Huren – Expats

Verhuur aan expats?

Bent u vaker op zoek naar een huurhuis als expats maar kunt u op dit moment in ons aanbod niet de juiste woning vinden? Neem dan toch contact met ons op. Wij krijgen regelmatig nieuwe huizen in de verhuur. Kennen wij uw voorkeuren dan laten we het u direct weten zodra zich een aantrekkelijke verhuurmogelijkheid voordoet.

 

Gestoffeerd en/of gemeubileerd

Vanzelfsprekend hebben wij voor expats gestoffeerde en geheel gemeubileerde huizen en appartementen in ons bestand. En wenst de expat juist buiten de plaatsen Amsterdam of Amstelveen te wonen, dan kan dat ook. Als makelaar zijn wij actief in de regio Groot-Amsterdam en hebben huizen in plaatsen als Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Diemen in de verhuur. Laat ons weten waar u of de expat die u vertegenwoordigt naar op zoek is, en we vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

 

Expats alleen of met gezin

Of expats nu alleen, met hun partner of met hun hele gezin overkomen is bepalend in de eisen die zij stellen aan de woning en de omgeving. Een passende school met sportclubjes in de buurt is voor het gezin van een expat heel belangrijk terwijl de expat die alleen komt heel andere eisen stelt. Als u de criteria van de expat aan ons doorgeeft, helpen wij u snel met een passend aanbod om uit te kiezen.

 

Huurhuizen voor expats

In Amstelveen en Amsterdam zijn expats en expatbureaus vaak op zoek naar goede huizen en appartementen om te huren voor een bepaalde periode. Als makelaar in deze regio helpen wij zowel de verhuurders bij het verhuren aan expats als dat we de expats of hun vertegenwoordigers bijstaan in het vinden van een geschikte woning voor tijdelijke huur.

 

Uw huis verhuren?

Uw huis verhuren

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl