Huis kopen in Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam

Makelaars in Amsterdam

Een huis in Amsterdam is zo verkocht, maar wij zorgen ervoor dat u niet zomaar een huis koopt. Wij werken intensief met u samen om u van begin tot eind te helpen het juiste huis te vinden tegen de beste prijs. Wilt u daar meer over weten of kennismaken met de makelaars van onze vestiging in Amsterdam? Bel ons dan even. We maken graag met u kennis.

Scherp onderhandelen

Heeft u eenmaal hét huis in Amsterdam gevonden, dan kunt u wegdromen maar wij blijven met beide benen op de grond. Zodat wij u goed kunnen adviseren, scherp en slim voor u onderhandelen en alert blijven tot de laatste handtekening is gezet.

Huizenzaken

Wie in Amsterdam een huis koopt, heeft bijna altijd te maken met zaken als erfpacht en een Vereniging van Eigenaren. Het is dan goed te weten wat de stand van zaken daarvan is voordat u het huis koopt. Daarom informeren we u ook daarover voordat u een bod doet.

 

Amsterdamse huizenmarkt

Natuurlijk kennen wij de Amsterdamse huizenmarkt en weten we alles over de verschillende stadsdelen. Maar veel belangrijker is dat wij over zoveel ervaring bezitten dat we bij de eerste bezichtiging u al kunnen informeren wat een redelijke waarde is, waar eventuele gebreken kunnen zitten en wat de marktsituatie van het huis en de verkoper is.

 

 

Huis kopen in Amsterdam

Wie een huis wilt kopen in Amsterdam gaat naar de makelaars van Lunshof Amsterdam. Want wij bieden u in deze hectische huizenmarkt snel informatie en persoonlijke aandacht zodat u ondanks de druk toch een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

 

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl