Taxaties

Taxaties

Taxaties

Taxaties

Taxaties

Mogelijk weet u niet of u een waardebepaling of taxatierapport nodig heeft, gevalideerd of niet. Dat geeft niet, wij helpen u daar graag bij. Bel ons dan gerust met uw vraag. Voor taxaties in Amstelveen, Amsterdam en omstreken kunt u altijd bij ons terecht.

Taxatie

Heeft u een taxatie nodig? Of een waardebepaling? Onze ervaren en gecertificeerde taxateurs helpen u graag om snel en secuur uw huis in Amstelveen, Amsterdam of daarbuiten te taxeren.

Taxatierapport

Heeft u een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek, inzake een aanslag erfbelasting, bij een bezwaar tegen de WOZ-waardering of een echtscheiding, dan bepaalt een van onze erkende taxateurs de waarde van het pand en legt dit vast in een taxatierapport. Indien gewenst laten we dit rapport beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut. Na goedkeuring is dit een NWWI-taxatierapport. Deze gevalideerde taxatie wordt door elke bank en financiƫle instelling geaccepteerd.

Taxeren in Amstelveen, Amsterdam e.o.

Naar contactformulier

 

Waarde van uw huis

De waarde van het huis wordt door verschillende factoren bepaald zoals de staat van onderhoud, de grootte en indeling van de woning, de gebruikte materialen, eventuele energiezuinige maatregelen, de ligging van de woning en nog veel meer. Als wij de waarde van uw huis bepalen of een taxatierapport opstellen nemen we al deze factoren mee en verwerken dit zorgvuldig in het gewenste rapport.

Waardebepaling

Vaak wordt taxatie genoemd terwijl een waardebepaling bedoeld wordt. In beide gevallen kunnen wij u helpen. Een waardebepaling is voldoende als u overweegt uw huis te koop te zetten en daarvoor een indicatie van de marktwaarde wenst. Deze waardebepaling werken wij schriftelijk voor u uit in een offerte en bieden u dat gratis aan. Wilt u daar meer over weten? Bel ons dan gerust even.

Naar contactformulier

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl