Overzicht


Wonen in pure luxe aan vaarwater! Wij bieden u een fantastische rietgedekte twee-onder-een-kapvilla (energielabel A++) van circa 229 m2 + inpandige berging van 20 m2, met royale living, een luxe tuingerichte Poggenpohl woonkeuken met kookeiland, vijf slaapkamers, praktische tuinkamer, twee prachtige badkamers, een zonnige tuin (zuid ligging) met privé steiger voor de boot en parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein in het recent opgeleverde Waterrijk.

Wie Waterrijk zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan het water. Vanaf hier vaar je straks in 15 minuten met je sloep naar de Vecht.

English summary
Living in pure luxury on waterways! We offer you a fantastic thatched semi-detached villa (energy label A++) of approximately 229 m2 + indoor storage of 20 m2, with spacious living room, a luxurious garden-oriented Poggenpohl kitchen with cooking island, five bedrooms, practical garden room, two beautiful bathrooms, a sunny garden (south location) with private jetty for the boat and parking for two cars on site in the recently completed Waterrijk.

Waterrijk means rich in Waterways in Dutch and it immediately makes you dream of the wonderful life near and by the water you will enjoy here. From here, you will drive your boat to the Vecht river in 15 minutes. Particularities below.

Het woonhuis
Alles in dit huis is met oog voor detail en hoogwaardig afgewerkt. Deze landelijke villa heeft fraaie roedeverdelingen in de ramen en dubbele oriëntaties in de doorgeschoten rieten kappen, die hier en daar reiken tot op de eerste verdieping. De kappen hebben elegante dak overstekken, die zich uitstrekken tot over de berging. Dit geeft een tijdloze en klassieke uitstraling aan deze villa.

Een tuin aan het water met een eigen steiger voor de boot, een gezellige overkapping, verschillende plekken om te genieten van de zon en een extra schuur voor de fietsen. Vijf royale slaapkamers, twee luxe badkamers, een riante living met een tuinkamer, een gashaard en een luxe woonkeuken maken het een statig familiehuis.

Een huis met klassieke uitstraling maar wel degelijk duurzaam door uitstekende isolatie gecombineerd met een warmtepomp, vloerverwarming, koeling en zonnepanelen. Strakke wanden, fraaie visgraatvloeren, inbouwkasten en inbouwspots zijn in vrijwel elk vertrek toegepast. Gecombineerd met fraaie stompe deuren en luxe eiken trapafwerking (bloktrappen) maakt het dat dit huis pure luxe uitstraalt.

De omgeving
Waterrijk is een prachtig gebied in Weespersluis, waar landelijk chique én eigentijds wonen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bootjes, steigers en bruggen kenmerken de rijke beleving van het water in dit exclusieve deel van Weespersluis. Luxe, ontspannen en robuust met de sfeervolle uitstraling van de dorpen langs de Vecht en villawijken in o.a. ’t Gooi. Hier geniet je in alle rust van de nabijheid van de Vecht, het IJmeer en de Loosdrechtse plassen.

De rijke historie van Weesp vangt halverwege de 12e eeuw aan. De eerste vermeldingen van het vestingstadje stammen uit omstreeks 1150. Vanwege het schone Vechtwater ontstond aan het einde van de middeleeuwen een groot aantal bierbrouwerijen en jeneverstokerijen. De stad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie, vergaarde een groot deel van haar rijkdom met deze producten van het goede leven. Een stad met machtige forten en veel monumenten.

Het gezellige oude centrum van Weesp biedt speciaalzaken zoals bakkers, een slager een groentespecialist, leuke cadeauwinkeltjes en een goede ijssalon. Bovendien zijn er verschillende restaurants en cafés, sportverenigingen, een theater en zelfs een bierbrouwerij in de voormalige Laurentiuskerk. Twee nieuwe basisscholen in Weespersluis zijn op korte afstand.

Weespersluis, een omgeving volop in ontwikkeling, er wordt er hard gewerkt aan een nieuw winkelgebied, drie stadsparken en natuurlijk het strandje aan de Gouw.

Op zeven minuten loopafstand bevindt zich het NS-station met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam CS (17 minuten), Schiphol (22 minuten), Almere CS, Amersfoort CS en Utrecht CS. In de directe nabijheid bevinden zich uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum.

De indeling
Begane grond; eigen oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s, entree met toegang tot de berging met plaats voor de warmtepomp, bijbehorende boiler, mechanische ventilatie-unit, voldoende bergruimte en plaats voor de wasmachine en droger. Meterkast inclusief waterontharder, toilet (zwevend met fontein).
Royale living waar direct de plafondhoogte en de ruimte in het oog springt. Aan de voorzijde bevindt zich de living met een fraai op maat gemaakt televisiemeubel met ingebouwde gashaard(!). De keuken is tuingericht met aansluitend de tuinkamer. Deze kamer heeft een luxe aluminium schuifdeur die de ruimte kan afsluiten, ideaal als werkkamer, extra tv-kamer of zelfs als slaapkamer.

