Overzicht

Klein maar fijn! Dat slaat helemaal op deze tuinwoning in het Dokhuis van Libau Eiland. Deze 2-laagse woning aan het water heeft een woonoppervlakte van circa 90 m2 en biedt alles wat je nodig hebt: een heerlijk brede woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer op de verdieping. Tel daar de luxe en het comfort van een nieuwbouwwoning bij op en er blijft weinig te wensen over. Kom even binnen!

Ruime woonkamer
Met een woonoppervlakte van circa 90 m2 leent deze woning zich perfect voor (bijvoorbeeld) starters op de woningmarkt. Je komt binnen aan de voorzijde van de woning. Hier is een kleine voortuin op het zuidoosten. In de hal is voldoende plek voor de garderobe en hier vind je ook het toilet. Door de deur naar het woongedeelte betreed je allereerst de open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woonkamer ruim 5 meter breed. Alle ruimte dus voor een riante zithoek, met uitzicht op het water. Het verhoogde plafond op de begane grond zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

2 Slaapkamers op de verdieping
De open trap in de woonkamer brengt je naar de 1e verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, waaronder een ruime woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een extra raam in de zijgevel. De badkamer is standaard voorzien van een douche, wastafel en een 2e toilet en verder bevindt zich op deze verdieping nog een berging/techniekruimte, waar je de wasmachine kwijt kunt.

Details

Postcode
1014 ZM
Type
Foto
Prijs
€ 572.084 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
90 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Voortuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
2021

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05