Makelaar in Amstelveen

Dé makelaar in Amstelveen

Bent u op zoek naar een makelaar in Amstelveen? Een professionele makelaar die de markt op zijn of haar duimpje kent en die u graag helpt om straks in het perfecte huis te kunnen wonen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Lunshof Makelaardij. Wij zijn lid van de NVM en leveren u zodoende de kwaliteit en kennis die u van een ervaren makelaar verwacht. We zijn gespecialiseerd in zowel de aankoop en verkoop van huizen in Amsterdam als in Amstelveen. We kennen de regionale markt als geen ander en zetten onze ervaring graag in om ook u aan uw ideale droomhuis te helpen.

De beste makelaar in Amstelveen

Op zoek naar een makelaardij in Amstelveen waar u er op kunt rekenen dat u in contact komt met gepassioneerde mensen die er alles aan willen doen om u zo snel mogelijk aan dat droomhuis te helpen? Wij zijn al sinds 1975 actief op het gebied van makelaardij in Amstelveen en Amsterdam en kennen de markt dan ook als geen ander. We helpen u aan een mooi appartement, een grachtenpand of een starterswoning. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen om uw huidige woning zo goed mogelijk te verkopen. Wilt u hier meer over weten? Dan staan wij altijd voor u klaar als u contact met ons op wilt nemen.

Hulp op de hectische huizenmarkt

Het is momenteel alom hectiek op de huizenmarkt. Het is dan ook goed om iemand in uw hoek te hebben die u kan helpen de juiste weg te vinden. Wij zorgen ervoor dat u zonder druk kunt kiezen voor het huis dat het beste bij u past. Of dat u uw huidige huis verkoopt tegen een prijs waar u tevreden mee bent. Wij staan klaar voor u met realistische en betrouwbare adviezen, concurrerende communicatie en unieke persoonlijke begeleiding. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben.

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05