Overzicht


Wonen in een stoer driekamer appartement van circa 109 m² op de vijfde verdieping in het markante gebouw “Hoogkade” met een fantastisch uitzicht door de unieke, autovrije ligging pal voor het Java-eiland in het water van de IJ-haven!

Een woning gekenmerkt door veel licht, privacy en een spectaculair uitzicht vanuit ieder vertrek op rustige en zeer centrale locatie. De vraagprijs is inclusief een eigen parkeerplaats.

English summary
Living in a nice three-room apartment of approximately 109 m² on the fifth floor in the striking building 'Hoogkade' with a fantastic view due to the unique, car-free location right in front of Java Island in the water of the IJ-haven!

An apartment characterized by lots of light, privacy and spectacular views from every room in a quiet and very central location. The asking price includes a private parking space.
English layout below.

Het gebouw
Het royale appartement is gelegen in gebouw “Hoogkade” ontworpen door de Zwitserse architecten Diener & Diener, nieuw gebouwd in 2001 en daarmee goed geïsoleerd. Het appartement wordt verwarmd middels stadsverwarming (gasloos!) en heeft mechanische ventilatie. Onder het gebouw is een grote parkeergarage waardoor het rond het gebouw vrijwel autovrij blijft. Het moderne gebouw ligt ingeklemd tussen het water en een plantsoen, ondanks het stedelijke karakter woon je in een waterrijke, groene omgeving. De Bogortuin is een mooi plantsoen direct aan de IJ-haven waar vooral zomers volop gebruik van wordt gemaakt en er wordt in de zomer veel gezwommen.
Het hart van het gebouw wordt gevormd door een groot gemeenschappelijk terras aan het water, het terras ligt pal zuid en is alleen toegankelijk is voor bewoners.

De omgeving
Het Oostelijk Havengebied in Amsterdam Stadsdeel Oost ligt aan het IJ. Ooit een belangrijke haven van Amsterdam en later ontwikkeld tot een fantastische woonomgeving met een ligging naast het Centrum van Amsterdam, nabij alles wat Amsterdam Oost zo leuk maakt en met het pontje vanaf het Azartplein ben je zo in het bruisende Noord. Er zijn plannen voor een fietsbrug tussen Amsterdam-Noord en het Azartplein, zo wordt de bereikbaarheid nog beter.

Je woont op loopafstand van winkelcentrum Brazilië voor de dagelijkse boodschappen, leuke restaurantjes met bijvoorbeeld Café de Zuid naast de deur.

Tram 7 stopt bijna voor de deur als je een keer niet de auto of fiets wil pakken. Het Amsterdam Centraal Station is op circa 10 minuten fietsen. Met de auto ben je vanuit de parkeergarage onder het gebouw binnen 5 minuten op de Ring. Via de A10 ben je met de auto snel op weg naar o.a. Schiphol, Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Indeling
Begane grond: Centrale entree met bellentableau en plaats voor de fiets.
Vijfde verdieping: Entree, ruime hal, meterkast en plaats voor de stadsverwarmingsunit. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de plantsoenzijde liggen twee gelijkwaardige slaapkamers, beide kamers hebben een fantastisch uitzicht over de Bogortuin, het Java-eiland en zelfs het IJ. Badkamer met wastafelmeubelen en een ligbad.
Royale living aan de waterzijde met een half open keuken, De living en keuken grenzen aan de loggia over de volle breedte. De loggia is veelzijdig, in de winter hoort het bij de living en in de zomer kun je er door de grote schuiframen genieten van de zon. Vanuit elke hoek van de living, keuken en loggia heb je een geweldig uitzicht over het brede water van de IJ-haven, dat het gebouw echt in het water staat maakt het extra spectaculair. Overigens is de waterzijde de zonnige zuidzijde. De keuken in eenvoudig, berging met plaats voor de wasmachine en de mechanische ventilatie. Tenslotte bevindt zich in de onderbouw een privé berging en een eigen parkeerplaats.

De vereniging van eigenaren
De woning maakt deel uit van een actieve, goed functionerende Vereniging van Eigenaren. De administratie wordt gevoerd door een professionele partij, Newomij. De servicekosten bedragen € 219,87 per maand voor de woning en € 43,20 per maand voor de parkeerplaats.

Kortom; zorgeloos wonen in een modern appartement met een schitterend uitzicht in een markant gebouw!

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte circa 109 m² (meetrapport aanwezig);
- Twee slaapkamers;
- Fantastisch uitzicht;
- Deze woning heeft een eigen woning website: bogortuin179.nl;
- Groot, zonnig gemeenschappelijk terras aan het water;
- Inclusief een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeergarage van het gebouw.
- Bouwjaar 2001, dus moderne bouw, goed geïsoleerd en gasloos (stadsverwarming);
- Het betreft een voortdurend recht van erfpacht welke is afgekocht tot 30 juni 2049. Verkoper heeft tijdig een aanvraag gedaan voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden;
- De servicekosten VVE bedragen € 219,87 per maand voor de woning en € 43,20 per maand voor de parkeerplaats.
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English text
Layout
Ground floor: Central entrance with doorbells and space for the bicycle.
Fifth floor: Entrance, spacious hall, meter cupboard and space for the district heating unit. The landing provides access to all rooms. There are two equal bedrooms on the park side, both rooms have a fantastic view over the Bogortuin, Java Island and even the IJ. Bathroom with washbasin furniture and a bath.
Spacious living room on the water side with a semi-open kitchen. The living room and kitchen are adjacent to the loggia over the full width. The loggia is versatile, in winter it belongs to the living room and in summer you can enjoy the sun through the large sliding windows. From every corner of the living room, kitchen and loggia you have a great view over the wide water of the IJ harbor, that the building really stands in the water.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Details

Postcode
1019 PE
Type
Foto
Prijs
€ 675.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
109 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2001

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl