestein 64 & 66 Amstelveen

De verkoop van de negen villa's aan Zonnestein 64 & 66 is bijna afgerond, nog 1 villa te koop!

De negen riante villa’s aan Zonnestein 64 & 66 liggen in de wijk Elsrijk in Amstelveen. Een groene en kindvriendelijke wijk, met parkjes, watertjes en rustige straten. Het nabij gelegen Stadshart biedt o.a. plaats aan de Bijenkorf, een stadsschouwburg, een bioscoop en een aantal kunstmusea.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

The Mayor Amstelveen

Binnenkort start verkoop fase 2

Op de plek waar nu nog een massief kantoorgebouw staat, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Appartementen 85-300 m²
Penthouses 160-300 m²
Tuin-appartementen 160-300 m²
Parkvilla’s 170-201 m²

Het aan elkaar koppelen van appartementen behoort tot de mogelijkheden.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Pier2 fase 4 Houthavens Amsterdam

De 10 laatste woningen van Pier2 in de Amsterdamse Houthaven zijn reeds verkocht. Alle woningen van fase 1, 2 en 3 zijn eveneens verkocht. Droom jij ook van een woning in een waterrijke omgeving in de Amsterdamse Houthavens? Binnenkort meer nieuws!

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Olympiade Amstelveen

Op de sportiefste plek van Amstelveen, wordt dit jaar gewerkt aan een plek om te ontspannen. Een heerlijke plek om thuis te komen en vervolgens er weer op uit te vliegen om te rennen, springen, gooien en weer bij te komen. Olympiade is de´ nieuwe woonplek in de metropoolregio Amsterdam. Dit omdat Amstelveen dit jaar opnieuw behoort tot een van de meest aantrekkelijke gemeenten om te wonen. Op een centraal gelegen plek, recht tegenover de sportfaciliteiten van het bloeiende Amstelveen, wordt een gevarieerde buurt ontwikkeld van zeven bijzondere woontorens met totaal 549 appartementen, waarvan 194 koopappartementen. Een woonplek om een sprintje voor te trekken, of je nu hard rent of de benen liever omhoog gooit.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Park Quatrebras

Park Quatrebras fase 2 

Fase 1 is geheel uitverkocht, fase 2 is in verkoop!!

Park Quatrebras is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp na de transformatie. De opzet van de nieuwbouw woonwijk is gebaseerd op de statige architectuur van het Kennemerland. Park Quatrebras staat voor luxe woningen op grote kavels, met vriendelijke straatjes in een groene, parkachtige wijk.

Achter de schermen wordt door de ontwikkelaar AM hard gewerkt aan de 2e fase. De verwachtte start verkoop is binnenkort.

Lees verder

Baken van Narva Houthavens

Nieuwbouwproject in de Amsterdamse Houthavens

Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen in verschillende grootten. De verkoop is in volle gang en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Klaasje Amstelveen

Geheel uitverkocht, GEEN woningen meer beschikbaar!!

In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De 57 appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m² en hebben een royale buitenruimte en minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Projectwebsite

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05