Makelaar in Osdorp – Amsterdam-West


 

Woning verkopen in Osdorp Amsterdam? Kies voor Lunshof Makelaardij!

Overweeg je om jouw woning in Osdorp Amsterdam te verkopen? Dan ben je bij Lunshof Makelaardij aan het juiste adres.

Waarom Lunshof Makelaardij?

Lunshof Makelaardij is een betrouwbare en ervaren verkoopmakelaar in Amsterdam. Wij begeleiden jou bij het gehele verkooptraject en zorgen dat de verkoop soepel en professioneel verloopt. We hebben een uitgebreid netwerk en zetten verschillende kanalen in om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Zo plaatsen we jouw woning op Funda, het grootste huizenplatform van Nederland, en maken we gebruik van onze eigen website, social media en nieuwsbrief om jouw woning onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerden.

Als Amsterdamse makelaar weten wij precies wat er speelt in de buurt en hebben wij goed zicht op de huizenmarkt in Osdorp Amsterdam. We kunnen jou daarom uitstekend adviseren over een reële vraagprijs voor jouw woning en over de beste verkoopstrategie. Ook zijn wij op de hoogte van lokale ontwikkelingen en kunnen wij jou hierover informeren.

Een persoonlijke aanpak

Bij Lunshof Makelaardij staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Wij nemen de tijd om jou en jouw woning goed te leren kennen en stellen samen met jou een plan op om de verkoop tot een succes te maken. Ook tijdens het verkooptraject houden wij je continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kies voor Lunshof Makelaardij

Wil jij jouw woning verkopen in Osdorp Amsterdam? Kies dan voor de ervaren en betrouwbare verkoopmakelaar Lunshof Makelaardij. Wij staan voor jou klaar om jou te begeleiden bij het gehele verkooptraject en zorgen dat jij het maximale resultaat behaalt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u uw woning of appartement in Amsterdam-West in de wijk Osdorp om omstreken verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in Amsterdam-West die bekend is met Osdorp , bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl