Overzicht


Luxe, driekamer hoek appartement van circa 115 m² in het chique appartementencomplex “Cortile” met twee slaapkamers, luxe keuken en sanitair, eventueel een eigen parkeerplaats, een loggia op het zuiden en een afzonderlijke berging in de onderbouw. Mede vanwege de hoekligging aan de zuidzijde is de woonkamer heerlijk licht.

English summary

Luxurious three-room corner apartment of approximately 115 m² in the chic apartment complex 'Cortile' with two bedrooms, luxury kitchen and sanitary facilities, a private parking space (optional), a loggia on the south and a separate storage room in the basement. Partly because of the corner location, the living room is wonderfully light.

English lay-out below

De woning
Een heerlijk licht en luxe appartement met twee slaapkamers, royale living op de hoek, airconditioning in de living en in de master bedroom. De gehele woning heeft elektrische zonwering en aan de living heeft u een loggia, in de winter een gezellige erker en in de zomer met geopende harmonicadeuren een fijn balkon. Door vrijwel de gehele woning ligt een fraaie parketvloer, de keuken en het sanitair zijn luxe. De vraagprijs is exclusief parkeerplaats, vraagprijs € 35.000,- kosten koper. Het betreft eigen grond. Het appartement heeft een goed afwerkingsniveau en is van vele moderne gemakken voorzien.

Het gebouw
Het luxe complex 'Cortile' dat staat voor kwaliteit en optimale privacy en is ontworpen door een architect die zich heeft laten inspireren door Italiaanse bouwmeesters waardoor het complex, de bijbehorende binnentuin van ca. 2000 m² en het enorme atrium een Italiaanse sfeer uitademen. Het gebouw heeft een drietal liften en een eigen huismeester. Vanuit het appartement heeft u vrij uitzicht richting de Groen van Prinstererlaan en het sierwater.

De Locatie
Wonen in Amstelveen in een kindvriendelijke buurt met ruim opgezette lanen met prachtige bomen, veel groen, water en fraaie karaktervolle huizen. Volop parken en speelgelegenheid in de directe omgeving, op een minuut loopafstand frequente busverbindingen naar Amsterdam, Schiphol en andere windstreken. Via de uitvalswegen (A9, A2, A4, A10) bent u met de auto snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Scholen, kinderopvang, buurtwinkels aan de Rembrandtweg, het grote winkelcentrum Stadshart, sportvoorzieningen en het Amsterdamse Bos zijn allemaal nabij gelegen.
De locatie is zeer centraal ten opzichte van diverse uitvalswegen, het openbaar vervoer en het Stadshart Amstelveen met een diversiteit aan winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden. Goede bereikbaarheid met eigen vervoer met goede aansluiting op de Ringweg A-10, A9, A2 en zeer goede busverbindingen.

Indeling
Via de hoofdentree, alwaar de brievenbussen en het bellentableau met videofoon geplaatst zijn, komt u binnen in een prachtig atrium voorzien van een hardstenen vloer. In de fraaie binnentuin kunt heerlijk toeven en genieten van de rust. Met de lift gaat u naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping; hal/gang met video-intercom. De brede hal heeft een zeer ruime op maat gemaakte garderobe met veel extra bergruimte. Toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Berging met plaats voor de Cv-ketel en wasmachine.
Riante werkkamer aan de tuinzijde met eveneens op maat gemaakte vaste boekenkasten. De hoofdslaapkamer heeft eveneens een extra raam door de hoekligging en heeft een royale badkamer met inloopdouche, een ligbad en douchekraan, dubbele wastafel en een geavanceerd tweede toilet van Geberit.

Living aan de zuidzijde. In de woonkamer heeft u veel lichtinval door de extra hoekramen en de erker. Raampartijen zijn voorzien van zonneschermen en de erker heeft screens. De living heeft gezellige en bruikbare loggia, in de winter een gezellige erker en in de zomer met geopende harmonicadeuren een fijn balkon op het zuiden.

