Makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Wij hebben een betrokken team makelaars die u helpt bij uw zoektocht naar een huis in onze mooie hoofdstad of om juist uw huis in Amsterdam te verkopen. Met aandacht en kwaliteit zijn we er voor u. Of dat nu om een aan- of verkoop gaat, een taxatie of een andere kwestie in onroerend goed. Jarenlange ervaring, grondige kennis van de juridische en financiële aspecten, een groot, betrouwbaar netwerk en vooral een persoonlijke aanpak staan tot uw beschikking als wij uw makelaar zijn.

Amsterdamse huizenmarkt

De huizenmarkt van Amsterdam is op z’n minst hectisch te noemen. Kopers krijgen haast niet de kans om rustig en weloverwogen een nieuw huis te kopen. Toch zorgt onze makelaar ervoor dat u wel in rust een verstandige beslissing kunt nemen. Door u heel snel te informeren zodra een nieuw pand op de markt komt dat bij uw wensen past, door met u mee te gaan bij de bezichtiging en u dan direct een goed en duidelijk waardeadvies te geven. Maar vooral met een objectieve kijk het pand op waarde te schatten en eventuele verborgen gebreken snel in te schatten.

Gespecialiseerde makelaars

De makelaars van Makelaardij Lunshof in Amsterdam zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden.

U kunt dus met ons contact opnemen voor onder andere:

  • De aan- en verkoop van huizen in Amsterdam en omgeving
  • Taxaties en waardebepalingen van panden
  • De begeleiding bij veilingen
  • De aan- en verkoop van beleggingsobjecten zoals panden met meerdere woningen of panden waarin wonen en werken gecombineerd wordt.

Van erfpacht tot VvE-zaken goed uitgelegd

Een advies is niets waard als het onduidelijk of ongefundeerd is. Daarom legt onze makelaar u altijd helder uit waarop een waardering is gebaseerd. En wat een realistisch bod zal zijn als u het huis wilt kopen. Zaken als erfpacht, de locatie, bouwkundige staat en de situatie bij de Vereniging van Eigenaren nemen we daarin mee en lichten we duidelijk toe. Want natuurlijk willen we u snel aan uw nieuwe droomhuis helpen. Maar we zullen er ook alles aan doen om u voor een slechte aankoop te behoeden.

 

Kennis maken met uw makelaar in Amsterdam?

Wij zijn u graag van dienst! Alle medewerkers van Lunshof Makelaardij staan u graag servicegericht, alert en professioneel te woord. Geen vraag is ons te moeilijk, geen verzoek is ons te lastig. Laat ons gerust digitaal uw vraag of verzoek weten; wij zijn u graag van dienst. Uiteraard bent u ook van harte welkom! Bel of mail ons dan. We horen graag hoe we u kunnen helpen op de huizenmarkt in Amsterdam.

Naar contactformulier

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl