Overzicht


Vrijstaande villa op deze unieke locatie ! Prijsindicatie € 2.250.000,-- k.k.

U wilt dat ene woonhuis bouwen dat niet te vinden is?

Op deze kavel aan de Hugo de Vriesweg 8 te Amstelveen kunt u dit droomhuis verwezenlijken. Dit perceel van 1.555 m² staat te koop voor € 1.550.000,-- k.k..
Gelegen op een mooie locatie in Amstelveen in een parkachtige omgeving aan de Westwijk. Het perceel is circa 48,5 meter breed en circa 32 meter diep.
De kavel ligt aan twee zijden aan een sloot en biedt veel privacy. De tuin met mooie volgroeide bomen ligt op het zuidwesten.

Op deze kavel kan binnen het bestemmingsplan een energiezuinig woonhuis gebouwd worden als getoond, met een aanneemsom inclusief BTW van ca. € 640.000. Dit op basis van een offerte van Thuis in Bouwen.

De bebouwingsmogelijkheden van dit perceel staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Amstelveen, dat op de website te raadplegen is. Kortom: wij bieden een bouwperceel te koop aan dat door zijn maatvoering en ligging op deze locatie uniek is.

De woonimpressies zijn ontleend aan een ontwerpstudie door Thuis in Bouwen. Een aangebouwde garage of juist een vrijstaand bijgebouw behoort ook tot de mogelijkheden. De vergunning moet nog worden aangevraagd en dat betekent dat u volledig vrij bent voor uw eigen ontwerp

De woning zoals hier aangeboden heeft volgens Thuis in Bouwen een aanneemsom van ca. € 640.000,- inclusief BTW en inclusief de volgende specificaties:
- Uitwerken en indienen vergunning voor het te bouwen woning.
- Inhoud van de woning is circa 860 m³. Oppervlakte ca 210 m²
- Warmtepompinstallatie.
- 16 zonnepanelen.
- 2 luxe badkamers voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Rietenkap met keramische nokvorsten.
- Breedplaatvloeren op de begane grond en eerste verdieping, houten tweede verdiepingsvloer.
- Tweede verdieping/vliering bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
· Perceel is omzoomd met uw eigen park en grenst aan het water.
· Riante tuin op het zuiden en westen.
· Ruime parkeermogelijkheid op eigen terrein.
· Zeer energiezuinige woning.
· Riant perceel van 1.555 m².
· Mogelijkheden voor bijgebouwen.
· 2 luxe badkamers.
· De genoemde bouwkosten zijn exclusief keuken.
· Deze woning is tevens optioneel te realiseren met een volwaardige 2e verdieping door de nok te verhogen, extra dakkapellen en vaste trap.
· Mooie en volgroeide bomen in uw eigen park.

Ligging:
Het perceel is gelegen in een kleinschalige, zeer lommerrijke buurtje met alleen bestemmingsverkeer. De wijk bestaat uit een klein aantal villa’s op ruime percelen aangrenzend aan de Amstelveense Westwijk.
Op korte afstand ligt het winkelcentrum Westwijkplein, waar men terecht kan voor vele producten en diensten. De aanwezigheid van diverse scholen, speelplaatsen, het buurtcentrum en de goede bereikbaarheid met eigen of openbaarvervoer maken deze wijk tot een favoriete woonlocatie.
Het overdekte winkelcentrum het “Stadshart” is op nog geen 10 minuten afstand gelegen. Hier heeft u de mogelijkheid om aangenaam en overdekt naar hartenlust te shoppen. Met een bioscoop, schouwburg en musea is er ook op het gebied van film en cultuur genoeg te ontdekken.
Openbaar vervoerverbindingen zijn optimaal aanwezig. Op enkele minuten lopen heeft u de nieuwe Amstelveen-lijn 25 met een rechtstreekse verbinding naar Amstelveen Stadshart, Amsterdam Station Zuid met aansluiting op de Noord-Zuidlijn. Binnenkort zal deze lijn worden doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn. Daarnaast zijn er op loopafstand diverse buslijnen beschikbaar met rechtstreekse verbindingen naar o.a. Schiphol, Uithoorn, Amsterdam Arena en Amsterdam Centrum en Zuid.
Afspraak inplannen

Details

Postcode
1187 ZL
Type
Foto
Prijs
€ 2.100.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
210 m²
Grondoppervlakte
1555 m²
Tuin
Tuin rondom
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Garage mogelijk
Bouwjaar
2023

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl