Vechtrijk 3B1 fase 4 | verkoop gestart Weesp

Overzicht


Verkoop Vechtrijk 3B1 fase 4 gestart.

In de 4e fase van Vechtrijk 3B1 komen 32 woningen. Met deze fase geven we een vervolg aan de succesvolle verkoop van de eerdere fasen in 3B1. Het aanbod is weer vernieuwd en is verdeeld over 8 verschillende woningtypes. Zo introduceren we in deze fase het unieke en brede Weesperhofhuis en het nieuwe Oranjeriehuis die zich onderscheid vanwege haar levensloopbestendigheid. Maar ook keren de gelijkvloerse Laanhuizen en maisonnettes (Vestehuizen), het Weespersluishuis, het Herenhuis en de mooie Gouwse Tweekapper terug.

Nabij centrum, haven en Gouwpark
Met het centrum en de haven aan de Gouw om de hoek is de levendigheid altijd dichtbij. Hier woon je aan het park of aan een gezellig autovrij straatje. Autovrij, dus hier geniet je in je voortuin ontspannen van de zon terwijl de kinderen veilig spelen op straat. Maar voor vertier wandel je ook zo even naar het aangrenzende Gouwpark of trek je je terug in je eigen tuin. De woningen zijn gelegen rondom een groen ingerichte binnenplaats, waar je eigen parkeerplaats is voorzien van een carport. De perfecte mix tussen rust en dynamiek. Dit is wonen als in een vestingstadje langs de Vecht waar een fijne sfeer hangt waarin je graag wil verblijven.

Compleet en aanpasbaar
Welke woning straks je voorkeur heeft, ze hebben veel met elkaar gemeen. Zo is elke woning voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur. De toiletten en de badkamer zijn voorzien van een mooie afwerking en sanitair. Maar wil je het anders dan begeleid de woonadviseur van Homestudios je door ons Homestudios Experience Center (in Utrecht) waar niet alleen de keuken en badkamer, maar jouw gehele nieuwe woning afgewerkt kan worden. Passend bij jouw wensen, persoonlijke situatie en smaak.

Energielabel A++++ woningen met eigen batterij voor energieopslag
De verschillende unieke duurzaamheidsaspecten in de woningen van Vechtrijk 3B1 zorgen voor energiebesparing, optimaal wooncomfort én een gezond binnenklimaat. Zo hebben de woningen energielabel A++++ en wekken ze hun eigen energie op. Iedere woning heeft 7 tot 16 zonnepalen en is uitgerust met een eigen batterij voor energieopslag. De bodemwarmtepomp zorgt, gasloos, voor je (vloer)verwarming en warme tapwater.

Voorrang bij toewijzing
Bij Vechtrijk 3B1 fase 4 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

Interesse? Schrijf je dan meteen in op één (of meerdere) van deze prachtige woningen. Graag tot ziens in Weespersluis!
(ja)
Afspraak inplannen

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl