Overzicht


Een heerlijk ruim hoekappartement van ca. 69 m² gelegen in de hippe buurt ‘de Baarsjes’ in Amsterdam-West. Het appartement beschikt over maar liefst 3 ruime slaapkamers, veel raampartijen en is gelegen op eigen grond!

Ligging:
De woning bevindt zich op een charmante locatie in ‘de Baarsjes/Amsterdam West’. De centrale liggen en de op loopafstand bevindende restaurants, winkels en cafés, zoals o.a. Bar Spek, Restaurant Daalder, de neef van Fred en de bekende Foodhallen, maken deze buurt zeer aantrekkelijk en gewild. Er zijn ook genoeg parken op loopafstand, zoals het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. De gezellige ‘Ten Katemarkt’ bevindt zich eveneens op loopafstand en is zeer geschikt voor de dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid:
De ov-faciliteiten zijn uitstekend, met tramlijn 13 en 19 buslijn 18 richting Centraal Station en Sloterdijk aan de overkant van de weg. Ook per auto is de woning goed bereikbaar. De ringweg A10 bereik je binnen 5 minuten, via de uitvalswegen S105 en S106. In de omgeving is er (middels vergunning) genoeg parkeergelegenheid voor bewoners.

Indeling:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
Een ruime woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde. Kenmerkend voor het appartement zijn de vele raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval.
De woonkamer is heerlijk ruim beschikt over een eenvoudige keuken en heeft toegang tot een balkon. Het appartement beschikt over maar liefst 3 ruime slaapkamers!
De ruime badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel en beschikt over de wasmachineaansluiting. Een separate toiletruimte met fonteintje is tevens te vinden in de hal.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 69 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- Fantastische locatie in ‘De Baarsjes’;
- Diverse voorzieningen en faciliteiten op loopafstand;
- Veel parken in de buurt;
- Uitstekende bereikbaarheid;
- Loopafstand van de Hallen en de Ten Kate markt;
- Servicekosten: € 100,- maand;
- Deze woning heeft een eigen woningwebsite: www.chassestraat115-3.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1057 JC
Type
Foto
Prijs
€ 475.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
69 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1911

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl