Huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel

Wonen in Ouderkerk aan de Amstel

Wie vlakbij Amsterdam toch landelijk wilt wonen kijkt eens naar Ouderkerk aan de Amstel. Hier kunt u nog een huis kopen in de oude dorpskern, een mooie boerderij aan het water, die sfeervolle jaren ’30-woning of een riante villa. Ouderkerk aan de Amstel biedt het allemaal.

Dorps maar van alles voorzien…

Ouderkerk ligt net als Amstelveen tegen Amsterdam aan maar is kleinschaliger en heeft een charmant dorps karakter. Wie Amstelveen toch nog net te groot of te druk vindt, of gewoon het weidse uitzicht wenst van de polder, die kiest voor een huis in Ouderkerk. Met Amstelveen op fietsafstand en Amsterdam goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto is alles toch binnen handbereik. Als dat nodig is, want Ouderkerk zelf is al goed voorzien van winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden en natuurlijk De Rondehoep.

Huizenmarkt van Ouderkerk

Voor onze makelaars uit Amstelveen heeft Ouderkerk aan de Amstel geen geheimen. Wij kennen de huizenmarkt daar, de buurten en de voorzieningen. En dat is in uw voordeel. Want behalve dat wij het u direct laten weten als daar een nieuw huis op de markt komt, vertellen wij u ook wat u moet weten over erfdienstbaarheden, de bestemmingsplannen en recente verkoopprijzen.

Eens kennismaken?

Bent u van plan om een huis te kopen in Ouderkerk aan de Amstel? Neem dan contact op met de makelaars van Lunshof in Amstelveen. Wij begeleiden u graag bij uw zoektocht en helpen u uw droomhuis in Ouderkerk aan te kopen.

Naar contactformulier

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl