Overzicht


Fantastisch dubbel benedenhuis van circa 110 m² (exclusief tuinhuis van 14 m²) met drie slaapkamers, een werkkamer, een heerlijk ruime, zonnige tuin en een multifunctioneel tuinhuis in het hart van Amsterdam West in het populaire stadsdeel de Baarsjes. De woning is gelegen op eigen grond!

English summary
Fantastic double ground floor house of approximately 110 m² (exclusive garden house of 14 m²) with three bedrooms, an office, a wonderfully spacious, sunny garden and a multifunctional garden house in the heart of Amsterdam West in the popular Baarsjes district. There is no ground lease, it’s private ground!

De woning
Wonen in een verzorgd dubbel benedenhuis in de Baarsjes met eigen entree op eigen grond! De woning heeft een praktische indeling en een verzorgde, moderne uitstraling en is in 2009 geheel gerenoveerd waaronder het elektra en leidingwerk. Tevens is de gehele woning destijds voorzien van vloerverwarming.

De woning is aan voorzijde afgelopen jaar voorzien van twee koekoek ramen om zo te zorgen voor meer daglichttoetreding in het souterrain. In de tuin staat een multifunctioneel tuinhuis. Het tuinhuis heeft een eigen badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel.

Omgeving
Wonen op een centrale plek in een mooie straat in stadsdeel West (De Baarsjes), op de grens met Oud-West en op slechts enkele minuten fietsen van de Jordaan, de Dam en het Westerpark. Wonen nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. De hippe Baarsjes heeft veel te bieden. Maar ook het Westergasterrein, de Haarlemmerstraat en het Westerpark liggen op steenworp afstand. In de directe omgeving zijn tal van leuke boetiekjes, hippe restaurants en gezellige cafés te vinden. Deze locatie biedt ongekende mogelijkheden voor zowel liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen. De food- en filmhallen en gezellige dagelijkse Ten Katemarkt liggen eveneens op steenworp afstand.

Tevens zijn in de buurt diverse speelplaatsen waaronder natuurspeeltuin Plan West. Ook zijn er goede basis- en middelbare scholen dichtbij. net als het Rembrandtpark, het Erasmuspark.

Het leukste van de stad binnen handbereik, een geweldige locatie! Met de auto en het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Binnen vijf minuten bereikt u met de auto de Ring A10, de A2 en de A9.

Indeling
Begane grond: Eigen entree, hal, toilet, doorzon woonkamer met aan de voorzijde de (luxe) woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, aan de tuinzijde de living met aansluitend de werkkamer en dubbel openslaande deuren naar de riante, zonnige en verzorgde tuin. De gehele begane grond verdieping is voorzien van een stoere eiken parketvloer.

Souterrain: Aan de voorzijde gelegen twee slaapkamers en aan de tuinzijde de hoofdslaapkamer met inbouwkast. Luxe badkamer voorzien van een grote wastafel, toilet, separate douche en een groot twee persoons ligbad. Gehele souterrain is voorzien van een gietvloer. Zowel de begane grond als het souterrain zijn voorzien van vloerverwarming.

Tuin: De riante, zonnige en rustige tuin (ca. 84 m²) waar u slechts vogels hoort fluiten, is gelegen op het oosten en bied u veel privacy door het vele groen achter in de tuin. Het is een heerlijk ruime tuin met een terras aan de woonkamer. In de tuin staat een multifunctioneel tuinhuis. Het tuinhuis heeft een eigen badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning.

Kortom, een luxe dubbel benedenhuis met fantastische buitenruimte en mogelijkheden op een gewilde locatie op eigen grond.

De Vereniging van Eigenaren
De woning maakt deel uit van een actieve, professionele Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 115 per maand.

Bijzonderheden
- Woonoppervlak 110 m² exclusief het tuinhuis van circa 14 m²;
- Praktische indeling met drie slaapkamers, een werkkamer en een tuinhuis met badkamer;
- Zeer riante achtertuin (ca. 84 m²);
- De woning is gelegen op eigen grond!;
- Centraal gelegen op een gewilde locatie in Amsterdam;
- Hoogwaardige afwerking, luxe keuken en sanitair;
- Volledige woning voorzien van vloerverwarming en dubbel glas;
- Mogelijkheid tot uitbouw;
- Notariskeuze voor koper mits er gebruik wordt gemaakt van het Model Ring Amsterdam bij een Amsterdams Notariskantoor.

English lay-out
Ground floor: Private entrance, hall, toilet, living room with a (luxury) living kitchen with various built-in appliances at the front, the living room on the garden side, followed by the office and double doors to the spacious, sunny and well-kept garden. The entire ground floor has a oak parquet floor.

Basement: Two bedrooms located at the front and the master bedroom with fitted wardrobe on the garden side. Luxurious bathroom with a large sink, toilet, separate shower and a large two-person bath. The entire basement has a cast floor. Both the ground floor and the basement have underfloor heating.

Garden: The spacious, sunny and quiet garden (approx. 84 m²) where you only hear birds chirping, is located on the east and offers you a lot of privacy due to the greenery at the back of the garden. It is a wonderfully spacious garden with a terrace off the living room. There is a multifunctional garden house in the garden. The garden house has its own bathroom with toilet, shower and washbasin.

There is also the possibility to expand the house.

In short, a luxurious double ground floor house with fantastic outdoor space and possibilities in a popular location without ground lease.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1056 WP
Type
Foto
Prijs
€ 875.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
110 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1925

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl