Overzicht

Wonen in het geliefde Park Quatrebras in Badhoevedorp. Een energiezuinige, luxe en royale eengezinswoning van circa 145 m² met uitstraling (dwarskap), een zonnige tuin en een fraaie ligging aan een speelplaatsje voor de allerkleinsten met zijdelings uitzicht over water van de Groene Singel en dichtbij het Park. Dorps wonen in een groene omgeving nabij Amsterdam!

English summary
Living in Park Quatrebras in Badhoevedorp. An energy-efficient, luxurious and spacious family house of approximately 145 m² with character, a sunny garden and a beautiful location at a playground for the children, with a side view over the water of the Groene Singel and close to the Park. Living in a green environment near Amsterdam!

De woning
De woning maakt deel uit van Park Quatrebras, deze nieuwe wijk is onder rijke architectuur ontworpen en er is gebruik gemaakt van klassieke materialen. De gevels kennen prachtige details, zoals klassieke dak overstekken, lichte erkers en bakstenen in warme kleuren met kenmerkende Badhoevedorpse details. Zo sluit de nieuwe wijk naadloos aan op de schoonheid van het klassieke dorp.

Deze karakteristieke woning heeft een fantastische uitstraling door de hoge dwarskap. De afwerking is luxe. Fraaie PVC visgraat vloer op de begane grond, betonlook Novilon op de verdieping, strakke wandafwerking, een luxe keuken met kookeiland aan de tuinzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur en luxe sanitair. De tuin is heerlijk zonnig, verzorgd, groen en er is een elektrische zonwering.

Duurzaamheid
De woning is in 2020 opgeleverd. Naast prachtige architectuur heeft deze woning het comfort van moderne nieuwbouw, heeft een energielabel A, uitstekend geïsoleerd en gasloos. De woning is uitgerust met een warmte terugwin-unit en een bodemwarmtepomp (eigendom) voor vloerverwarming en vloerkoeling.

De omgeving
Wonen in Quatrebras Park is wonen in een groene en parkachtige omgeving met brede lanen en ruime tuinen, je woont aan de groene uitlopers van het Quatrebras Park. De kinderboerderij met dierenweide, het centrum, goede scholen, sportvoorzieningen zoals het zwembad, meerdere sportscholen, atletiek en de tennis- en padelbanen vind je hier op loopafstand. Kinderen breng je lopend of met de fiets naar school en spelen heerlijk buiten, genieten van het dorpse karakter maar dichtbij Amsterdam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem.
Binnen enkele minuten bereik je alle belangrijke uitvalswegen zoals de A4, A5, A9 en A10. Het openbaar vervoer stopt om de hoek aan de Oleanderlaan. Het is hier ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Parkeren doe je gratis in het parkeerhof achter de woning.

Indeling
Begane grond: Voortuin. Entree van de woning, hal met garderobe en meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Trap naar de eerste verdieping. Doorzon living met open keuken met kookeiland aan de tuinzijde. De keuken is luxe, heeft een inductiekookplaat met downdraft afzuigkap van Bora op het eiland, een vaatwasser, een koelvriescombinatie, een combi stoomoven, een Quooker, composieten bladen en plaats voor twee krukken aan het eiland. Aan de voorzijde bevindt zich de gezellige zitkamer.
Middels dubbel openslaande deuren bereik je de tuin. De tuin heeft een zuidwest ligging en is echt zonovergoten. De tuin is verzorgd, heeft een royaal terras, een elektrische zonwering en groene hagen. De tuin is voorzien van een achterom en een houten berging.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich totaal drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer aan de voorzijde heeft een ligbad, inloopdouche een tweede toilet (zwevend) en een wastafelmeubel. Het geheel is uitgevoerd in licht tegelwerk op wand en antraciet tegelwerk op de vloer. Deze verdieping is voorzien van een Novilon betonlook vloer met hoge plinten en strak afgewerkte wanden.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping bevindt zich een royale slaapkamer voorzien van een dakraam en door de dwarskap een fantastisch hoge nok van ruim 5 meter. De zolderverdieping is zeer ruimtelijk door de hoge nok en is thans een ruimte, hier kan men gemakkelijk twee slaapkamers van maken en zelfs een vliering in creëren. Op deze verdieping bevindt zich tevens een bergruimte/ technische ruimte. Je vindt hier de opstelplaats voor de wasmachine, droger, warmtepomp, WTW-unit en de boiler.

Kortom; een luxe, kant en klaar familiehuis met vier slaapkamers, een royale living en een heerlijk zonnige tuin op een fantastische locatie in Badhoevedorp.

Bijzonderheden
- Prachtige locatie in Badhoevedorp nabij openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Woonoppervlakte 145 m²;
- Perceeloppervlakte 143 m²;
- Tussenwoning met dwarskap met op de tweede verdieping een nokhoogte van ruim 5 meter(!);
- Luxe woonkeuken met kookeiland en fraai sanitair;
- Zonnige achtertuin (zuidwestligging) met achterom;
- Energielabel A, uitstekend geïsoleerd en gas loos. De woning is uitgerust met een warmte terugwin-unit en een bodemwarmtepomp;
- Vloerverwarming en vloerkoeling;
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht!;
- Oplevering: voorkeur eind september 2022;
- Deze woning heeft een eigen website: silenestraat13.nl;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam wordt opgesteld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

English text
The house is part of Park Quatrebras, this new neighborhood has been designed under rich architecture and the use of classic materials. The facades have beautiful details, such as classic light bay windows and bricks in warm colors with characteristic Badhoevedorp details. In this way, the new neighborhood connects seamlessly with the beauty of the classic village.

This characteristic house has a fantastic appearance due to the high cross-roof. The finish is luxurious. Beautiful PVC herringbone floor on the ground floor, Novilon concrete look on the first floor, sleek wall finishes, a luxury kitchen with cooking island on the garden side with various built-in appliances and luxurious sanitary facilities. The garden is wonderfully sunny, well-kept, green and there is an electric sunscreen.

Particularities
- Beautiful location in Badhoevedorp near public transport and roads;
- Living area 145 m²;
- Plot area 143 m²;
- House with cross-roof with a ridge height of more than 5 meters on the second floor (!);
- Luxurious kitchen with cooking island and beautiful sanitary facilities;
- Sunny backyard (southwest) with back entrance;
- Energy label A, perfectly isolated and gas-free. The house is equipped with a heat recovery unit and a ground source heat pump;
- Floor heating and floor cooling;
- No ground lease, full ownership!;
- Delivery: preferably at the end of September 2022;
- This house has its own website: silenestraat13.nl;
- Choice of notary to buyer on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam/Amstelveen region and a purchase agreement by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Details

Postcode
1171 ZX
Type
Foto
Prijs
€ 750.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
145 m²
Grondoppervlakte
143 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2020

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl