Overzicht


Luxe en duurzaam (12 zonnepanelen, (energielabel A), wonen in het prachtige Vinkeveen op een heerlijke plek in een royale, uitgebouwde twee-onder-een kap woning met karakter! Wij bieden u een fantastisch afgewerkte in 2017 opgeleverde twee-onder-een kap woning op een ruim perceel met een zonnige tuin gesitueerd aan een rustige straat in het fraaie, groene, kindvriendelijke Vinkeveld.

English summary
Living in beautiful Vinkeveen in a lovely place in a spacious semi-detached house! We offer you a luxurious semi-detached house, completed in 2017, on a spacious plot with a sunny garden and located on a quiet street in the beautiful, green, child-friendly Vinkeveld. English layout below.

De woning
Deze royale twee-onder-een kap woning heeft door de klassieke gevel, het zadeldak, de erker en de uitbouw, een karakteristieke uitstraling en fijne woonruimten.
Het interieur wordt gekenmerkt door de kwalitatief hoogwaardige afwerking;keramische parketvloer in de living en grote Italiaanse designtegels in de hal en woonkeuken. , een op maat gemaakte wand/tv-meubel over de volle breedte van de living, een luxe keuken met kookeiland afscheiden van de living met een moderne ensuite met taatsdeuren, hoge plinten, verlaagde plafonds met inbouwspots, fraai sanitair en strakke wanden. Verder wordt deze duurzame woning over alle vloeren verwarmt door middel van vloerverwarming, is het huis uitstekend geïsoleerd o.a. HR++ glas en 12 zonnepanelen (energielabel A)

De locatie
De woning ligt in een nieuwbouwwijk Vinkeveld. Vinkeveld is een kindvriendelijke buurt omringd door groen en water. Het gezellige centrum van Vinkeveen op steenworp afstand. Vinkeveen heeft een winkelcentrum voor al uw dagelijkse boodschappen, diverse goede basisscholen en goede kinderopvang, een middelbare school en diverse sportverenigingen zoals de tennisbaan en voetbalclub vrijwel om de hoek! Alles is op loop- of fietsafstand.

Vinkeveen is een waterrijk dorp gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Utrecht en maakt samen met onder andere Abcoude, Wilnis en Mijdrecht onderdeel uit van de Gemeente De Ronde Venen. Binnen 25 minuten bent u zowel in het centrum van Utrecht als in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Vinkeveen staat bekend om haar waterrijke gebied, De Vinkeveense Plassen.

Indeling
Begane grond; voortuin met groene haag, zijentree naar de tuin en de entree van de woning. Ruime hal met meterkast, moderne en luxe toiletruimte in lichte kleurstelling voorzien van zwevend toilet met fontein, entree naar de woonkeuken en living middels een taastdeur. De tuingerichte living is royaal van formaat door de aanbouw over de volle breedte en opvallend licht door de dubbel openslaande deuren naar de tuin. De living geeft toegang tot de tuin met ligging op het zuiden. Het op maat gemaakte wandmeubel is door het gebruik van spiegels en marmer een echte eyecatcher.

Aan de voorzijde van de woning is de stijlvolle en luxe woonkeuken met kookeiland gesitueerd. De woonkeuken heeft een mooie, lichte erker. Het kookeiland staat centraal in de ruimte en biedt tevens plaats voor drie barkrukken. De keuken beschikt over een grote koelkast en vriezer, een gaskookplaat met wok brander en afzuigschouw, een combi magnetron en een combi stoomoven (allen Siemens) en een Quooker. Het blad is van grijs gemarmerd composiet en de fronten zijn gelakt hoogglans wit.

De keuken en living zijn van elkaar gescheiden middels een moderne zwarte ensuite deuren. De hal en keuken zijn voorzien van prachtige grote gemarmerde keramische design tegels van het formaat 120 x 120 cm en in de living ligt een keramische parket vloer. De verlaagde plafonds met grote dimbare trimless Modular inbouwspots en het luxe behang aan de lange zijde maken het helemaal af.

De tuin; u heeft een heerlijk zonnige, brede en diepe achtertuin. Ook hier is alles met oog voor detail aangelegd, een strak terras met luxe, grote tegels, groene hagen, prachtige leiplatanen achterin de tuin en een houten schuur. De tuin biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor speeltoestellen of een gezellig tuinhuis of een overkapping. U beschikt over een zijentree.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot alle vertrekken inclusief trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde bevinden zich een tweetal slaapkamers (waarvan één in gebruik als walk-in closet). De luxe badkamer met licht tegelwerk heeft een ruim bemeten inloopdouche met een glazen wand, dubbele wastafel en een vaste kast. Het separaat toilet met wandcloset en fontein in heeft dezelfde stijl als de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de tuinzijde betrefteen ruime kamer met airconditioning.

Tweede verdieping: via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Daar vindt u twee ruime bergruimtes centraal op verdieping.
Door de rechte voor- en achtergevel is dit een zeer bruikbare verdieping met veel volume. Aan de tuinzijde ligt de vierde slaapkamer en aan de voorzijde een aparte stookruimte met plaats voor de wasmachine/ droger, mechanische ventilatie unit, de omvormer van de zonnepanelen en de cv-ketel.

Kortom; Luxueus en zorgeloos wonen in een in 2017 opgeleverd kwalitatief hoogwaardig gebouwd huis met een royale, zonnige tuin op een mooie plek in Vinkeveen.

Bijzonderheden
- De woonoppervlakte bedraagt circa 169 m²;
- Het perceel is circa 200 m², eigen grond;
- Zonnige tuin;
- Twee-onder-een kap woning;
- Luxe keuken en sanitair;
- Kindvriendelijke omgeving;
- Gelegen in jonge wijk met centrale ligging;
- Alle voorzieningen en diverse uitvalswegen op korte afstand;
- Woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen, (energielabel A);
- Deze woning heeft een eigen website: www.regenboog40.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

English Layout

The house
This spacious semi-detached house has a characteristic appearance and pleasant living spaces due to the classic facade, the saddle roof, the bay window and the extension. †
The interior is characterized by the high-quality finish; ceramic parquet floor in the living room and large Italian design tiles in the hall and kitchen. , a custom-made wall / TV unit over the full width of the living room, a luxury kitchen with cooking island separating from the living room with a modern ensuite with pivot doors, high skirting boards, lowered ceilings with recessed spotlights, beautiful sanitary facilities and sleek walls. Furthermore, this sustainable house is heated over all floors by means of underfloor heating, the house is excellently insulated, including HR ++ glass and 12 solar panels (energy label A).

The location
The house is located in a new residential area Vinkeveld. Vinkeveld is a child-friendly neighborhood surrounded by greenery and water. The pleasant center of Vinkeveen is a stone`s throw away. Vinkeveen has a shopping center for all your daily shopping, several good primary schools and good childcare, a secondary school and various sports clubs such as the tennis court and football club almost around the corner! Everything is within walking or cycling distance.

Vinkeveen is a water-rich village located between Amsterdam, Schiphol and Utrecht and, together with Abcoude, Wilnis and Mijdrecht, among others, is part of the Municipality of De Ronde Venen. Within 25 minutes you are in the center of Utrecht as well as in the center of Amsterdam or Schiphol. Vinkeveen is known for its wetland area, De Vinkeveense Plassen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Details

Postcode
3645 SE
Type
Foto
Prijs
€ 795.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
169 m²
Grondoppervlakte
198 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2017

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl