Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Project in voorbereiding | 225 | Verhuur

LUXE APPARTEMENTEN

Stel je voor dat je de kans krijgt om in een ruim en comfortabel designappartement te wonen. Een appartement in een schitterend gebouw met een luxe uitstraling en omgeven door een groene tuin. Dat ruimte biedt aan 276 appartementen met eigen balkon en services die het leven aangenamer maken. Dat op een centrale locatie in Amstelveen staat, vlakbij het Stadshart én bij de Amsterdamse Zuidas. En dat met huurprijzen in de middenhuur? Van € 850,- tot € 1.150,- en optioneel een eigen parkeerplaats voor je auto of scooter? Onmogelijk? Laat je dan verrassen! Welkom bij TwoTwoFive.

PLANNING INDICATIE

Bouw is gestart! Oplevering medio 2022.

Interesse? schrijf je dan in op de projectwebsite en wij informeren je over de voortgang en start verhuur.

Projectwebsite

Waterrijk 4B1 92 exclusieve woningen nu in de verkoop!

Omringd door water en natuur ervaar je in Waterrijk 4B1 het hele jaar een vakantiegevoel en geniet je volop van een heerlijk buitenleven. Hier ervaar je een aangenaam gevoel van totale rust en privacy. Daarbij hebben alle villa’s en herenhuizen een prachtige woon- en leefkeuken met volop ruimte voor heerlijk lang tafelen met het gezin, familie en vrienden. Dat is ultiem genieten.

In misschien wel het mooiste deel van Waterrijk komt een prachtige villawijk aan het water: Waterrijk 4B1. De verkoop van de 92 woningen is in volle gang: 8 exclusieve vrijstaande villa’s, deels met tuinen aan het water mét houten aanlegsteiger voor een sloep, 32 stijlvolle twee-onder-een-kapvilla’s, 28 statige herenhuizen aan een haventje en 24 vier-onder-een-kapwoningen in een prachtige rustieke barn stijl. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer-Hollands met de rijke uitstraling van de dorpen langs de Vecht. De inschrijving is gesloten! 

Heeft u vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345

Digitale brochure

Libau Eiland – Houthavens

Nieuwbouwproject in de Amsterdamse Houthavens

Op Libau Eiland in Houthaven ademt alles de sfeer van stoere houtloodsen. Met een wat lagere bebouwing dan op de andere eilanden, met houten gevels, schuine daken en met veel grijs- en bruintinten verwijst Libau Eiland onmiskenbaar naar de oorspronkelijke houthaven, waar ooit de schippers hun duwbakken met hout aanlegden langs de lange kades. De natuurlijke materialen en kleuren geven een gevoel van warmte, rust en vertrouwdheid.
Bel of mail met ons voor meer info!

Alle woningen zijn toegewezen.
Projectwebsite

Résidence Quatrebras is verkocht

De 28 appartementen in Rèsidence Quatrebras in Quartier II zijn verkocht! Het appartementengebouw ligt direct aan het Lint en op loopafstand van het centrum. Rèsidance Quatrebras is een rijk en statig gebouw, mét eigen parkeergarage en twee verschillende entrees.

Lees verder

Nieuwbouwprojecten in Amstelveen en Amsterdam

Al meer dan 35 jaar is Lunshof Makelaardij actief in de begeleiding van nieuwbouwprojecten en advisering bij projectontwikkeling. Van het meedenken en adviseren in de ontwikkelfase tot de verkoop van de appartementen en of woonhuizen. Onze deskundige makelaars zijn bekend met de markt, de wensen van de verschillende doelgroepen en de mogelijkheden binnen de nieuwbouw.

nieuwbouwprojecten in en rond Amsterdam en Amstelveen kunt u een beroep doen op onze jarenlange expertise. Wij zetten ons in voor zowel de klein- als grootschalige projecten en bieden een uitgebreide service.

Onze nieuwbouwprojecten

Als ervaren en vertrouwde makelaars in zowel Amsterdam als Amstelveen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak, hoge mate van betrokkenheid en verregaande expertise. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere nieuwbouwprojecten mogen begeleiden, van advies voorzien en de huizen in de projecten succesvol verkocht. Een selectie van deze projecten presenteren wij u op onze site. En natuurlijk vindt u hier ook de nieuwbouwprojecten waar wij op dit moment bij betrokken zijn.
Nieuwbouw portfolioAanbod Nieuwbouw

Van advies tot en met overeenkomst

Natuurlijk kunt u ons alleen te laten verkopen, maar onze expertise wordt door veel projectontwikkelaars al in veel eerdere stadia benut. Vanaf het eerste advies tot en met de laatste overeenkomst kunt u ons inzetten. Onze diensten zijn onder andere:

  • Advisering over de kwaliteit van de locatie.
  • Doelgroep bepaling van de kopersmarkt.
  • Waardebepaling.
  • Gehele verkooptraject met onder meer:
    • Marketing
    • Verkoopgesprekken
    • Koop- en aannemingsovereenkomsten.

Bent u benieuwd naar onze onderscheidende aanpak rondom nieuwbouwprojecten? Of wilt u eens kennismaken en uw project met ons bespreken? Dan maken we graag een afspraak met u. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als per e-mail. Neemt u contact met ons op?
Naar contactformulier

Somerparc aan de Amstelkwartier

Nog enkele appartementen beschikbaar. In totaal komen in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier 59 woningen: 14 luxueuze Town Houses voor ontspannen gezinnen, 42 stijlvolle City Apartments voor ambitieuze urban professionals en 3 exclusieve Penthouses (later in verkoop) voor wie wil leven op topniveau. In Somerparc aan de Amstel woon je straks aan het heerlijke groene Bella Vistapark én aan de oevers van de Amstel met een prachtig weids uitzicht over de Amstelbocht. In een hoogwaardig afgewerkte woning én in één van de meest duurzame woongebouwen van Nederland.

Heeft u belangstelling om te wonen in Somerparc aan de Amstel? Bezoek dan de projectwebsite en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Weespersluis

Alle woningen in Lanenrijk 2A2 zijn verkocht.

In Lanenrijk 2A2 komt er een grote variëteit aan herenhuizen en twee-onder-kapvilla’s en vrijstaande villa's. Deze hebben alle een tuin op het westen én aan het water. Dit is de tweede fase van Lanenrijk 2A2. In totaal zijn er drie fases in verkoop geweest en komen er in Lanenrijk 2A2 108 woningen.

Heeft u vragen of wil u graag in Weespersluis wonen? neem dan gerust contact met ons op per email: nieuwbouw@lunshof.nl of bel 020-345 8 345.

Webinar 2A2   

Projectwebsite

Weespersluis Lanenrijk fase 2A2

In Lanenrijk 2A2 komen 75 statige herenhuizen, acht bijzondere hofwoningen, 22 prachtige semi-vrijstaande twee-onder-een-kapwoningen en drie luxueuze vrijstaande villa’s. Lanenrijk is een prachtige wijk gebouwd in de Fin de siècle architectuurstijl, geïnspireerd op de rijke uitstraling van buitenplaatsen die je tegenkomt langs de Vecht. Een aantal woningen kijkt uit over De Gouw; het water dat straks midden in Weespersluis ligt, óf heeft een kavel aan het water met een gedeelde steiger. De verkoop van Lanenrijk 2A2 is gepland voor de zomer van 2020. Schrijf je in als belangstellende, dan informeren we je over de ontwikkelingen. Bel of mail met ons voor meer info!

Webinar 2A2   

Projectwebsite

Waterrijk Weespersluis fase 4A3 is geheel verkocht

In fase 4A3 zijn geen woningen meer beschikbaar.
In totaal komen hier 28 exclusieve semi-vrijstaande twee-onder-een-kapvilla's en zeven stijlvolle vrijstaande landhuizen. De architectuurstijl varieert van romantisch met een rietgedekte kap tot modern en strak. In Waterrijk staan alle woningen op zeer riante kavels. Landelijk, ontspannen, robuust en altijd oer Hollands met de chique uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in o.a. Bloemendaal en ’t Gooi. Niet hetzelfde, maar met een eigentijdse twist.

Webinar 4A3   
Projectwebsite

Zonnestein 64 & 66 Amstelveen

De verkoop van de negen villa's aan Zonnestein 64 & 66 is afgerond!

De negen riante villa’s aan Zonnestein 64 & 66 liggen in de wijk Elsrijk in Amstelveen. Een groene en kindvriendelijke wijk, met parkjes, watertjes en rustige straten. Het nabij gelegen Stadshart biedt o.a. plaats aan de Bijenkorf, een stadsschouwburg, een bioscoop en een aantal kunstmusea.

Projectwebsite

The Mayor Amstelveen

Fase 2 is in volle gang

Op de plek waar nu nog een massief kantoorgebouw staat, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Houthavens Amsterdam

De 10 laatste woningen van Pier2 in de Amsterdamse Houthaven zijn reeds verkocht. Alle woningen van fase 1, 2 en 3 zijn eveneens verkocht. Droom jij ook van een woning in een waterrijke omgeving in de Amsterdamse Houthavens? Binnenkort meer nieuws!

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Olympiade Amstelveen

Op de sportiefste plek van Amstelveen, wordt dit jaar gewerkt aan een plek om te ontspannen. Een heerlijke plek om thuis te komen en vervolgens er weer op uit te vliegen om te rennen, springen, gooien en weer bij te komen. Olympiade is de´ nieuwe woonplek in de metropoolregio Amsterdam. Dit omdat Amstelveen dit jaar opnieuw behoort tot een van de meest aantrekkelijke gemeenten om te wonen. Op een centraal gelegen plek, recht tegenover de sportfaciliteiten van het bloeiende Amstelveen, wordt een gevarieerde buurt ontwikkeld van zeven bijzondere woontorens met totaal 552 appartementen, waarvan 194 koopappartementen. Een woonplek om een sprintje voor te trekken, of je nu hard rent of de benen liever omhoog gooit.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Park Quatrebras

Binnenkort nieuw aanbod

Park Quatrebras fase 3 is verkocht. Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park beoogt een van de mooiste wijken van Badhoevedorp te worden. Met de allure van wonen in een park, vlakbij de dorpskern. Weg van de hectiek van de stad kun je hier straks genieten van de zon in eigen tuin.

Het stedenbouwkundig ontwerp van Quatrebras Park voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, het Groene Lint, rondlopende straten, met majestueuze bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Lees verder

Lees verder

De drie Quartiers van Quatrebras Park

Quatrebras Park is opgedeeld in drie verschillende Quartiers. Met circa 472 ruime rijwoningen tot royale vrijstaande woningen en 28 appartementen van tweekamerappartement tot luxe penthouse is er voor ieder wat wils! De verkoop van de appartementen is zojuist gestart. 

Park Quatrebras is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp na de transformatie. De opzet van de nieuwbouw woonwijk is gebaseerd op de statige architectuur van het Kennemerland. Park Quatrebras staat voor luxe woningen op grote kavels, met vriendelijke straatjes in een groene, parkachtige wijk.

Baken van Narva Houthavens

Nieuwbouwproject in de Amsterdamse Houthavens

Gelegen op de kop van het eiland manifesteren de beide blokken zich als een kleurrijk, markant geheel. Hierbinnen bevinden zich 104 woningen in verschillende grootten. Alle woningen zijn verkocht.

Bel of mail met ons voor meer info!

Projectwebsite

Klaasje Amstelveen

Geheel uitverkocht, GEEN woningen meer beschikbaar!!

In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De 57 appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m² en hebben een royale buitenruimte en minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Projectwebsite

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05