Overzicht


Vrijstaand wonen op het allermooiste en riante perceel van 1.555 m² in de kleinschalige villawijk grenzend aan Amstelveen Westwijk.
Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige 'groene' omgeving met veel privacy en ruimte, wie wil dat niet? Droomt u ook wel eens van een woning in een fabelachtige groene oase maar niet ergens afgelegen? Op een plek waar u volledig tot u zelf kunt komen en waar rust en ruimte het credo zijn? Misschien kunnen wij een stukje van die droom verwezenlijken!

Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om op deze magnifieke plek uw eigen paradijs te hebben. Deze vrijstaande woning van 142 m2 met vrijstaande garage/berging van 31 m2 is gelegen op een riant perceel in deze parkachtige omgeving.
De tuin bestaat uit 2 aaneengesloten percelen en heeft een totale oppervlakte van 1.555 m² (1.396 m²+ 159 m²) eigen grond met aan 2 zijdes water en parkeren op eigen terrein.

De woning is groen omzoomd en ligt aan twee zijdes aan sierwater. De tuin ligt aan de achterzijde volledig op het zuidwesten.

Indeling
Begane grond:
Eigen oprit met toegang tot de achterin gelegen garage. Op eigen terrein is er ruimte voor meerdere auto’s. Entree met aangrenzende garage/berging, tochtportaal, gang met kelderkast, toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang en toegang tot de keuken en woonkamer. De doorzonwoonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een aangebouwde serre voorzien van vloerverwarming met rondom raampartijen met zonneschermen. Vanuit de serre loopt u zo uw tuin in en kunt u in alle jaargetijden binnen en buiten van uw eigen tuin en privacy genieten. De eenvoudige keuken is aan de achterzijde gesitueerd en geeft toegang tot de bijkeuken met opstelling van de cv-installatie als ook de aansluitingen voor de wasmachine en eventueel droger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin en de naastgelegen voormalige garage/berging met toegang tot de vliering.

Eerste verdieping:
Overloop met raam aan de voorzijde, badkamer met dakkapel aan de voorzijde met douche, wastafel en toilet. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de grootste kamer een vaste trap heeft naar de zolderverdieping. Voorheen waren er 4 slaapkamers op de verdieping.

Binnen het bestemmingsplan is het mogelijk om de woning te verhogen zodat er een beter en bruikbaardere kapverdieping kan worden gecreëerd.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1957.
• Woonoppervlakte van 142 m2 en een vrijstaande garage van 31 m2.
• Woning met brede dakkapel aan de achterzijde.
• Geheel voorzien van isolerende beglazing.
• CV-installatie Atag HR 2016.
• Perceel is omzoomd met uw eigen park en grenst aan het water.
• Riante tuin op het zuiden en westen.
• Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.
• Riant perceel van 1.555 m².
• Mogelijkheden voor een extra bijgebouw.
• De eigenaren hebben de woning feitelijk niet zelf bewoond. Bij het tot stand komen van een overeenkomst zullen de ouderdoms-, niet bewoners-, ‘as is where is’ en de asbestclausules van toepassing.
• Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgemaakt.
• Deze woning heeft een eigen website; hugodevriesweg8.nl.

Ligging:
Het perceel is gelegen in een kleinschalige, zeer lommerrijke villawijk met alleen bestemmingsverkeer. De wijk bestaat uit een klein aantal villa’s op ruime percelen. Vanuit de wijk heeft men middels speels aangelegde paden toegang de woonwijk Greenzzz in Amstelveen Westwijk.

Op korte afstand ligt het winkelcentrum Westwijkplein, waar men terecht kan voor vele producten en diensten. De aanwezigheid van diverse scholen, speelplaatsen, het buurtcentrum en de goede bereikbaarheid met eigen of openbaarvervoer maken deze wijk tot een favoriete woonlocatie.
Het overdekte winkelcentrum het “Stadshart” is op nog geen 10 minuten afstand gelegen. Hier heeft u de mogelijkheid om aangenaam en overdekt naar hartenlust te shoppen. Met een bioscoop, schouwburg en musea is er ook op het gebied van film en cultuur genoeg te ontdekken.

Openbaar vervoerverbindingen zijn optimaal aanwezig. Op enkele minuten lopen heeft u de nieuwe Amstelveen-lijn 25 met een rechtstreekse verbinding naar Amstelveen Stadshart, Amsterdam Station Zuid met aansluiting op de Noord-Zuidlijn. Binnenkort zal deze lijn worden doorgetrokken naar het centrum van Uithoorn. Daarnaast zijn er op loopafstand diverse buslijnen beschikbaar met rechtstreekse verbindingen naar o.a. Schiphol, Uithoorn, Amsterdam Arena en Amsterdam Centrum en Zuid.
Afspraak inplannen

Details

Postcode
1187 ZL
Type
Plattegronden
Prijs
€ 1.550.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
142 m²
Grondoppervlakte
1555 m²
Tuin
Tuin rondom
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Vrijstaand steen
Bouwjaar
1957

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl