Overzicht


[English summary below]

Wonen in een praktisch hoek appartement met drie slaapkamers gelegen op de vierde verdieping van het Prachtige gebouw 'Parkhof V' (bouwjaar 2000) met een zonnig terras aan de woonkamer, uitzicht over de Stadstuinen en mogelijk een eigen parkeerplaats op een fantastische locatie in het Stadshart van Amstelveen; een rustige plek nabij alle voorzieningen.

English summary
Spacious corner apartment with three bedrooms, spacious bathroom, an open kitchen with built-in appliances and an optional parking spot. Sheltered but central in the middle of Amstelveen Stadshart. Amsterdam, Schiphol and the highways are nearby and easy accessible. English text below.

Het gebouw
Het kleinschalige appartementencomplex 'Parkhof V' ligt in Amstelveen aan de Stadstuinen in het Stadshart. Een prachtige plek om te wonen! Het in 2000 opgeleverde complex is omringd door alles wat Amstelveen zo leuk maakt en kijkt uit over groen. Het gebouw beschikt over een lift, er zijn twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in de onderbouw aanwezig en in de afgesloten parkeergarage heeft u de mogelijkheid een eigen parkeerplaats te kopen. De Vereniging van Eigenaren is actief, functioneert goed en wordt professioneel beheerd.

De Locatie
De Laan van Deshima ligt op een steenworp afstand van het Stadshart middenin Amstelveen. Het is een schitterende leefomgeving op niveau met een goede bereikbaarheid. Het Amsterdamse bos biedt veel sportieve en recreatieve mogelijkheden zoals hardlooproutes, de geitenboerderij, het kinderzwembad en de zwemvijver. In de directe nabijheid zijn hockey-, cricket-, tennis- alsmede voetbalvelden gelegen.

Voor de boodschappen zijn er de winkels van het Stadshart van Amstelveen. Hier vindt u talloze winkels, de favoriete weekmarkt, de Biologische markt, een ultramoderne bibliotheek en tal van uitgaansmogelijkheden zoals de bioscoop, de Schouwburg, het Cobra Museum, en vele restaurants. Een basisschool en meerdere crèches zijn op loopafstand gelegen.

Met een directe uitvalsweg naar zowel de A9 als de A10 (de ring rondom Amsterdam) en de aanwezigheid van diverse bushaltes zorgt ervoor dat het openbaar vervoer optimaal is (Amsterdam en Schiphol zijn binnen 15 minuten bereikbaar). Ook op de fiets bent u binnen een kwartier in Amsterdam zuid en op de Zuidas.

Indeling:
Vierde verdieping: Met de lift bereikt u de vierde verdieping. Entree, hal met plaats voor de garderobe en videofoon installatie. Separaat toilet, ruime badkamer met wastafelmeubel en een douche. Drie ruime slaapkamers. Ruime hal, riante living met open keuken. De keuken (Siematic) heeft lichte fronten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combi- oven/magnetron, een inductiefornuis, een afzuigkap en een koelkast met vriezer.

Door de hoekligging is het een heerlijk licht vertrek en heeft u een divers en fraai uitzicht over de Stadstuinen en het Stadshart van Amstelveen. Woonkamer aan de zuidzijde met fraai uitzicht en schuifpui naar het terras. Het ruime terras ligt op het zuiden en biedt eveneens een prachtig uitzicht. Op de vloer van de hal en de woonkamer ligt parket en de muren en plafonds zijn strak afgewerkt.

Tenslotte bevinden zich in de onderbouw een zeer ruime berging en optioneel uw eigen parkeerplaats. Kortom een fantastisch appartement met een prachtige ligging en een schitterend uitzicht.

Bijzonderheden:
- Fantastische ligging in Amstelveen nabij alles wat Amstelveen te bieden heeft;
- Woonoppervlakte van circa 118 m²;
- De vraagprijs is exclusief privé parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage, vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 35.000,- kosten koper, verkoper heeft de voorkeur de woning en parkeerplaats als geheel te verkopen;
- Privé berging in onderbouw;
- Verwarming en warm water via stadsverwarming;
- Energielabel A;
- Video-intercom en een lift aanwezig;
- Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse servicekosten bedragen € 211,- voor de woning en € 24,- voor de parkeerplaats;
- Eigen grond;
- Deze woning heeft een eigen website: www.laanvandeshima69.nl.;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

English text
Fourth floor: With the elevator you reach the fourth floor. Entrance hall with space for the wardrobe and videophone installation. Separate toilet, spacious bathroom with washbasin and shower. Three spacious bedrooms. Spacious hall, spacious living room with open kitchen. The kitchen (Siematic) has light fronts and various built-in appliances, including a dishwasher, a combination oven/microwave, an induction cooker, an extractor hood and a fridge with freezer.

Due to the corner location, it is a wonderfully light room and you have a diverse and beautiful view over the Stadstuinen and the Stadshart of Amstelveen. Living room on the south side with beautiful views and sliding doors to the terrace. The spacious terrace faces south and also offers a beautiful view. The floor of the hall and the living room is parquet and the walls and ceilings have a sleek finish.

Finally, in the basement there is a very large storage room and optional your own parking space. The parking spot is not included in the asking price, asking price € 35.000,- buyers costs, the seller prefers the apartment and parking combined. In short, a fantastic apartment with a beautiful location and a magnificent view.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1181 VW
Type
Foto
Prijs
€ 695.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
118 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Parkeerkelder
Bouwjaar
1999

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl