Overzicht

Dit fraaie hoekappartement bevindt zich op de 1e verdieping van het Kadehuis op Libau Eiland. Het is een heerlijk lichte woning dankzij vele ramen aan 3 zijden, met een woonoppervlakte van circa 92 m2. Met mooi weer zit je lekker buiten in de loggia, gericht op het zuidoosten. Bovendien heb je bij dit stoere appartement met Scandinavische uitstraling de mogelijkheid om een bootje aan te leggen aan het water. Wat wil je nog meer? Kom even binnen!

Loggia aan het water
Je bereikt het appartement via de trap of lift in het gezamenlijke trappenhuis, gedeeld door in totaal 6 appartementen. Je kunt direct vanuit de parkeerkelder naar je appartement! De garderobe/hal van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan het einde van de hal stap je binnen in de ruime woonkamer van ruim 5 meter breed. Het voordeel van deze hoekwoning, is dat je aan 3 zijden ramen hebt en geniet van veel lichtinval. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en biedt toegang tot de loggia, met prachtig uitzicht over het water.

2 Slaapkamers
De hal biedt verder toegang tot het toilet, de beide slaapkamers – waarvan 1 aan de voor- en 1 aan de achterzijde – en de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douche. Tot slot is er in de hal een ruime berging met installaties én ook nog een aparte ruimte voor de wasmachine. Dat is fijn! Maak je veel gebruik van je fiets? Deze stal je gemakkelijk in de gemeenschappelijke stalling in de parkeerkelder!

Details

Postcode
1014 ZM
Type
Foto
Prijs
€ 566.168 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
92 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
2021

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05