De keuken is een uiteraard voorzien van alle luxe. De Poggenpohl keuken heeft een wandmeubel met nis met extra werkblad in donkere fronten en licht werkblad van Dekton. Het eiland heeft hetzelfde werkblad maar is geheel in een lichte fronten uitgevoerd met een schitterend resultaat. De keuken is voorzien van alle apparatuur denkbaar, waaronder een Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging op het eiland, een Quooker (eveneens op het eiland), een Siemens vaatwasser, een grote koelkast met aparte vriezer, een Siemens combimagnetron en oven en als kers op de taart een hoogwaardige wijnklimaatkast van Miele.

De tuin; zowel de tuinkamer als de keuken hebben dubbel openslaande deuren naar de onder architectuur aangelegde tuin. De tuin heeft verschillende terrassen, een fietsenschuur aan de voorzijde, een overkapping aan het water en is zonovergoten. De tuin is gelegen op het zuiden, ligt direct aan vaarwater en aan de privé steiger kunt u uw boot aanleggen. De tuin is voorbereid voor een aantal mogelijkheden zoals; warm en koud regendouche en glazendeuren voor in de overkapping.

Eerste verdieping; overloop met tweede toilet, het betreft een Japans toilet (zwevend). Drie royale slaapkamers. De hoofdslaapkamer boven de tuinkamer is schitterend met de schuine kap in combinatie met de royale nokhoogte en dakkapel aan de tuin, aansluitend een op maat gemaakte walk-in closet welke een luxe aluminium spiegeldeur bevat. Luxe badkamer welke strak stuukwerk met fraai tegelwerk combineert met een ligbad, inloopdouche met regendouche. Het maat gemaakte wastafelmeubel voor twee maakt het helemaal af, wat een luxe.

Tweede verdieping; overloop met aan weerszijden een slaapkamer met eigen dakkapel. Tweede badkamer welke eveneens strak stuukwerk met fraai tegelwerk combineert met een ligbad, inloopdouche een zwevend toilet en een wastafelmeubel.

Kortom: luxe wonen aan vaarwater in een statige, duurzame maar ook praktische rietgedekte twee-onder-een-kapvilla in Waterrijk, Weespersluis.

Bijzonderheden
- Wonen aan vaarwater met een eigen aanlegsteiger;
- Woonoppervlak circa 229 m2 + inpandige berging van 20 m2 op een perceel van 485 m2 (eigen grond);
- Bouwjaar 2022;
- Vijf royale slaapkamers, twee luxe badkamers;
- Luxe woonkeuken;
- Energielabel A++, duurzaam met een warmtepomp gecombineerd met vloerverwarming, koeling, zonnepanelen en gasloos;
- Een statig maar ook praktisch familiehuis;
- Deze woning heeft een eigen website: nijenrodehof10.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam wordt opgemaakt.

English lay-out
Living in pure luxury on waterways! We offer you a fantastic thatched semi-detached villa (energy label A++) of approximately 229 m2 with spacious living room, a luxurious garden-oriented Poggenpohl kitchen with cooking island, five bedrooms, practical garden room, two beautiful bathrooms, a sunny garden (south location) with private jetty for the boat and parking for two cars on site in the recently completed Waterrijk.

Waterrijk means rich in Waterways in Dutch and it immediately makes you dream of the wonderful life near and by the water you will enjoy here. From here, you will drive your boat to the Vecht river in 15 minutes.

The residential house
Everything in this house has been finished to a high standard with an eye for detail. This rural villa has beautiful rod divisions in the windows and double orientations in the interleaved thatched roofs, which here and there reach up to the first floor. The roofs have elegant roof overhangs, which extend over the storage room. This gives a timeless and classic look to this villa.

A garden on the water with its own jetty for the boat, a cozy canopy, various places to enjoy the sun and an extra shed for bicycles. Five spacious bedrooms, two luxurious bathrooms, a spacious living room with a garden room, a gas fireplace and a luxurious kitchen/diner make it a stately family home.

A house with a classic appearance but certainly sustainable due to excellent insulation combined with a heat pump, underfloor heating, cooling and solar panels. Sleek walls, beautiful herringbone floors, fitted wardrobes and recessed spotlights are used in almost every room. Combined with beautiful stubby doors and luxurious oak stair finishes (block stairs), this house radiates pure luxury.

Particularities
- Living on a waterway with your own jetty;
- Living area approximately 229 m2 + indoor storage of 20 m2 on a plot of 485 m2 (private land);
- Year of construction 2022;
- Five spacious bedrooms, two luxurious bathrooms;
- Luxury kitchen/diner;
- Energy label A++, sustainable with a heat pump combined with underfloor heating, cooling, solar panels and gas-free;
- A stately but also practical family home;
- This house has its own website: nijenrodehof10.nl;
- Notary choice to buyer, on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam / Amstelveen region and a purchase agreement is drawn up by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1384 GL
Type
Foto
Prijs
€ 1.799.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
229 m²
Grondoppervlakte
0 m²
Tuin
achtertuin voortuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
parkeerplaats
Bouwjaar
2022

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl