Tuindorp Kavels Ouderkerk aan de Amstel

Overzicht


De drie vrije kavels binnen Tuindorp zijn nu in verkoop. Dit is de laatste mogelijkheid om in deze mooie nieuwe wijk te komen wonen. Deze kavels liggen met de achtertuin aan een waterpartij. Heb je interesse in één van deze kavels? Maak dan nu een persoonlijk account aan en geef je voorkeuren door. Deze kun je doorgeven tot dinsdag 4 september 17:00 uur.
De Nieuwe wijk

In Tuindorp vind je een grote diversiteit aan woningen. In de indeling en architectuur is rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel. Het nieuwbouwplan heeft een knusse en kleinschalige opzet, die groen en authentiek aandoet. Bovendien is de wijk autoluw. Je kunt er heerlijk wandelen over de brede looppaden, fietsend de natuur ontdekken en kinderen kunnen onbezorgd buiten spelen.

Omgeving


Tuindorp - Ouderkerk aan de Amstel\n\nHet nieuwbouwplan Tuindorp is zo goed als gereed. Bijna alle woningen zijn inmiddels opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Er is nog één mogelijkheid om in deze mooie nieuwe wijk te komen wonen. Per 20 juli 2018 zijn er 3 vrije kavels in verkoop gebracht. Deze kavels liggen met de achtertuin aan een waterpartij. Heb je interesse in één van deze kavels? Maak dan nu een persoonlijk account aan op de projectwebsite.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05