Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Makelaar in Amstelveen

Als makelaar in Amstelveen zijn wij er voor u. Of u nu uw woning wilt verkopen, een huis in Amstelveen of daarbuiten zoekt of een taxatie nodig heeft. Betrokken, deskundig en betrouwbaar zetten wij ons in voor dat wat misschien wel uw grootste kapitaal is of wordt. Wij zorgen ervoor dat we een optimaal resultaat bereiken.

Makelaar in Amstelveen. Objectief en met aandacht voor u

Ook al verkopen wij uw huis, we verliezen u niet uit het oog. Naast het zakelijke en financiële aspect is er tenslotte ook altijd een emotionele band. Of het nu uw eerste huis is, de woning waar uw kinderen zijn opgegroeid of dat u het huis moet verkopen vanwege een echtscheiding of uit een nalatenschap, wij zijn uw partner in het gehele proces. Met aandacht voor u en uw verhaal en een ervaren, objectieve blik naar de woning en de markt. Zodat u ondanks de emotionele binding toch een goede verkoop kunt realiseren.

 

Gediplomeerd, erkend en ervaren

Elke makelaar op onze vestiging in Amstelveen is gediplomeerd, erkend en ervaren. En één van hen is altijd uw vaste contactpersoon die met u meegaat naar bezichtigingen, de onderhandelingen voert, het aan- of verkoopproces begeleidt of de taxatie uitvoert. Uw makelaar wordt daarin ondersteund door een team dat volledig op de hoogte is van uw opdracht.

 

Voor aan- of verkoop van huizen in Amstelveen

Bij Lunshof Makelaardij zijn we persoonlijk als het kan en zakelijk als het moet. Vanaf het eerste contact tot en met de sleuteloverdracht begeleiden en adviseren wij onze cliënten bij de aan- of verkoop van hun huis. Deze aanpak gecombineerd met veel kennis van Amstelveen en de omgeving, de bewegingen in de huizenmarkt en onze ervaring resulteert steeds weer in heel tevreden cliënten die bij ons terugkomen en ons aanbevelen bij anderen.

Bent u op zoek naar een makelaar in Amstelveen? Dan maken we graag eens kennis met u. Neemt u contact met ons op? Dan gaan we snel voor u aan de slag!

Naar contactformulier

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl