Overzicht


Bouwnummer 31, type H

Het herenhuis van type H is een markante dieprode woning met een fraaie langskap en een dakkapel op de bovenste verdieping. Gelegen aan het gezellige centrumplein én met uitzicht richting het water woon je hier op een geweldige plek middenin Vechtrijk. Met een Delftse stoep voor de deur, die de overgang van openbaar naar privé markeert, komt het beste van twee werelden samen. Een geweldig gezinshuis met tuin én de winkels en voorzieningen om de hoek.

Deze fraaie woning heeft een woonoppervlakte van 119 m2 en is mogelijk standaard uit te voeren met een luxe Siematic keuken aan de voorzijde. De woonkamer is ruim en optioneel zijn de keukenaansluiting te verplaatsen naar achteren. De achtertuin heeft een berging met elektra en een achterom. Zo bereik je eenvoudig het binnenterrein waar je beschikking hebt over een eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een de badkamer. Op de zolderverdieping is het creëren van een extra slaapkamer optioneel. Op deze verdieping bevindt zich tevens de technische ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger als ook de opstelling voor de bodemwarmtepomp met boiler, (warmte terugwin) WTW-installatie ten behoeve van de luchtventilatie maar ook de omvormer voor de zonnepanelen.

Omgeving
De bewoners van Vechtrijk XA2 wonen straks in het sfeervolle centrum van Weespersluis
In het centrum vind je een levendige mix van wonen & recreëren én reuring & ontspanning. Hier komt de supermarkt, het gezondheidscentrum, diverse kleinschalig winkels en een horecagelegenheid. Het centrum wordt ‘the place to be’ waar bewoners van Weespersluis elkaar ontmoeten.
Vechtrijk XA2 heeft een ideale ligging tussen water en groen. Met uitzicht op de haven en De Gouw én gelegen aan het Muiderslotlaanpark en het Weespersluispark is dit een prachtig stukje Weespersluis.

Specificaties Herenhuis H bouwnummer 31
• Woonoppervlakte circa 119 m2
• Perceeloppervlakte circa 108 m2
• Energielabel A+++
• Hele energiezuinige woning met bodemwarmtepomp systeem voor vloerverwarming en vloerkoeling en de woning is voorzien van drielaags isolatieglas
• Siematic keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur; combioven, koelvries combinatie, inductiekookplaat, wandschouwkap, geïntegreerde vaatwasser
• Dubbel openslaande deuren of een schuifpui naar tuin mogelijk
• 3 Slaapkamers
• Ruime 2e verdieping met mogelijkheden voor een extra slaap-, werk- of speelkamer
• Berging circa 6 m2
• Tuinligging zuidoosten
• Casco oplevering, vrijheid in eigen inrichting en afwerking
• Eigen parkeerplaats op het binnenterrein

Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

Weesp
Weesp is een sfeervolle authentieke vestingstad voor echte levensgenieters. Onderdeel van de Hollandse Waterlinie, op slechts 10 minuten van Amsterdam. Oude grachtenpandjes langs de Vecht, smalle sfeervolle steegjes en meer dan 100 monumenten. Het is een stad met machtige forten. De oude sporen van de Stelling van Amsterdam zijn nog altijd zichtbaar bij het Fort aan de Ossenmarkt en Fort Uitermeer. Niets voor niets staan deze op de Wereld Erfgoedlijst van UNESCO.

Genieten aan de Vecht
Je vindt in Weesp ook heerlijke terrassen aan het water, goede restaurants, fijne boetiekjes en speciaalzaakjes en een knus (film) theater de City of Wesopa. Én goede voorzieningen: sportclubs, van golf tot voetbal en tennis tot hockey, een prachtige yogaschool in een gerestaureerde kerk, een zwembad mét spa wellness, een aantal basisscholen en twee middelbare scholen. En natuurlijk, zoals het een echte stad aan de Vecht betaamt, een eigen bier- en jeneverbrouwer. Gevestigd met brouwerijcafé Wispe in de Laurentiuskerk aan een van de Weesper grachten.

Weespersluis
Weespersluis, het nieuwe woonlandschap in Weesp, ligt tussen Weesp en Muiden in bij de Vecht, op een steenworp afstand van het station, van waaruit je binnen 10 minuten in Amsterdam bent. En verder verbonden met de hele randstad, Schiphol en richting Almere en Utrecht.

Veel ruimte voor natuur en water
In Weespersluis is veel ruimte voor water en natuur. Midden in de wijk komt een groot nieuw binnenwater; de Gouw. Om het water komt het ‘rondje Gouw’: een hardloop- of wandelroute van ca. 6 km. Deze wandeling voert je door de drie parken die er komen: het Weespersluispark, het Gouwpark en het park aan de Muiderslotlaan. Ook kom je door ’t Breedland, een ongerept natuurgebied dat zich uitstrekt over de volle breedte van Weespersluis. Vanuit Weespersluis vaar je straks zo via de Gouw richting de sluis zó de Vecht op.

Details

Postcode
1384 MC
Type
Foto
Prijs
€ 615.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
119 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2024

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl