Makelaar in Amstelveen – Stadshart

makelaar amstelveen stadshart

Winkels met bovenwoningen aan de Rembrandtweg zijn in de jaren vijftig de eerste aanzet geweest voor het huidige Stadshart Amstelveen. In de jaren zestig werd winkelcentrum Het Binnenhof geopend, één van de eerste moderne winkelcentra in Nederland. Amstelveen kreeg ook landelijke bekendheid met de staande Meanderflats van architect Arthur Staal langs Rijksweg A9. In de daarop volgende jaren 70 werd het het V&D-warenhuis en het Cultureel Centrum aan Plein 1960 gerealiseerd.

Het ‘Stadshart’ is de meest bruisende wijk van Amstelveen met een wekelijkse markt een een groot en aantrekkelijk winkelcentrum dat ook plaats biedt aan woningen in alle soorten en maten. Ook vind je er de centrale bibliotheek, alsmede culturele voorzieningen, horeca en kantoren.

Het Stadshart dient zowel als stadscentrum met een keur aan faciliteiten die bij een modern stadscentrum horen en is tevens een geliefde woonwijk. Wonen en werken boven en naast elkaar. Geen files en nauwelijks reistijd en daarmee ook nog goed voor het milieu. Veel van de woningen in het Stadshart zijn gebouwd in de periode 1945 tot 1970 waarbij een groot deel in de jaren 90 is vernieuwd. Als eerder betoogd biedt deze wijk elke vrijdag een grote markt en op dinsdag zelfs een biologische markt.

Amstelveen – Stadshart

Sterke punten van de wijk

  • Wonen en werken in 1 buurt.
  • Groot winkelcentrum
  • Wekelijks zowel een algemene als een biologische markt.
  • Veel culturele voorzieningen
  • Uitstekende verbinding naar alle omliggen wijken en Amsterdam

Bron: www.amstelveen.nl

Meer informatie over het Stadshart in Amstelveen zoals aantal bewoners, gemiddelde WOZ waarde woningen, bouwperiode van panden, aantal bedrijven et cetera vindt u op www.allecijfers.nl.

Wilt u uw woning of appartement in het Stadshart in Amstelveen verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in de het Stadshart in Amstelveen, bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05