Overzicht


ENGLISH SUMMARY BELOW

Royale vrijstaande villa met ruime woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers, twee werkkamers, 3 badkamers en een souterrain, gelegen in een zeer fraaie wijk nabij de oude dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel en de Ouderkerkerplas. Tevens aan de rand van de wijk Benning, prachtig omgeven door veel natuur en uitzicht op rivier “De Bullewijk”.
Buiten, landelijk gelegen aan de Ronde Hoep, maar toch op loop/fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer en de gezellige historische dorpskern. Met de auto bent u binnen enkele minuten in Amsterdam en op alle belangrijke wegen en locaties in en rond Amsterdam.

Indeling:
Begane grond:
Entree, royale hal met veel lichtinval door hoge raampartijen en toegang tot garage en de toiletruimte met wandcloset, urinoir en maatwerk wastafelmeubel. Aansluitend een ruime hal met toegang tot de woonkamer en woonkeuken, beide voorzien van een schuifdeur.
De ruime woonkeuken is gelegen aan de voorzijde. Deze beschikt over een groot kookeiland en is van alle gemakken voorzien met veel kastruimte. Vanuit de keuken bereikt u de tuin door middel van openslaande deuren. De riante woonkamer, gelegen aan de achterzijde, heeft veel raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval en is voorzien van een Bellfire gesloten gashaard. Aansluitend een ruime (werk)kamer die kan worden afgesloten van de woonkamer door middel van een schuifdeur.
Middels een vaste trap bereikt men het souterrain met een open ruimte met eigen vloerverwarming die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Deze ruimte kan tevens worden afgesloten door middel van een schuifdeur.
Vanuit de living heeft u eveneens toegang tot de ruime en zonnige achtertuin en zij tuin met overdekte veranda met elektra en lichtspots. In de opzet van de tuin zijn diverse zitgelegenheden gecreëerd waardoor u als het ware met de zon kunt “meedraaien”. De achtertuin (Westen) beschikt over een kunststof houtlook terras gelegen aan water. In de tuin is elektra en een buitenkraan. De berging in de tuin aan de voorzijde is onderheid en ook voorzien van elektra.
De ruime garage/bijkeuken (16m2) beschikt over een handmatige deur en een pantry. Tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine/droger.

Eerste verdieping:
Overloop met hoge raampartijen en fraai beklede trap. Aan de achterzijde een royale slaapkamer met privé badkamer en een walk in closet. De mooie badkamer heeft een douche, ligbad, dubbele wastafel, wandcloset en bidet. Achter het bed is een ruime walk in closet gecreëerd en aansluitend een deur naar een eventueel dakterras.
Op de overloop, ook met vloerverwarming, is een separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje, een berging en tweede badkamer met douche en een wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer en een werkkamer, die eveneens kan dienen als een slaapkamer.

Tweede verdieping:
Overloop en toegang tot 2 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde over 2 Velux dakramen beschikt en een prachtig uitzicht over het water heeft. Op de overloop is de derde badkamer te vinden, deze is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en wandcloset. De slaapkamer aan de voorzijde is ook voorzien van een aansluiting voor de wasmachine/droger.

Bijzonderheden:
- Gelegen op een unieke locatie!
- Woonoppervlakte 257 m²;
- Bouwjaar 2000;
- Ruime inpandige garage van 16 m²;
- Glazen gevel pui in het trappenhuis met veel lichtinval;
- Ruime voor-, zij- en achtertuin met terras gelegen aan water;
- Zeer ruime kamers, waarvan 4 slaapkamers;
- Drie badkamers;
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Woning voorzien van een uitbouw aan achterzijde;
- Garage met voorgelegen opstelplaats voor meerdere auto’s;
- Deze woning heeft een eigen woningwebsite: www.goudplevier21.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

ENGLISH SUMMARY

Spacious detached villa with spacious living room, an open kitchen, 4 bedrooms, two offices, 3 bathrooms and a basement, located in a very nice neighborhood near the old village center of Ouderkerk aan de Amstel and the Ouderkerkerplas. Also on the edge of the Benning district, beautifully surrounded by nature and overlooking the river 'De Bullewijk'.
Outside, in a rural location on the Ronde Hoep, yet within walking/cycling distance of all important facilities, such as shops, schools and public transport, as well as the cozy historic village center. You can reach Amsterdam within minutes by car and all major roads and locations in and around Amsterdam.

Particularities:
- Located in a unique location!
- Living area 257 m²;
- Year of construction 2000;
- Spacious indoor garage of 16 m²;
- Glass facade in the stairwell with lots of light;
- Spacious front, side and backyard with terrace located on water;
- Very spacious rooms, of which 4 bedrooms;
- Three bathrooms;
- Fully equipped with hardwood frames with double glazing;
- House with an extension at the rear;
- Garage with parking space for several cars in front;
- This house has its own housing website: www.goudplevier21.nl;
- Choice of notary to buyer on the understanding that it concerns a purchase agreement that is drawn up by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Details

Postcode
1191 VP
Type
Foto
Prijs
€ 1.500.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
8
Woonoppervlakte
257 m²
Grondoppervlakte
585 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Aangebouwd steen
Bouwjaar
1999

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl