Het Eiland Westwijk 6 vrije kavels Amstelveen

Overzicht


Koop uw eigen kavel en bouw uw droomhuis!

INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 3 JULI 12.00 UUR - INSCHRIJVEN VOOR RESERVELIJST NOG MOGELIJK

Na de verkoop van 22 kavels in het noordelijke deel van Westwijk is het nu de beurt aan de verkoop van nog eens zes kavels. De kavels bieden de mogelijkheid tot de bouw van het huis van uw dromen! De grootte en de ligging van de kavels (o.a. vrij en aan het water) biedt hiertoe volop mogelijkheden. De grootte varieert van 445 tot 541 m2.

Keuze architect en/of aannemer
De kopers hebben de gelegenheid zelf een keuze te maken voor een aannemer die de woning kan bouwen. Hierbij hoort eventueel uiteraard ook de vrije keuze voor een architect.

Gemak en comfort
Aannemersbedrijf Brummelhuis i.s.m. Thuis in Bouwen uit Meerkerk is gevraagd een ontwerp te maken van een woning die op Het Eiland niet zal misstaan. Uiteraard kan de woning, binnen de gestelde en bekende kaders, aan uw wensen worden aangepast. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur. Kijk hier voor meer informatie over aannemersbedrijf Brummelhuis i.s.m. Thuis in Bouwen uit Meerkerk.

Kijk voor meer info op www.heteiland.westwijk2.nl

Omgeving


Het Eiland is gesitueerd in het water tussen de Marjoleinlaan en de Korianderlaan (nabij de J.C.van Hattumweg) in de nieuwbouw woonwijk Westwijk 2 in het zuiden van Amstelveen.\nWestwijk is rijk aan water en groen gelegen nabij de dagelijkse voorzieningen en prima bereikbaar, zowel over de weg als met het openbaar vervoer.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05