Huis verkopen

Huis verkopen

Huis verkopen

Als u besluit uw huis te verkopen dan breekt vaak een intensieve periode aan. Niet alleen omdat het verkopen van een huis tijd vergt maar omdat het vaak ook gepaard gaat met veel emoties. Wij begrijpen dat en houden hier rekening mee. Zodat we steeds weer de optimale omstandigheden kunnen creëren om uw huis zo goed en snel mogelijk te verkopen.

Uw huis verkopen in Amsterdam, Amstelveen en daar buiten

Of u nu uw huis wilt verkopen in Amstelveen, Amsterdam of een van de omringende gemeentes, u kunt altijd bij ons terecht. Wij hebben een groot bereik in de regio Groot-Amsterdam en weten we heel goed hoe deze markten werken. Die kennis en die ervaring zetten we voor u in als wij voor u uw huis mogen verkopen.

Persoonlijk advies voor de verkoop van uw huis

Vraagt u ons om een gratis waardebepaling of advies, dan gaan we al aan het werk nog voordat u besluit of wij uw verkoopmakelaar mogen worden. Zo komen we eerst vrijblijvend om de situatie ter plaatse op te nemen. Dit bespreken we op kantoor met onze collega’s waarna we voor u een uitgebreid advies uitwerken. Dat advies presenteren we aan u waarna we u de offerte snel toesturen. Gaat u akkoord, dan gaan wij direct voor u aan de slag en wordt alles geregeld.

Naar contactformulier

Alle aandacht voor uw huis

Met een uitgekiende en professionele mediamix brengen wij uw huis goed onder de aandacht. Natuurlijk zorgen wij voor een goed zichtbare plaats op Funda maar daarnaast wordt uw huis ook professioneel gepresenteerd in brochures, social media, lokale media en andere communicatiemiddelen waar wij uit kunnen kiezen. Wat we voor u inzetten is geheel afhankelijk van de mogelijkheden van uw huis, uw voorkeuren en het advies dat we voor u uitwerken.

Uw verkoopmakelaar in Amstelveen en Amsterdam

Een van onze gediplomeerde en gecertificeerde makelaars wordt uw vaste contactpersoon. Daarnaast zet een vast team van medewerkers op kantoor zich ook voor u in. Zo heeft u bij Lunshof makelaardij altijd een vaste verkoopmakelaar en een betrokken team dat zich inzet voor de beste verkoop van uw huis.
Contact

Vraag ons om vrijblijvend advies!

Gaat u uw huis verkopen? Vraag ons dan vrijblijvend om advies. Met een persoonlijke opname inclusief foto’s bij u thuis gaan wij al voor u aan het werk en maken een plan van aanpak met kostenraming. Besluit u hierna om toch uw huis niet door ons te laten verkopen, dan kost deze opname en ons advies u niets. Schakelt u Lunshof Makelaardij in voor de verkoop van uw woning, dan komt één van onze makelaars naar u toe om een aantal zaken in kaart te brengen. Naast de afmetingen van uw woning en het aantal vertrekken, zal hij bijvoorbeeld nagaan wat de bouwkundige staat van uw woning is, of er met bepaalde technische aspecten rekening gehouden moet worden.

Plan van aanpak

Zodra wij uw woning in ons bestand hebben opgenomen, wordt deze te koop aangemeld. Uw woning wordt via verschillende media duidelijk onder de aandacht van potentiële kopers gebracht.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Nodig ons dan uit voor zo’n waardebepaling met deskundig advies.
Contact

Sinds 1975 in de makelaardij

Lunshof Makelaardij heeft een jarenlange ervaring in de regio Groot-Amsterdam, bovendien beschikken onze deskundige makelaars over een gedegen marktkennis. U kunt er dan ook van op aan dat er een goede inschatting van de prijs wordt gemaakt, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Persoonlijke begeleiding

Bij Lunshof Makelaardij krijgt u altijd een vast contactpersoon, die u gedurende het hele traject begeleidt. Dit begint bij het in kaart brengen van uw woning en loopt door tot na de verkoop. Uw makelaar maakt afspraken met u over de bezichtigingen van uw woning en het beheer van de sleutels. Uiteraard is uw makelaar altijd aanwezig tijdens bezichtigingen om erop toe te zien dat alles netjes verloopt en om eventuele vragen van potentiële kopers te beantwoorden.

Ons team

 

Media

Uw woning wordt op diverse website geplaatst. Uiteraard op Funda, maar o.a. ook op Instagram en Facebook.

Woningwebsite

Wij zorgen ervoor dat er een aantrekkelijke individuele website van uw woning gemaakt wordt.

Advertenties

Samen met u bekijken we de opties om digitaal te adverteren.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl