De NoordAak Amsterdam

Overzicht


NOG MAAR ÉÉN WONING BESCHIKBAAR! bouw start eind 2023. Een exclusief en kleinschalig project gelegen aan de Noorderakerweg bestaande uit vier stijlvolle comfortabele twee-onder-één kapwoningen gelegen op EIGEN GROND. Wonen op deze plek is een ware beleving, waar rust en ruimte gecombineerd wordt met comfort en luxe. Hier geniet je straks van het buitenleven aan de oevers van de Ringvaart en dat allemaal in Amsterdam.

De NoordAak
De ontwikkeling De NoordAak bestaat uit comfortabele twee-onder-één kapwoningen met ieder hun eigen karakter, uitstraling en identiteit binnen het geheel, passend in de architectuur van de straat. Elke woning bevindt zich op een riante kavel, gelegen op eigen grond omringd door water en groen.

Door de toepassing van kenmerkende jaren ‘30 materialen krijgen de woningen een herkenbare identiteit. Rood/paars genuanceerde, gebakken gevelstenen, hardhouten kozijnen, ramen en deuren inclusief roeden, sprekend wit afgelakt en een dak bestaand uit keramische antracieten dakpannen. Typerend voor een jaren ‘30 woning.

De locatie
De Middenveldsche Akerpolder is in de loop van de tijd ontwikkelt van een landelijk tuindersgebied naar een rustige buitenwijk van Amsterdam. De Noorderakerweg herinnert nog aan de tijd van open velden, vergezichten en een in de verte opdoemende stad. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum ‘de Dukaat’. Dit winkelcentrum biedt alle voorzieningen, zoals een supermarkt, bakker, apotheek, gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn er in de wijk nog drie basisscholen te vinden.

De molen van Sloten, het Kuiperijmuseum, kaasboerderij Sloten en bierbrouwerij De 7 Deugden liggen letterlijk om de hoek. Op loopafstand bevindt zich de tramlijn 1 en 17 deze brengt u in nog geen 20 minuten naar hartje Amsterdam.

Buslijn 69 en 195 naar Schiphol zijn nabij en met de auto bereikt u binnen enkele minuten alle belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en A10. Schiphol is in ‘no-time’ te bereiken, evenals de steden Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.
Recreëren kan aan de rand van het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Parkeren doet u op uw eigen terrein of gewoon gratis in de straat waar altijd voldoende ruimte is.

Kenmerken
• Woonoppervlakte 180 m²;
• Gelegen op eigen grond 379 m²;
• Speelse indeling;
• Riante woonkeuken aan achterzijde;
• 5 Slaapkamers, met ruimte voor inloopkast;
• 2 badkamers;
• Geïsoleerde berging;
• Luchtwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen;
• HR++ glas;
• Riante tuin op het zuidoosten;
• Parkeren op eigen terrein;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond, 1e en 2e verdieping;
• Ruime 2e verdieping met vaste trap;
• Hardhouten buitenkozijnen, -ramen en -deuren.

(nee)

Omgeving


De Middenveldsche Akerpolder is in de loop van de tijd ontwikkelt van een landelijk tuindersgebied naar een rustige buitenwijk van Amsterdam. De Noorderakerweg herinnert nog aan de tijd van open velden, vergezichten en een in de verte opdoemende stad. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum ‘de Dukaat’. Dit winkelcentrum biedt alle voorzieningen, zoals een supermarkt, bakker, apotheek, gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn er in de wijk nog drie basisscholen te vinden.\n\nDe molen van Sloten, het Kuiperijmuseum, kaasboerderij Sloten en bierbrouwerij De 7 Deugden liggen letterlijk om de hoek. Op loopafstand bevindt zich de tramlijn 1 en 17 deze brengt u in nog geen 20 minuten naar hartje Amsterdam.\n\nBuslijn 69 en 195 naar Schiphol zijn nabij en met de auto bereikt u binnen enkele minuten alle belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en A10. Schiphol is in ‘no-time’ te bereiken, evenals de steden Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.\nRecreëren kan aan de rand van het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Parkeren doet u op uw eigen terrein of gewoon gratis in de straat waar altijd voldoende ruimte is.\n

Foto’s

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl