Makelaar in Amstelveen – Randwijck

Randwijck is een klassieke wijk van kleine buurten met eigen voorzieningen aan de rand van Amstelveen, zoals een aantrekkelijke winkelstraat en is gebouwd in de periode 1924 tot ongeveer 1950.

De wijk bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Het hoge gedeelte ligt op veengrond terwijl het lage deel een polder is. Dit verschil is vanaf de brug bij het Catharina van Clevepark goed te zien. De ‘Amsterdamse School’ is nadrukkelijk aanwezig in deze wijk. De wijk heeft kleine buurten met eigen voorzieningen. Aan de Amsterdamseweg en de Keizer Karelweg bevinden zich winkelconcentraties.

Randwijck heeft een enorm gevarieerd aantal bomen en struiken, waaronder de grote treurtaxussen in het plantsoen bij het Catharina van Clevepark.

Amstelveen – Randwijck

Sterke punten van de wijk

  • Veel klein buurten met eigen voorzieningen.
  • Parkachtige sfeer door een enorm gevarieerd aantal bomen en struiken
  • Vlakbij ‘Het Stadshart’
  • Rijke architectuur met uitdrukkelijke ‘Amsterdamse School’ kenmerken
  • Groot aanbod van kinderopvang en lagere scholen.

Bron: www.amstelveen.nl

Meer informatie over de wijk Randwijck in Amstelveen zoals aantal bewoners, gemiddelde WOZ waarde woningen, bouwperiode van panden, aantal bedrijven et cetera vindt u op www.allecijfers.nl.

Wilt u uw woning in de wijk Randwijck in Amstelveen verkopen of verhuren of zoekt u kantoorruimte en zoekt u een vertrouwde en zeer deskundige makelaar in de wijk Randwijck in Amstelveen, bel ons op 020 345 8 345, stuur een e-mail naar info@lunshof.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05