Makelaar in de Amsterdam  Nieuwmarkt en Lastage

De wijk Nieuwmarkt en Lastage in Amsterdam bestaat uit de volgende buurten:

De Nieuwmarkt is een plein in het centrum van Amsterdam, tussen de Geldersekade en de Kloveniersburgwal. Deze wijk grenst in het zuiden aan de St. Antoniebreestraat en in het noorden aan de Zeedijk. Het plein vormt het middelpunt van de Nieuwmarktbuurt.
Het meest opvallende in deze wijk is de monumentale Waag (zie foto). Rondom het plein liggen veel horecagelegenheden en veel monumentale panden. De wijk heeft een dagelijkse markt en op zaterdag een biologische markt. In de zomermaanden is er op zondag een boeken-, antiek- en curiosamarkt. In het voorjaar zijn er, in de week voorafgaand aan Koningsdag, de “aprilfeesten” met een nostalgische kermis met spiegeltent, kindertheater en zweefmolen.

De Nieuwmarkt grenst aan de Lastage,de Wallen en Amsterdam’s eigen Chinatown. Omdat deze buurt relatief veel Chinese inwoners en bedrijven kent, zijn de straatnaambordjes in de omgeving zowel in het Nederlands als in Chinese karakters uitgevoerd.

Makelaar in Amsterdam  Nieuwmarkt en Lastage | Meer info

Meer informatie over de wijk ‘Nieuwmarkt en Lastage’ in Amsterdam zoals aantal bewoners, gemiddelde WOZ waarde woningen, bouwperiode van panden, aantal bedrijven et cetera vindt u op www.allecijfers.nl of op de website

Bron:wikipedia

Wilt u uw woning of appartement in de wijk Nieuwmarkt en Lastage in Amsterdam verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in de wijk Nieuwmarkt en Lastage in Amsterdam, bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl