Makelaar in de Sloter- / Riekerpolder

De Sloter-/Riekerpolder bestaat uit de volgende delen:

Ligging van de Sloter-/Riekerpolder

De Sloter-/Riekerpolder is een uniek gebied gelegen in Amsterdam West. Dit gebied is omgeven door natuurgebieden en water, waardoor het een rustige en aangename woonomgeving is. De polder is ontstaan in de 17e eeuw, toen het gebied drooggelegd werd voor landbouw. In de loop der jaren is het gebied echter steeds meer bebouwd, en tegenwoordig vindt u hier zowel appartementen als vrijstaande huizen.

De Sloter-/Riekerpolder is een ideale woonomgeving voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaand huis, in de polder is voor ieder wat wils. Wilt u meer weten over het wonen in de Sloter-/Riekerpolder of bent u op zoek naar een woning in dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Voorzieningen in de Sloter-/Riekerpolder

In de Sloter-/Riekerpolder heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Zo zijn er diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt, een slager en een bakker. Ook voor specifiekere zaken, zoals een drogist of een bloemist, hoeft u het gebied niet uit. Verder zijn er diverse horecagelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Of u nu zin heeft in een gezellig café, een lekkere lunch of een uitgebreid diner, de keuze is reuze.

Voor de sport- en recreatieliefhebbers is de Sloter-/Riekerpolder ook een ideale woonomgeving. Zo zijn er diverse sportvelden en -banen te vinden, zoals voetbalvelden, basketbalbanen en een atletiekbaan. Ook zijn er diverse sportscholen waar u terecht kunt voor verschillende soorten fitness. Voor de mensen die liever wat rustiger aan doen, is er het naastgelegen Riekerpark, waar u heerlijk kunt wandelen of picknicken in de zon.

De natuur is in de Sloter-/Riekerpolder nooit ver weg. Zo ligt het gebied aan het Sloterplas, waar u kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Ook voor de watersportliefhebbers is het Sloterplas een aanrader, want hier kunt u ook zeilen, kanoën of surfen.

Bovendien is het Sloterplas omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals het Sloterpark en het Amsterdamse Bos, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Voor de echte natuurliefhebbers is er in de Sloter-/Riekerpolder zelfs een vogelkijkhut waar u diverse vogelsoorten kunt spotten. Ook zijn er regelmatig natuurwandelingen georganiseerd, zodat u nog meer van de omgeving kunt genieten.

Wonen in de Sloter- / Riekerpolder

Wonen in de Sloter-/Riekerpolder betekent ook goede bereikbaarheid. Zo ligt het gebied dichtbij de A10, waardoor u snel in andere delen van Amsterdam of in de rest van het land bent. Ook met het openbaar vervoer zit u hier goed, want er zijn diverse bus- en tramhaltes in de polder. Zo is het centrum van Amsterdam binnen een half uur te bereiken met de tram, en kunt u gemakkelijk naar andere delen van de stad reizen.

Kortom, de Sloter-/Riekerpolder is een prachtige woonomgeving voor iedereen die op zoek is naar een rustige, groene buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin woont, in de polder is voor ieder wat wils.

Zoekt u een makelaar in de Sloter- / Riekerpolder in Amsterdam

Wilt u uw woning of appartement in Amsterdam in de Sloter- / Riekerpolder in Amsterdam en om omstreken verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in Amsterdam-West die bekend is met de Sloter- / Riekerpolder , bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl