En Bloc Amsterdam

Overzicht


In de Houthavens Amsterdam gaan de laatste appartementen van En Bloc in verkoop. De inschrijving start 18 januari en er geldt een 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'-principe. Benieuwd naar de inschrijfprocedure?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door het digitale formulier in te vullen op de project website. Bekijk daar de woonconfigurator voor de beschikbaarheid van de appartementen. Op de woningenpagina staan de verschillende woningtypes weergegeven met de betreffende bouwnummers. Hier is specifieke informatie te vinden over de woningen.

De inschrijving is online. Het inschrijfformulier verschijnt 18 januari op de projectwebsite. Dit formulier is beschikbaar tot 30 januari 12.00 uur.
De volgende informatie is van belang voor het inschrijven:

- Per toekomstig huishouden 1 inschrijving.
- Als in strijd met hiervoor gestelde meerdere formulieren zijn ingediend, worden alle inschrijfformulieren uitgesloten van -
deelname. Zulks ter beoordeling van VOF En Bloc.
- Aan het invullen en insturen van een inschrijfformulier kan geen enkel recht op toewijzing van een woning worden ontleend.
- Er wordt in eerste instantie toegewezen op basis van eerste voorkeur.
- Naamswijziging, indeplaatsstelling of toevoeging van koper(s) na toewijzing is niet mogelijk tenzij daartoe nadrukkelijk toestemming wordt verleend door VOF En Bloc. Zulks ter beoordeling van VOF En Bloc.

Omgeving


Nieuwbouwproject En Bloc ligt in de Houthaven in Amsterdam. Een aantrekkelijke nieuwbouwlocatie op een voormalig haventerrein in Stadsdeel West. Op slechts 10 minuten afstand van het levendige Amsterdamse centrum. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en natúúrlijk de fiets.\n\nDe Houthaven wordt grotendeels autovrij. Smalle straten, geen doorgaand verkeer en veel bruggen, exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn wel prima bereikbaar met de auto. Bijzonder detail; je auto parkeer je niet naast je woning, maar eronder! De nieuwbouwhuizen van En Bloc krijgen namelijk een eigen ondergrondse parkeervoorziening. Zo blijft het straatbeeld rust en ruimte uitstralen. De Spaarndammerdijk, met in het verlengde de Tasmanstraat, is 1 van de 4 grote ontsluitingsroutes van Amsterdam. Naast de Spaarndammerdijk wordt een tunnel aangelegd voor doorgaand verkeer. Hierdoor wordt de dijk straks alleen nog gebruikt door bestemmingsverkeer, wat de doorstroom flink bevordert. Het dak van de tunnel wordt ingericht als park en verbindt de Houthaven met de Spaarndammerbuurt.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05