Royale op maat gemaakte keuken met Hardstenen aanrechtblad en lichte fronten. De keuken is voorzien van een grote apothekerskast en luxe inbouwapparatuur van Miele waaronder een oven, magnetron, een vaatwasser, koelkast met een aparte vriezer, inductie kookplaat met afzuigschouw en een Quooker.

De gehele woning heeft een fraaie parketvloer en de hoofdslaapkamer en living heeft airconditioning.

Kortom; Een heerlijk licht en luxe driekamer hoek appartement met eventueel een eigen parkeerplaats in het hoogwaardige Cortile!

De vereniging van eigenaren
De woning maakt deel uit van luxe appartementengebouw Cortile. De administratie wordt gevoerd door een professionele partij. De servicekosten bedragen € 250,50 per maand voor de woning en € 25,48 per maand voor de parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Zonnig hoek appartement met een woonoppervlakte van circa 115 m² (meetrapport aanwezig);
- Twee slaapkamers;
- Airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer;
- Elektrische buitenzonwering;
- Het gehele appartement voorzien van een fraaie houten vloer;
- Uitstekende ligging in Amstelveen op steenworp afstand van het Stadshart;
- Eigen parkeerplaats in parkeerkelder, de vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt € 35.000,- kosten koper;
- De servicekosten bedragen € 250,50 per maand voor de woning en € 25,48 per maand voor de parkeerplaats;
- Deze woning heeft een eigen woning website: rembrandtweg194.nl;
- Separate berging;
- Het complex heeft een eigen huismeester, er zijn drie liften aanwezig;
- Gelegen op eigen grond;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English lay out
Through the main entrance, where the mailboxes and the doorbell panel with videophone are placed, you enter a beautiful atrium with a hard stone floor. In the beautiful courtyard garden you can relax and enjoy the tranquility. With the elevator you go to the first floor.

First floor; hall/hallway with video intercom. The wide hall has a very spacious custom-made wardrobe with plenty of extra storage space. Toilet room with wall closet and sink. Storage room with space for the central heating boiler and washing machine.
Spacious office on the garden side with custom-made fixed bookcases. The master bedroom also has an extra window due to the corner location and has a spacious bathroom with walk-in shower; bathtub; double sink and high tech Geberit toilet.

Living on the south side. In the living room you have a lot of light through the extra corner windows and the bay window. Windows are equipped with awnings and the bay window has screens. The living room has a cozy and useful loggia, a cozy bay window in winter and a nice south-facing balcony in summer with open harmonica doors.

Spacious custom-made kitchen with hard stone counter top and light fronts. The kitchen is equipped with luxury appliances including an oven, a microwave (Miele), a dishwasher, refrigerator with a separate freezer, induction hob with extractor hood and a Quooker.

The entire house has a beautiful parquet floor, the master bedroom and living room have air conditioning.

In short; A wonderfully light and luxurious three-room corner apartment with an optional private parking space in the high-quality Cortile!

The owners association
The house is part of luxury apartment building Cortile. The administration is conducted by a professional party. The service costs are € 250,50 per month for the house and € 25,48 per month per parking space.

Particularities:
- Corner apartment with a living area of approximately 115 m²;
- Two bedrooms;
- Air conditioning in the living room and master bedroom;
- Electric outdoor blinds;
- The entire apartment has a beautiful wooden floor;
- Excellent location in Amstelveen, a stone`s throw from the city center;
- Private parking space in the parking basement, asking price for the parking space is € 35.000,- buyers costs;
- The service costs are € 250,50 per month for the house and € 25,48 per month per parking space;
- This home has its own home website: rembrandtweg194.nl;
- Separate storage room;
- The complex has its own caretaker, there are three elevators;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Details

Postcode
1181 GZ
Type
Foto
Prijs
€ 649.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
115 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerkelder
Bouwjaar
1996

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl