Overzicht


ENGLISH SUMMARY BELOW

Heerlijk vrij wonen omringd door natuur aan de rand van Amstelveen in een sfeervolle en charmante English cottage style 2-onder 1 kap woning, op een zeer royaal perceel met een fantastische zonnige tuin rondom, volop privacy en uitstekend gelegen ten opzichte van Amstelveen, Amsterdam, het Amsterdamse bos en de Westeinderplassen.

De half vrijstaande woning is keurig onderhouden, omringd door groen en water, beschikt over 4 slaapkamers, nette badkamer, parkeren op eigen erf en nabij de jonge woonwijk Nieuw Oosteinde in Aalsmeer en Westwijk in Amstelveen. Indien gewenst zijn er ruime mogelijkheden tot uitbouw van de woning.

De Locatie:
Wonen aan de rand van de jonge woonwijk Nieuw Oosteinde, om de hoek van Amstelveen, het Amsterdamse bos en Amsterdam, de Westeinderplassen en dicht bij belangrijke uitvalswegen en Schiphol. De winkelcentra van Nieuw-Oosteinde en Westwijk, met onder andere meerdere supermarkten, verse bakker, winkels voor de dagelijkse boodschappen, bibliotheek, gezondheidscentra, kinderdagverblijf en scholen (o.a. basisschool, middelbare school en de Internationale School) zijn allen in de directe nabijheid gelegen.
De uitvalswegen N201, A9 en A4 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.
Door de ligging op de grens van Amstelveen ligt het gezellige Stadshart van Amstelveen op korte afstand waar u volop kunt winkelen, een theatervoorstelling kunt bijwonen, een film kan pakken en kan eten in één van de gezellige restaurants.
Dit is met recht wonen in de natuur op een locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

De Tuin:
Via de ruim aangelegde 30 meter lange oprit bereikt men de woning. Aan het einde van de oprit is er ruime parkeergelegenheid voor 3 auto’s. De woning is omgeven door een zeer royale tuin, waarin je op het grote zonneterras optimaal in alle rust kunt loungen. De royale afmetingen van de tuin biedt veel privacy en er is gedurende de dag altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Indeling:
Vanuit de voordeur bereikt men de hal met apart toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken en de woonkamer. De keuken is netjes en voorzien van inbouwapparatuur. De ruime en zeer lichte woonkamer beschikt over veel raampartijen, strakke wanden en een plafond met inbouwspots. Vanuit de woonkamer heeft u door de vele ramen gedurende alle seizoenen een prachtig uitzicht over de heerlijke tuin en het terras. Je waant je hier echt in een Engelse cottage, dit is wonen met een continu vakantiegevoel.

Vanuit de keuken is er toegang tot de ruimte waarin zich de Cv-installatie bevindt. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een aparte ensuite badkamer te realiseren voor de aansluitend gelegen slaapkamer annex werkkamer. Deze heerlijke ruime slaapkamer annex werkkamer is erg licht door een dakkoepel en heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin.
Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het achtergelegen zeer ruime zonneterras en de royale tuin.

1e Verdieping:
Overloop, toegang tot 3 slaapkamers, allen voorzien van vaste kasten, nette badkamer en separate toiletruimte. De grootste slaapkamer beschikt over een brede raampartij met prachtig uitzicht over de omgeving. Met een plafond tot in de nok en voorzien van de originele balken heeft ook deze slaapkamer het Engelse cottagegevoel. De 2e en 3e slaapkamer beschikken over een dakkapel. De badkamer met douche, wastafelmeubel en handdoekradiator ligt in het midden van de verdieping.

Uitbreidingsmogelijkheden:
De half vrijstaande woning is gelegen op een prachtig perceel met een royaal bouwvlak. Hierdoor bestaat voor de toekomstige bewoners, indien gewenst, de mogelijkheid om de woning uit te bouwen. Volgens het bestemmingsplan is er tevens de mogelijkheid om een vrijstaand bijgebouw te realiseren op het perceel.
Voor de uitbreidingsmogelijkheden verwijzen u graag door naar de gemeente Aalsmeer.

Kortom; de mogelijkheid om te wonen op een heerlijke parkachtige locatie in een sfeervolle en praktisch ingedeelde 2-onder 1 kap woning, op een zeer ruime kavel, een fantastische tuin rondom met veel buitenruimte en ruime gelegenheid tot parkeren. Midden in de natuur en toch centraal gelegen met alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik.

Bijzonderheden/highlights:
- Sfeervolle 2 onder 1 kap woning;
- Woonoppervlakte van 121 m2 (NEN 2580);
- Zeer royaal perceel van ca 793 m2, het betreft eigen grond;
- 4 slaapkamers;
- Mogelijkheid om bij de slaapkamer op de begane grond een 2e ensuite badkamer te realiseren;
- Royale zonnige tuin met optimale privacy;
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Heerlijke, rustige ligging nabij Amstelveen en Amsterdam;
- Indien gewenst ruime mogelijkheden tot uitbouw van de woning door het royale bouwvlak;
- Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet- bewoners clausule zijn van toepassing;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


ENGLISH SUMMARY

Wonderfully free living surrounded by nature on the edge of Amstelveen in an attractive and charming English cottage style semi-detached house, on a very spacious plot with a fantastic sunny garden all around, plenty of privacy and excellently located in relation to Amstelveen, Amsterdam, the Amsterdam forest and the Westeinderplassen.

The semi-detached house is well maintained, surrounded by greenery and water, has 4 bedrooms, a neat bathroom, parking in its own yard and near the young residential area of Nieuw Oosteinde in Aalsmeer and Westwijk in Amstelveen. If desired, there are ample opportunities to expand the house.

Specialties/highlights:
- Atmospheric semi-detached house;
- Living area of 121 m2 (NEN 2580);
- Very spacious plot of approximately 793 m2, it concerns private land;
- 4 bedrooms;
- Possibility to realize a 2nd ensuite bathroom in the bedroom on the ground floor;
- Spacious sunny garden with optimal privacy;
- Ample parking on site;
- Wonderful, quiet location near Amstelveen and Amsterdam;
- If desired, ample opportunities to expand the house due to the generous building area;
- Old age clause, asbestos clause and non-residents clause apply;
- Choice of notary to the buyer on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam/Amstelveen region and a purchase agreement will be drawn up by the notary in accordance with the Amsterdam Ring model.

This information has been compiled by us with due care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Details

Postcode
1432 KB
Type
Foto
Prijs
€ 645.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
121 m²
Grondoppervlakte
793 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1957

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl