Overzicht

Wat een fijne woning, dit gelijkvloerse appartement in het Kadehuis op Libau Eiland. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het Kadehuis, direct aan het water, en heeft een Scandinavische uitstraling. Met een woonoppervlakte van circa 75 m2, 2 slaapkamers en aan de voorzijde een terras op het zuidoosten is het een heerlijk appartement. Je fiets of auto parkeer je in de kelder onder het complex. Iets voor jou?

Kom binnen!
Je bereikt het appartement via het trappenhuis, dat toegang biedt tot 4 appartementen en voorzien is van een lift. Je kunt direct vanuit de parkeerkelder de trap of lift naar boven nemen! De garderobe/hal van het appartement biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. Aan het einde van de hal stap je binnen in de ruime woonkamer, met aan de voorzijde de open keuken. Deze biedt toegang tot het terras. Aan de achterzijde is ruimte voor een riante zithoek met prachtig uitzicht op het water!

2 Slaapkamers
De hal biedt verder toegang tot het toilet, de beide slaapkamers – waarvan 1 aan de voor- en 1 aan de achterzijde – en de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douche. Tot slot is er in de hal een ruime berging met installaties, waar je ook de aansluiting vindt voor de wasmachine. Hier kun je dus een aparte wasruimte maken, dat is fijn! Tot slot geniet je in dit heerlijke appartement in de Amsterdamse Houthaven natuurlijk van de luxe en het comfort van nieuwbouw!

Details

Postcode
1014 ZM
Type
Foto
Prijs
€ 474.393 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
75 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Zonneterras
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
2021

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05