Overzicht


Luxe appartement op de bovenste (vierde) verdieping in een modern complex (bouwjaar 2005) met een fraai uitzicht, drie slaapkamers, een zonnige loggia en inclusief een eigen parkeerplaats gelegen aan het Herman Hellingplantsoen vlakbij het Winkelcentrum Lambertus Zijlplein!

Wij bieden u een verzorgd, luxe appartement op de vierde verdieping van een modern complex met lift met een fraai uitzicht over een groen plantsoen, drie slaapkamers, fraaie visgraat pvc vloer, luxe sanitair, een verzorgde keuken met inbouwapparatuur, een zonnige en praktische loggia aan de living, een privé berging en een eigen parkeerplaats. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats.

English summary
Living in a luxurious apartment on the topfloor (fourth) with optional a parking spot in a modern complex (2005) situated on the Herman Hellingplantsoen close to the shopping center Lambertus Zijlplein!

We offer you a luxurious apartment with three bedrooms, a luxurious bathroom, a luxurious kitchen with built in appliances, a practical loggia adjacent to the living, a private storage and a parking space. The parking space is included in the asking price. English text below.

De woning
Dit verzorgde appartement op de bovenste verdieping in dit deel van het gebouw wordt gekenmerkt door veel licht, privacy en een praktische loggia aan de living op een heerlijk rustige locatie, maar overal dichtbij. De woning heeft een stoere stalen deur naar de living, luxe sanitair, strak afgewerkte wanden, een prachtige keuken met inbouwapparatuur en een visgraat pvc vloer.

Het gebouw
Wonen in een modern in 2005 gerealiseerd gebouw met een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin en een ligging aan het Herman hellingplantsoen. Het gebouw is voorzien van een lift. In de onderbouw bevindt zich een parkeergarage en de bergingen. Deze woning maakt deel uit van een professionele, goed functionerende vereniging van eigenaren.

De Locatie
Met een groen plantsoen voor de deur en het winkelcentrum Lambertus Zijlplein op steenworp afstand heb je alles binnen handbereik. Wonen in een Amsterdamse woonbuurt met winkels, cafés, sportfaciliteiten, basis-/ en middelbare scholen, kinderopvang binnen dichtbij. Openbaar vervoer om de hoek, station Sloterdijk vlakbij. Het gezellige Plein 40-45 met van dinsdag tot en met zaterdag de markt is ook lekker in de buurt. Ook met de auto ligt alles binnen handbereik met nabij gelegen de Westrandweg, de A5 en de A10.

Indeling
Begane grond:
Centrale entreehal met de video intercom en de brievenbussen. Verzorgde, gemeenschappelijke binnentuin. Met de lift bereikt u de woning, tevens biedt de lift ook toegang tot de garage. De woning is gesitueerd op de bovenste verdieping van dit bouwdeel.

Vierde verdieping:
Entree, hal met stoere stalen deuren naar de woonkamer. Ruime living met open keuken aan de zuidzijde/ plantsoenzijde van het blok en toegang tot loggia. Wat direct opvalt is de het glas van de vloer tot het plafond! De loggia is in het najaar en de winter een vergroting van de woonkamer maar wanneer de weersomstandigheden het toelaten is het een zonnig balkon wanneer je de harmonicadeuren opent. De living is heerlijk licht en ruim. Vanuit de living heeft u uitzicht over de groene binnentuin en het plantsoen.

De keuken is uitgevoerd in L-opstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een oven en een koelvries combinatie. Hal naar de slaapkamers, separate toiletruimte met fraai beton ciré en zwevend toilet, berging met plaats voor de wasmachine, droger en de Cv-ketel. Luxe badkamer eveneens uitgevoerd beton ciré, een fraai wastafelmeubel en een inloopdouche. Drie ruime slaapkamers. Berging in de onderbouw en tenslotte de eigen parkeerplaats.

Kortom; een luxe appartement met een zonnige loggia, zonder bovenburen en een eigen parkeerplaats op een centrale locatie in Amsterdam.

De vereniging van eigenaren
De administratie wordt gevoerd door een professionele partij. De servicekosten bedragen € 185,58 per maand voor de woning en de parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Luxe appartement met een royale living met luxe open keuken;
- Drie slaapkamers;
- Hoogwaardig afgewerkt met strakke wandafwerking, visgraat pvc vloer, luxe keuken en luxe sanitair;
- Uitstekende ligging;
- Woonoppervlakte circa 101 m² exclusief loggia van 6 m² (meetrapport aanwezig);
- Loggia van circa 6 m² op het zuiden;
- De vraagprijs is inclusief parkeerplaats;
- De servicekosten bedragen € 185,58 per maand voor de woning en de parkeerplaats;
- Het betreft een appartement op erfpachtgrond. Het betreft een voortdurend recht van erfpacht welke is afgekocht tot 30 september 2054;
- Deze woning heeft een eigen woning website: pietervanderwerfstraat199.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English text
Living in a luxurious apartment on the topfloor (fourth) with optional a parking spot in a modern complex (2005) situated on the Herman Hellingplantsoen close to the shopping center Lambertus Zijlplein!

We offer you a luxurious apartment with three bedrooms, a luxurious bathroom, a luxurious kitchen with built in appliances, a practical loggia adjacent to the living, a private storage and a parking space. The parking space is included in the asking price.

Particularities
- luxurious apartment on the fourth floor with open kitchen;
- Three bedrooms;
- High-quality finish with sleek wall finish, PVC herringbone floor, luxury kitchen and luxury sanitary facilities;
- Living area approximately 101 m² excluding the loggia (measurement report available);
- Loggia of approximately 6 m² on the south;
- The parking space is included in the asking price;
- The service costs are € 185,58 per month for the house and the parking space;
- It concerns an apartment on leasehold land. It concerns a continuous right of leasehold, the leasehold has been bought off until 30 September 2054;
- This house has its own house website: pietervanderwerfstraat199.nl;
- Notary choice to buyer, on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam / Amstelveen region and that a purchase agreement will be drawn up by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1067 EM
Type
Foto
Prijs
€ 440.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
100 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Inpandig
Bouwjaar
2006

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl