Makelaar in de Amsterdam  De Weteringschans

De Weteringschans bestaat uit de volgende buurten:

De wijk ‘De Weteringschans’ ligt tussen de Lijnbaansgracht en de Singelgracht in Amsterdam. De wijk ‘De Weteringschans’ stamt uit de 19e en heeft een aantal kenmerkende gebouwen zoals het Barlaeus Gymnasium. Deze wijk ligt uitermate gunstig als je snel op de mooiste locaties van Amsterdam wil zijn zoals: de grachtengordel, het Vondelpark, het Leidseplein, de Leidsestraat en met Museumplein. Ook ben je vanuit deze wijk binnen 15 minuten met het openbaar vervoer op het CS of de Ringweg A10.

Makelaar in Amsterdam  De Weteringschans | Meer info

Meer informatie over de wijk ‘De Weteringschans in Amsterdam’ zoals aantal bewoners, gemiddelde WOZ waarde woningen, bouwperiode van panden, aantal bedrijven et cetera vindt u op www.allecijfers.nl of op de website

Bron:wikipedia

Wilt u uw woning of appartement in De Weteringschans in Amsterdam verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in De Weteringschans in Amsterdam, bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl