Overzicht

Praktisch ingedeeld driekamer hoek appartement op de derde verdieping van een goed onderhouden complex (gelegen op eigen grond en met lift) van circa 68 m² op een geweldige locatie in Amsterdam Oud West.

De ligging op de hoek van de Staringstraat en de Kanaalstraat geeft een fraai stads uitzicht, de woning heeft een zonnig balkon aan de living, twee slaapkamers, een gezellige open keuken en een privé berging in de onderbouw.

English summary
Practically laid out three-room corner apartment on the third floor of a well-maintained complex (located on its own land and with elevator) of approximately 68 m² in a great location in Amsterdam Oud West.

Its location on the corner of Staringstraat and Kanaalstraat provides a beautiful city view, the house has a sunny balcony off the living room, two bedrooms, a cozy open kitchen and a private storage room in the basement.

Het gebouw
De woning maakt deel uit van een goed onderhouden gebouw met een uitstekend functionerende Vereniging Van Eigenaren. Op de plek waar vroeger kerk Vincentius stond is in 1990 woongebouw Vincentius gerealiseerd. De woning is gelegen op eigen grond, er is hier geen sprake van erfpacht.

Het gebouw heeft een meerjaren onderhoudsbegroting, meerdere entrees en meerdere liften maar ook een fraaie gemeenschappelijke binnentuin en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Deze vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd wordt door Vve.nl. De servicekosten bedragen € 135,10 per maand. Voor een compleet beeld van de Vereniging van Eigenaren verwijzen wij u naar VvE-vincentius.nl.

Omgeving
De woning is gesitueerd op een fraaie centrale plek in Amsterdam Oud West aan de Staringstraat, hoek Kanaalstraat tussen de Jan Pieter Heijestraat en het J.J. Cremerplein. Het is fantastisch wonen op deze locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. De Staringstraat en Kanaalstraat zijn prachtige straten met veel bomen en combineert het wonen in de stad met de rust van een groene omgeving en de gezelligheid van een bruisende omgeving.

Voor alle dagelijkse boodschappen kan men om de hoek terecht. Diverse restaurants, cafés en winkels waar mensen uit alle delen van Amsterdam naartoe komen zoals de gezellige Ten Catemarkt, het fraaie Vondelpark voor natuur, recreatie en sport maar ook de Kinkerstraat, de Overtoom en het Leidseplein zijn binnen handbereik.

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is prima, binnen een paar minuten bent u met de auto op de Ring A-10 en met het openbaar vervoer ligt de stad binnen handbereik.

Indeling
Derde verdieping: Met de lift bereikt u de derde verdieping. Meterkast, entree van de woning. Lange hal met respectievelijk de badkamer, berging, toilet en twee slaapkamers. De badkamer is verzorgd met luxe tegelwerk, een inloopdouche met glaswand en een wastafel met meubel. De berging biedt plaats voor de CV-ketel en de wasmachine.
De twee slaapkamers zijn ruim en praktisch, de hoofdslaapkamer heeft een erker, het is een heerlijk lichte kamer.

De living is door de hoekligging heerlijk licht en ruim, heeft een halfopen keuken en biedt voldoende plaats voor een eettafel en een gezellige zithoek. De nette halfopen keuken heeft een losse koelkast, een oven en gaskookplaat.

Aan de living ligt het zonnige balkon precies op het hoekje. Het balkon ligt op het zuiden en biedt veel zon en een leuk zicht door de Kanaalstraat en de Staringstraat, de kers op de taart!

De twee slaapkamers hebben een laminaatvloer en de rest van de woning is voorzien van een lamelparketvloer.

In de onderbouw bevindt zich een ruime privé berging en op de tussenverdieping de fraaie gemeenschappelijke binnentuin.

Kortom, zorgeloos wonen in een praktische hoek appartement met een zonnig balkon middenin Oud West met een fraai groen en stads uitzicht gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden:
- Hoekwoning met een zonnig balkon van 2,10 m bij 2,10 m;
- De woning gesitueerd op de hoek van de Staringstraat en de Kanaalstraat;
- Twee ruime slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 68 m²;
- Eigen grond;
- Wonen in een professioneel beheerd complex met een lift en een gemeenschappelijk binnentuin van ruim 500 m²;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling;
- De servicekosten bedragen € 135,10 per maand;
- Prive Berging in de onderbouw;
- Verwarming en warm water middels Cv-ketel;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out

Third floor
With the elevator you reach the third floor. Meter cupboard, entrance of the house. Long hall with respectively the bathroom, storage room, toilet and two bedrooms. The bathroom is equipped with luxurious tiling, a walk-in shower with glass wall and a washbasin with furniture. The storage room offers space for the central heating boiler and washing machine.
The two bedrooms are spacious and practical, the master bedroom has a bay window, it is a wonderfully light room.

Due to the corner location, the living room is wonderfully light and spacious, has a semi-open kitchen and offers enough space for a dining table and a cozy sitting area. The neat semi-open kitchen has a separate refrigerator, oven and gas hob.

The sunny balcony is located on the corner of the living room. The balcony faces south and offers lots of sun and a nice view through the Kanaalstraat and Staringstraat, the icing on the cake!

The two bedrooms have laminate flooring and the rest of the house has parquet flooring.

In the basement there is a spacious private storage room and on the mezzanine floor the beautiful communal courtyard.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Afspraak inplannen

Details

Postcode
1054 VM
Type
Foto
Prijs
€ 539.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
68 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1990

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05