En Bloc Amsterdam

Overzicht


Houthaven En Bloc is bijna uitverkocht. Er is nog maar 1 appartement op de hoek van het park en aan het water vrij. Zie jij je al thuiskomen in dit geweldige 2-laags appartement van circa 138 m2? Neem dan contact met ons op!

Op de project website zijn de verkoopstukken in te zien en is goed te zien waar de woning in het project gesitueerd is!

De Houthaven van Amsterdam ondergaat een metamorfose. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu wordt het gebied een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad. Een prachtige eilandenwijk, een eilandenrijk!

Omgeving


Nieuwbouwproject En Bloc ligt in de Houthaven in Amsterdam. Een aantrekkelijke nieuwbouwlocatie op een voormalig haventerrein in Stadsdeel West. Op slechts 10 minuten afstand van het levendige Amsterdamse centrum. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en natúúrlijk de fiets.\n\nDe Houthaven wordt grotendeels autovrij. Smalle straten, geen doorgaand verkeer en veel bruggen, exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. De woningen zijn wel prima bereikbaar met de auto. Bijzonder detail; je auto parkeer je niet naast je woning, maar eronder! De nieuwbouwhuizen van En Bloc krijgen namelijk een eigen ondergrondse parkeervoorziening. Zo blijft het straatbeeld rust en ruimte uitstralen. De Spaarndammerdijk, met in het verlengde de Tasmanstraat, is 1 van de 4 grote ontsluitingsroutes van Amsterdam. Naast de Spaarndammerdijk wordt een tunnel aangelegd voor doorgaand verkeer. Hierdoor wordt de dijk straks alleen nog gebruikt door bestemmingsverkeer, wat de doorstroom flink bevordert. Het dak van de tunnel wordt ingericht als park en verbindt de Houthaven met de Spaarndammerbuurt.

Foto’s

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05