Weespersluis Vechtrijk XA2 | Bouw is gestart! Weesp

Overzicht


Vechtrijk XA2 is een deelgebied van Weespersluis, in dit plan worden 37 woningen gebouwd.

Type woningen Vechtrijk XA2
In Vechtrijk XA2 vind je industriële pakhuizen, stadswoningen met dorpse uitstraling, statige notariswoningen en royale twee-onder-een-kapvilla’s.

‘Vechtrijk XA2 ligt in het sfeervolle centrum van Weespersluis. Hier wonen voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. De sfeer hier is anders dan in de andere deelgebieden Lanenrijk en Waterrijk. Hier woon je aan of bij het plein, de haven, de Gouw én de doorgang naar de Vecht. Vanuit je woning kijk je naar de bootjes die richting de Vecht varen of aanmeren in het haventje. Of strijk je neer op een terrasje op het plein voor een koffie of een wijntje. In het centrum komen ook de andere voorzieningen van Weespersluis, zoals het gezondheidscentrum, de supermarkt en het kinderdagverblijf.

Wil je meer weten over de woningen en of over het kopen van een nieuwbouwwoning in het algemeen? Neem dan contact met ons op.

Projectwebsite
Voor meer informatie en de beschikbare woningen kijk dan op de projectwebsite; nieuwbouwweespersluis.nl.

Kenmerken
- 37 woningen.
- Eigen parkeerplaats.
- Gelegen op eigen grond.
- Energielabel A+++.
- Eigen warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling.
- Casco en eventueel compleet af te bouwen woningen inclusief luxe SieMatic keuken en sanitair.
- In het centrum van Weespersluis.
- Op steenworp afstand van het station.
- Nabij diverse uitvalswegen en daardoor snel in Amsterdam, Almere en Schiphol.

(ja)
Afspraak inplannen

Omgeving


Levendig centrum \nHet centrum van Weespersluis heeft veel te bieden. Aan het plein komen diverse kleinschalige winkels. Voorzieningen zoals een AH supermarkt en het Gezondheidscentrum Weesperslui bevinden zich om de hoek op een tweede plein. In het gezondheidscentrum komen onder andere twee huisartsenpraktijken, een fysiotherapeut en een apotheek. \nMaar je komt hier niet alleen voor je dagelijkse boodschappen, je komt hier ook voor de horecagelegenheid waar je heerlijk in de zon kunt genieten van een cappuccino of een wijntje. In de haven is het ‘s zomers een gezellige drukte van bootjes die aanmeren en kinderen die met een sup of kano De Gouw opgaan. En natuurlijk zo via de sluis richting de Vecht.\n\nTussen water en 3 stadsparken\nVechtrijk XA2 heeft een ideale ligging tussen water en groen. Met uitzicht op de haven en De Gouw én gelegen aan het Muiderslotlaanpark en het Weespersluispark is dit een prachtig stukje Weespersluis. Het Muiderslotlaanpark wordt een prachtig bloemrijk park waar het rondje om De Gouw, een wandel- en fietsroute van ca. 6 km. doorheen loopt. Het Weespersluispark is meer een klassiek stadspark met slingerende paden en glooiende grasvelden, zoals het Vondelpark. Ook het Gouwpark ligt op een steenworp afstand. Dit wordt een actief park, dat uitnodigt tot bewegen en beleven. Hier komt ook het strandje met een aanlegsteiger voor bootjes en een strandpaviljoen. Je loopt straks vanuit je huis in Vechtrijk XA2 dus zó door het park naar het strandje waar je met je kinderen heerlijk in het zand speelt ! Het beste van 2 werelden komt hier samen.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl