Overzicht


English summary below


Ruime dubbele bovenwoning van circa 81 m2 in gelegen in Oud-Zuid met 2 slaapkamers, een riant dakterras en afgekochte erfpacht tot 2055!

De woning:
Deze prachtige dubbel bovenwoning biedt een uitstekende woonervaring in het gewilde Amsterdam Oud-Zuid. Gelegen aan de Hectorstraat, geniet u van een ruim appartement met moderne badkamer, 2 slaapkamers en een riant dakterras. Het dakterras is onlangs vernieuwd en biedt een heerlijke plek om te ontspannen en van de zon te genieten.

Indeling:
Tweede verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich een ruime woonkamer met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Deze heerlijk lichte kamer staat in verbinding met de woonkeuken en er bestaat de mogelijkheid om hier een extra slaapkamer te creëren als dat gewenst is.
In het midden bevindt zich een moderne badkamer met wasmachine/droger aansluiting, een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. Deze stijlvolle badkamer is in 2018 volledig gerenoveerd en biedt u het comfort en gemak dat u zoekt.
Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken met een moderne keukeninrichting, inclusief inbouwapparatuur. De woonkeuken biedt een ideale plek om in contact te blijven met uw gasten terwijl u een maaltijd bereidt. Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot een balkon, waar u kunt genieten van de heerlijke ochtendzon.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De ene slaapkamer is bereikbaar via de andere slaapkamer. Beide slaapkamer zijn van een goed formaat. Het absolute hoogtepunt van dit appartement is het ruime dakterras van circa 32 m2, dat direct toegankelijk is vanaf de derde verdieping. Met veel zon en een recente vernieuwing (april 2023) biedt dit dakterras een fantastische plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht!

Omgeving:
De woning is gelegen in een groene rustige straat om de hoek van het Van Tuyll van Serooskerkenplein. Op het Stadionplein bevinden zich gezellige restaurants, koffiebarretjes en een AH supermarkt. De Beethovenstraat met zijn chique winkels ligt op korte afstand en ook het fraaie winkelcentrum Groot Gelderlandplein is makkelijk en snel te bereiken. Evenals het Vondelpark, het Olympisch stadion en het Amsterdamse Bos met vele sport- en recreatiemogelijkheden. Op steenworp afstand gelegen van de Zuidas.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een afgekochte canon t/m 31 januari 2055. De Algemene Bepalingen voor voortdurend erfpacht 1994 zijn van toepassing. Er is tijdig volgens de gunstige voorwaarden een aanbieding voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 81 m2;
- Riant vernieuwd dakterras van circa 32 m2 ;
- Afgekochte erfpacht tot 2055;
- Er is tijdig volgens de gunstige voorwaarden een aanbieding voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd;
- Actieve en gezonde VvE, professioneel beheerd;
- Servicekosten VvE: € 130,00 per maand;
- Oplevering in overleg;
- Deze woning heeft een eigen woningwebsite: hectorstraat35-II.nl
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


ENGLISH SUMMARY

Spacious double upstairs apartment of approximately 81 m2 located in Oud-Zuid with 2 bedrooms, a spacious roof terrace and purchased leasehold until 2055!

The house:
This beautiful double upstairs apartment offers an excellent living experience in the popular Amsterdam Oud-Zuid. Located on the Hectorstraat, enjoy a spacious apartment with a modern bathroom, 2 bedrooms and a spacious roof terrace. The roof terrace has been recently renovated and offers a wonderful place to relax and enjoy the sun.

Particularities:
- Living area approximately 81 m2;
- Spacious renovated roof terrace of approximately 32 m2;
- Purchased leasehold until 2055;
- An offer for switching to perpetual leasehold has been requested in good time in accordance with the favorable conditions;
- Active and healthy VvE, professionally managed;
- Service costs VvE: € 130.00 per month;
- Delivery in consultation;
- This property has its own housing website: hectorstraat35-II.nl
- Choice of notary to the buyer, on the understanding that it concerns a purchase agreement that is drawn up by the notary in accordance with the Amsterdam Ring model.

This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Details

Postcode
1076 PP
Type
Foto
Prijs
€ 695.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
81 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Zonneterras
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1930

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl