Weespersluis Vechtrijk 3B1 fase 3 | Nu in verkoop Weesp

Overzicht


In deze fase komen 38 woningen, verdeeld over 8 verschillende woningtypes: van Vechtse Tweekappers en een vrijstaande Parkvilla tot gelijkvloerse Laanhuizen en maisonnettes (Vestehuizen). In dit buurtje loopt een bijzondere groene wandelstraat voor ontmoeting (zitjes) en spelen. Autovrij, dus hier geniet je rustig en ontspannen aan de voorzijde van je woning terwijl de kinderen veilig op straat spelen.

Energielabel A++++ woningen met eigen batterij voor energieopslag
Alle woningen hebben energielabel A++++, zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming en voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen. Een aantal woningen heeft een individuele batterij voor opslag van opgewekte energie.

Tussen water en stadsparken
Waar je ook woont in Vechtrijk 3B1, overal ben je verbonden met water of groen. Met wijds uitzicht over het Gouwpark, het brede gedeelte van de Gouw of de groene laan aan de zuidzijde. Vanuit jouw woning loop je zo het park in voor een wandeling, speelgelegenheden voor de kinderen, of je vaart een rondje over de Gouw en via de sluis naar de Vecht.

Voorrang bij toewijzing
Bij Vechtrijk 3B1 fase 3 is een van de toewijzingscriteria voor een woning een financiële check door een financieel adviseur. Als je geen financiering nodig hebt, is een financiële of bankverklaring waar dit uit blijkt voldoende. Wanneer je je bij de start van de verkoop inschrijft op een bouwnummer, voeg je je financiële check of bankverklaring toe.

Belangstelling om te wonen in dit prachtige project, meld je dan aan als belangstellende op de projectwebsite. (ja)
Afspraak inplannen

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl