The Mayor Villa\`s Amstelveen

Overzicht


Welkom in The Mayor, waar exclusiviteit en duurzaamheid samenkomen in een weelderig nieuwbouw villa-project, strategisch gelegen nabij het bruisende stadshart van Amstelveen. Laat u betoveren door de ongeëvenaarde sfeer van deze prachtige woonomgeving en ervaar zelf het ultieme luxe wonen in één van deze royale villa's.

De woningen worden casco opgeleverd zodat u naar eigen inzicht en wens uw woning kunt afbouwen. De villa's zijn zorgvuldig ontworpen en hebben een ongeëvenaarde bouwkwaliteit, waarbij elk detail met oog voor perfectie is uitgevoerd.

Een van de vele opvallende kenmerken van The Mayor villa is de afgesloten privé garage met een elektrische deur, die plaats biedt aan twee auto's en zich direct onder uw riante woning bevindt. Het gemak van uw eigen lift brengt u moeiteloos van de garage naar de parterre en de 1e verdieping, waardoor u in alle comfort van uw huis kunt genieten.

Binnenin de villa wordt u begroet door uitzonderlijk hoge plafonds, die een gevoel van ruimte en grandeur creëren. Bovendien is de woning volledig gasloos en uiterst duurzaam, wat zich vertaalt in een energielabel A++. Dankzij geavanceerde vloerverwarming en vloerkoeling in elke kamer, kunt u het binnenklimaat naar wens regelen en genieten van optimaal comfort, ongeacht het seizoen.

The Mayor villa’s zijn onderdeel van een vereniging van eigenaren, maar het onderhoud van uw woning is privé, waardoor de kosten aan de vereniging verrassend laag zijn. Dit betekent dat u zich kunt richten op het ultieme genieten van uw prachtige villa en de fantastische omgeving.

Ervaar zelf de ruimte en waanzinnige ligging van deze villa's en bel ons voor een bezichtiging.

De oplevering van de laatste villa's staat gepland in Q2 2024.
(ja)
Afspraak inplannen

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl