En Bloc Amsterdam

Overzicht


Komende zaterdag 2/3 is er van 13:00 tot 15:00 uur in het Infocentrum Houthaven een informatiemiddag!
Het centrum bevindt zich in de gele bouwkeet van Vorm op Narva Eiland (vlakbij het hotel-in-aanbouw).
Als u met de auto komt dan kunt u het best parkeren bij de Daltonschool De Spaarndammerhout!

De verkoop van de laatste woningen in En Bloc is in volle gang. Inmiddels is 95% van de woningen al verkocht. Benieuwd naar de beschikbaarheid van de overige woningen? Op de project website is goed te zien welke woningen er momenteel beschikbaar zijn!

De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad. Een prachtige eilandenwijk, een eilandenrijk!

Omgeving


Nieuwbouwproject En Bloc ligt in de Houthaven in Amsterdam. Een aantrekkelijke nieuwbouwlocatie op een voormalig haventerrein in Stadsdeel West. Op slechts 10 minuten afstand van het levendige Amsterdamse centrum. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en natúúrlijk de fiets.\n\nDe Houthaven wordt grotendeels autovrij. Smalle straten, geen doorgaand verkeer en veel bruggen, exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn wel prima bereikbaar met de auto. Bijzonder detail; je auto parkeer je niet naast je woning, maar eronder! De nieuwbouwhuizen van En Bloc krijgen namelijk een eigen ondergrondse parkeervoorziening. Zo blijft het straatbeeld rust en ruimte uitstralen. De Spaarndammerdijk, met in het verlengde de Tasmanstraat, is 1 van de 4 grote ontsluitingsroutes van Amsterdam. Naast de Spaarndammerdijk wordt een tunnel aangelegd voor doorgaand verkeer. Hierdoor wordt de dijk straks alleen nog gebruikt door bestemmingsverkeer, wat de doorstroom flink bevordert. Het dak van de tunnel wordt ingericht als park en verbindt de Houthaven met de Spaarndammerbuurt.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05