Overzicht


NU IN DE VERKOOP

PARKVILLA 6
Kom wonen in de tuin van Amsterdam. Dicht bij het centrum van Amsterdam, met groen om de hoek. Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Hier vind je drie deelgebieden; Singelstrook, Noordbuurt en Zuidbuurt.

WELKOM IN DE PARKACHTIGE ZUIDBUURT
De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Kom mee en ontdek het glooiende landschap en de verassende Parkvilla’s. In totaal komen in de Zuidbuurt 16 Parkvilla’s, Kindercampus Mokum met kinderopvang en basisschool, een middelbare school en een sporthal. De Parkvilla’s staan vrij in het openbare, parkachtige gebied van de Zuidbuurt. Geen enkele Parkvilla is hetzelfde en vormen gezamenlijk een familie door het gebruik van een beperkt kleurenpalet en een kubistische massaopbouw. In het park en op de gevels kun je veel groen verwachten. Meer dan 10% van de gevels van de Parkvilla’s bestaat straks uit een groene gevel.

LANDSCHAP IN DE ZUIDBUURT
De Zuidbuurt is een parkachtige wijk met wandelpaden en verschillende verblijfsplekken in het groen. De buurt wordt volledig autoluw. Vanaf veel plekken tussen het groen is zicht op het water. Het centrale hart van de Zuidbuurt wordt de ontmoetingsplek voor de buurt. Daar komt, nabij de basisschool, een speelplaats die geschikt is voor kinderen tot 12 jaar. De Zuidbuurt is een plek waar jong en oud geniet van rust en ruimte in het groen.

WONINGAANBOD
Er worden ongeveer 375 woningen gebouwd in de Zuidbuurt. Binnen de 16 verschillende Parkvilla`s komt een mix van appartementen en maisonnettes, het betreft hier zowel koop- als huurwoningen. Allemaal anders. Allesbehalve standaard dus.

AUTOLUW
De parkachtige Zuidbuurt wordt volledig autoluw. Er komt een ondergrondse parkeergarage onder Parkvilla 1, 2, 4 en 5. Deze parkeergarage biedt stallingsplaatsen die optioneel worden aangeboden. Daarnaast wordt deelmobiliteit aangeboden voor toekomstige bewoners. Vanuit de parkeergarage loop je via de voetgangerstoegang gemakkelijk de Zuidbuurt in, en bereik je gemakkelijk je woning.

PARKVILLA 6
Parkvilla 6 is op een mooie locatie midden in het park gelegen. Deze villa heeft een kleinschalig karakter en staat straks samen met Parkvilla 10 op de ruimste, groen kavel die grenst aan het hart van de Zuidbuurt. Parkvilla 6 bestaat uit 29 luxe appartementen. De appartementen hebben woonoppervlakten van 64 tot 135 m2. Elk appartement heeft een grote, eigen buitenruimte met een gunstige oriëntatie op de zon. Elk appartement heeft een eigen berging in de woning en fietsparkeerplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Parkvilla 6 bestaat in totaal uit vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich, naast een ruimte entree met lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging, 8 twee-laags woningen op de begane grond en 1e verdieping. Op de 1e verdieping bevindt zich 1 appartement bno 9, op de 2e en 3e verdieping bevinden zich per verdieping 8 appartementen. Op de 4e en tevens hoogste verdieping zijn vier penthouses met grote dakterrassen.

WANNEER INTREKKEN?
De woningen worden in de 2e helft van 2025 opgeleverd.

PRIJZEN
Heb je interesse in een woning in Elzenhagen? Als koper van de woning heb je de mogelijkheid om te kiezen voor afkoop van de erfpacht of betaling van jaarlijkse canon. De genoemde prijzen van de bouwnummers zijn op basis van canonbetaling. Houd er rekening mee dat de canon verplichting van invloed is op de leencapaciteit. Een financieel adviseur kan je hier meer over vertellen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of door een eigen NVM makelaar.

De Zuidbuurt


• Een groen parklandschap waar ruimte is voor mens en natuur.
• De Zuidbuurt is volledig autovrij. Geniet van optimale rust en het gevoel van wonen in het park.
• Toegankelijke deelmobiliteit maakt autobezit overbodig.
• Perfecte bereikbaarheid dankzij de ligging aan het ov knooppunt Metrostation Noord en de ring A10.
• Met de metro ben je in vier minuten op Amsterdam Centraal, in tien minuten in de Pijp en in twaalf minuten op de Zuidas.
• Je kunt kiezen voor een parkeerplaats in de stallingsgarage aan de Elzenhagensingel met voorzieningen om elektrisch laden in de toekomst mogelijk te maken.

De Luxe van ParkvillaZ

• De villas zijn kleinschalig, elk met een unieke architectuur.
• Meer dan 10% van de gevels is een groen gevel met aandacht voor flora en fauna.
• De daken zijn voorzien van zonnepanelen, wat per Parkvilla een besparing oplevert op de energiekosten.
• Energiezuinig en gasloos gebouwd. Goed voor het milieu en je portemonnee.
• Duurzaamheid gaat verder dan de landelijke BENG-eisen en zelfs verder dan de Amsterdamse eisen. Dit is vergelijkbaar met een energielabel A+++.
• Elke woning heeft een eigen buitenruimte (parkterras, balkon of dakterras).
• De woningen zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur van het merk Bruynzeel of Next125.
• Voorzien van een ruime badkamer.

Details

Postcode
1025 WK
Type
Foto
Prijs
€ 368.787 vrij op naam
Status
Onder optie
Aantal kamers
2
Woonoppervlakte
64 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2024

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl