Overzicht


Goed onderhouden woonhuis met een uitgebouwde woonkamer, zonnige tuin, een dakkapel en vier ruime slaapkamers in Amstelveen Waardhuizen. Wonen aan een rustige straat in Amstelveen omgeven door groen en alles wat Amstelveen zo’n een fijne plek maakt. De woning is aan de voorzijde autovrij en achter autoluw.

English summary
Well-maintained house with an extended living room, sunny garden, a dormer window and four spacious bedrooms in Amstelveen Waardhuizen. Living on a quiet street in Amstelveen surrounded by greenery and everything that makes Amstelveen such a nice place.

English layout below.

De woning
Het betreft een ruime, in goede staat verkerende tussenwoning gelegen aan het autovrije deel van Korvet (aan de voorzijde), u heeft hier rust en privacy. Een viertal slaapkamers, een heerlijk ruime doorzon living met visgraat parketvloer, een open keuken aan de voorzijde en een verzorgde, zonnige achtertuin met een zuid ligging. Het sanitair is verzorgd, de keuken is uitgevoerd in U-opstelling met lichte fronten en voorzien van een diverse inbouwapparaten.

De ligging
De woning is gelegen in de populaire wijk Waardhuizen tussen de speeltuin Praam en het Winkelcentrum Waardhuizen op een rustige plek. Deze kindvriendelijke buurt biedt in de directe omgeving onder meer een heerlijk wandelgebied met veel groen, bankjes, water en speelgelegenheden. Waardhuizen is populair vanwege de rustige, groene, woonomgeving met de nabijheid van tal van voorzieningen zoals winkelcentra Waardhuizen, Groenhof en Middenhoven maar ook het Oude dorp, het Stadshart van Amstelveen of bijvoorbeeld de Meerkamp en de International School of Amsterdam. Tevens zijn sportvelden voor voetbal, hockey, tennis en zelfs een golfbaan aan de Amsteldijk nabij gelegen. Er zijn diverse basis-/ en middelbare scholen op loop- en fietsafstand te vinden.

Bereikbaarheid
Met de auto zijn er goede verbindingen naar de A-9 en de A-10. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed, er zijn onder meer buslijnen naar Schiphol en naar Amsterdam. Lijn 25 brengt u in ca. 5 minuten in het Stadshart van Amstelveen en Amstelveenlijn is een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam. Op de fiets bent u binnen circa 15 minuten in Amsterdam Zuid en binnen 10 minuten in het Stadshart Amstelveen.

Indeling
Begane grond
Middels de autovrije straat bereikt u de entree, hal met voorportaal en meterkast, toilet met fontein. Ruime living met aan de voorzijde de keuken en aan de tuinzijde de royale living, mede door de uitbouw. Het betreft een open keuken in U-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een inductie kookplaat, een afzuigkap en een grote koelkast met een aparte vriezer. De keuken is uitgevoerd met lichte fronten. De woonkamer is voorzien een fraaie visgraat parketvloer.

Tuin
De woning heeft een deels groene, deels betegelde achtertuin op het zuiden. De zonnige achtertuin is diep en biedt door de ligging in het blok veel privacy en leent zich uitstekend om in de zomer buiten te eten met familie en vrienden. De tuin heeft een achterom met een stenen berging en een elektrisch zonnescherm.

Eerste verdieping
Centrale overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers waarvan een met vaste kasten. Verzorgde badkamer met fraai meubel, luxe tegelwerk, tweede toilet (zwevend), een ligbad en een separate douche. Op de eerste verdieping zijn alle ramen in 2021 voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen uitgevoerd in een 100% houtlook. De jaloezieën (Screenline zonwering) zijn in het glas ingebouwd en zijn zowel kantelbaar als optrekbaar. De ramen bevatten ook ventilatieroosters en insectenhorren.

Tweede verdieping
Overloop, met toegang tot de wasruimte met plaats voor de wasmachine, droger en de CV-ketel (2004). Fantastische slaapkamer met een dakkapel aan de tuinzijde en voldoende kastruimte. Tevens is er een vliering met grote bergruimte op de overloop aanwezig.

Kortom, een royaal familiehuis op een groene, kindvriendelijke plek in Amstelveen.

Bijzonderheden
- Woonoppervlak circa 118 m2, perceeloppervlak 1@ m2;
- Elektrische zonwering aan de tuinzijde op de begane grond;
- Vier slaapkamers;
- Uitgebouwde woonkamer;
- Dakkapel aan de achterzijde;
- Zonnige achtertuin op het zuiden;
- Autoluw wonen in het groene Waardhuizen;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out
Ground floor
Through the car-free street you reach the entrance, hall with porch and meter cupboard, toilet with fountain. Spacious living room with the kitchen at the front and the spacious living room on the garden side. It is an open kitchen in U-shape. The kitchen is equipped with various built-in appliances including an oven, an induction hob, an extractor hood and a large fridge with a separate freezer. The kitchen is equipped with light fronts. The living room has a beautiful herringbone parquet floor.

Garden
The house has a partly green, partly tiled backyard on the south. The sunny backyard is deep and offers a lot of privacy due to its location in the block and is ideal for dining outside with family and friends in the summer. The garden has a back entrance with a stone shed and an electric sunblind.

First floor
Central landing with access to three spacious bedrooms, one with fitted wardrobes. Well-kept bathroom with beautiful furniture, luxurious tiling, second toilet, a bath and a separate shower. In 2021, all windows on the first floor have been provided with double glass and plastic frames in a 100% wood look. The blinds (Screenline sun protection) are built into the glass and are both tiltable and retractable. The windows also contain ventilation grilles and insect screens.

Second floor
Landing, with access to the laundry room with space for the washing machine, dryer and central heating boiler (2004). Fantastic bedroom with a dormer window on the garden side and plenty of closet space. There is also a loft with large storage space on the landing.

In short, a spacious family home in a green, child-friendly location in Amstelveen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1186 WG
Type
Foto
Prijs
€ 575.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
118 m²
Grondoppervlakte
112 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1982

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl