Huis kopen in Amstelveen

Huis kopen in Amstelveen

Huis kopen in Amstelveen

Huis kopen in Amstelveen

Makelaars in Amstelveen

Wilt u een huis kopen in Amstelveen? Kom dan eens kennismaken met de makelaars van onze Amstelveense vestiging. Bel of mail ons, wij ontmoeten u graag hier in Amstelveen!

Lunshof, makelaars in Amstelveen

Lunshof Makelaardij is al sinds 1975 de makelaar in Amstelveen. Wij weten wat hier te koop is, waar we op moeten opletten en wat een marktconforme prijs is voor een woning. En dat is handig. Want als u uw droomhuis heeft gevonden, blijven wij scherp. Zodat wij voor u de beste prijs kunnen onderhandelen en alert blijven op het hele verkoopproces. De kleine lettertjes zullen u dus niet verrassen, het snelle proces en onze persoonlijke aandacht daarentegen wel.

 

Wonen in Amstelveen

In Amstelveen kunt u zowel een prachtige jaren ’30-villa vinden als dat hele comfortabele nieuwbouwhuis. En waar u ook woont, de scholen zijn vlakbij, Amsterdam is met de auto, de fiets en het openbaar vervoer zo te bereiken en het bos en de parken zijn op een steenworp afstand. Wonen in Amstelveen is als wonen in een dorp met het gemak en de voorzieningen van een stad om de hoek. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u hier wilt komen wonen. Of wilt blijven wonen. En dus helpen we u om uw nieuwe huis in Amstelveen te vinden tegen een goede prijs.

 

Huis kopen in Amstelveen

Wilt u uw droomhuis vinden in Amstelveen? Of dat leuke appartement? Of u nu vlakbij het stadshart wilt wonen, in Westwijk of juist een huis zoekt in het oude dorp van Amstelveen, wij vinden voor u de mooiste huizen in de leukste buurten. Met een team van ervaren makelaars die hier al jarenlang huizen kopen en verkopen begeleiden wij u persoonlijk tijdens de zoektocht naar uw nieuwe thuis.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl