Overzicht

Wonen aan de fraaie Heemraadschapslaan in Amstelveen Elsrijk in een fantastisch onderhouden jaren dertig huis! Wij bieden u een licht, verzorgd en ruim familiehuis van maar liefst 152 m² met vijf slaapkamers, twee badkamers en een zonnige tuin op het zuidwesten op een wel heel bijzondere locatie in de populaire en groene wijk Elsrijk.

English Summary
Living on the beautiful Heemraadschapslaan in Amstelveen Elsrijk in a fantastically maintained 1930s house! We offer you a light, well-maintained and spacious family home of no less than 152 m² with five bedrooms, two bathrooms and a sunny south-west-facing garden in a very special location in the popular and green Elsrijk district. English lay-out below).

De woning
Het woonhuis is omstreeks 2010 grondig verbouwd en opnieuw ingedeeld. Met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers is het een praktisch familiehuis. De keuken en het sanitair (twee badkamers en drie toiletten) zijn luxe. Op de begane grond ligt een mooie leisteen tegelvloer en op de eerste en tweede verdieping ligt een mooie eiken parketvloer. De voor- en achtertuin zijn betegeld met Belgisch hardsteen wat het geheel een luxe uitstraling geeft. De woning is destijds goed geïsoleerd met o.a. een warm dak, isolatie in alle plafonds en dubbel HR++ gas gevuld glas in alle ramen en buitendeuren en een uitgebreide totaal vernieuwde elektrische meterkast. De achtergevel is in 2018 chemisch gereinigd, gezandstraald en daarna gestuukt.

De woning is in 2018 aan de buitenkant geschilderd en in 2019 de gehele binnenzijde, eveneens is er in 2019 een traprenovatie met tredeverbreding uitgevoerd. De tuinen zijn nieuw aangelegd in 2019.

De Locatie
Elsrijk is een schitterende leefomgeving op niveau met een goede bereikbaarheid. Het Amsterdamse bos biedt veel sportieve en recreatieve mogelijkheden zoals hardlooproutes, het kinderzwembad en de zwemvijver. In de directe nabijheid zijn hockey-, cricket-, tennis- alsmede voetbalvelden gelegen.

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de winkels aan de Amsterdamseweg maar ook het zeer nabij gelegen Stadshart van Amstelveen. Hier vindt u talloze winkels, de favoriete weekmarkt, de Biologische markt, een ultramoderne bibliotheek en tal van uitgaansmogelijkheden zoals de bioscoop, de Schouwburg, het Cobra Museum, en vele restaurants. Een basisschool en meerdere crèches zijn op loopafstand gelegen, evenals dat Internationale scholen binnen 10 minuten bereikbaar zijn.

Directe uitvalswegen naar zowel de A9 als de A10 (de ring rondom Amsterdam) en de aanwezigheid van diverse bushaltes zorgen ervoor dat het openbaar vervoer optimaal is (Amsterdam en Schiphol zijn binnen 15 minuten bereikbaar). Ook op de fiets bent u binnen een kwartier in Amsterdam zuid en op de Zuidas.

Indeling
Begane grond: Via de ruime verzorgde voortuin bereikt u het charmante en modern ingerichte woonhuis.
De entree met royale garderobe en toilet is strak afgewerkt en heeft (net als de gehele begane grond) een antraciet leistenen tegelvloer met vloerverwarming (bijverwarming).
De brede doorzon living heeft aan de voorzijde een ruime zitkamer en aan de tuinzijde de eethoek welke grenst aan de open keuken. De strakke keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien waaronder een 6-pitsgasfornuis van het merk Smeg, een Siemens vaatwasser en combimagnetron alsmede een wijnklimaatkast.

De tuin; De tuin is prachtig, heerlijk groen, met veel privacy en zonnig; de coniferen haag, het houten tuinhuis met sedum dak gecombineerd met de stoere hardstenen tegels, luxe elektrische buiten zonwering en de wit gepleisterde gevel maakt het een fantastische toevoeging aan het huis! De beregeningsinstallatie maakt het helemaal af!

De eerste verdieping; twee ruime slaapkamers aan de tuinzijde en één royale slaapkamer aan de voorzijde, gesitueerd over de hele breedte van de woning. De centraal gelegen badkamer is voorzien van een ligbad, douche met regendouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een watervaste ingebouwde televisie. Een separaat toilet bevindt zich op de overloop.

De tweede verdieping; twee slaapkamers waarvan de ruimste slaapkamer aan de rustige tuinzijde is gelegen. De tweede volwaardige badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Op deze verdieping bevindt zich ook een aparte wasruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Een dakkoepel boven de trap zorgt voor een fijne natuurlijke lichtinval.

Zowel de eerste als tweede verdieping zijn voorzien van een mooie eiken lamelparket vloer.

Kortom; een goed geïsoleerd, verzorgd familiehuis/ woning op een fantastische locatie!

Bijzonderheden
- Een echt familiehuis met maar liefst vijf bruikbare slaapkamers;
- Bouwjaar ca. 1931;
- Woonoppervlak circa 152 m2;
- Luxe keuken en sanitair;
- Twee badkamers en drie toiletten;
- Grondig verbouwd en na geïsoleerd in 2010, achtergevel chemisch gereinigd en gezandstraald, daarna gestuukt in 2018;
- Verzorgde groen tuin op het zuidwesten met een houten tuinhuis met sedum dak, de tuin heeft zowel voor-, als achter een
beregeningsysteem;
- Warm water en verwarming middels Cv-installatie (Intergas Kombi Kompact HR uit 2010)
- Extra kleine boiler in de keuken onder de gootsteen.
- Schilderwerk kozijnen, ramen en deuren in 2018;
- Indien gewenst zijn garageboxen te huur zeer nabij op de Mr. Troelstralaan;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een
koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

English Layout
The entrance, with a large coat area and restroom, features wonderful finishes and dark grey floor tiling (with additional floor heating) which is consistently used throughout the ground floor level.
The large sitting area is at the front of the living room, at the rear is a spacious dining area adjacent to the open-plan kitchen. The contemporary kitchen is fitted with a full range of appliances, including a 6-burner Smeg gas range and a Siemens dishwasher and combination oven.

The first floor accommodates two good-sized bedrooms at the rear and one large bedroom at the front which spans the full width of the home. The centrally positioned bathroom is fitted with a bath, shower, double sinks and a built in television. Separate restroom. This entire level features beautiful oak wooden flooring.

The second floor accommodates two bedrooms, with the largest bedroom at the quiet garden side of the house. The second full bathroom is fitted with a shower, toilet and sink. This floor also features a separate laundry area with the fittings for the laundry machine and dryer. A skylight over the staircase allows for natural daylight entry.

Details

Postcode
1181 TZ
Type
Foto
Prijs
€ 1.060.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
152 m²
Grondoppervlakte
142 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1931

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05